Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Veruj mi da to i ne gledam, gledao prvih para dana sot i to je tooo.
Dva dana sam bez punjača, ujutru se skine oko 04:30h i tek naredni dan uveče oko 23h ide na punjač, stim da ostane opet nekih manje vise 20‰
5 Mail naloga, fb, messenger, wa, viber, telegram,Tapatalk igrice na kratko, čitanje vesti itd itd itd...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Igrice niti igram, niti imam instalirane.

Nemam pojma sta je u pitanju. Koristim Dual SIM (obe kartice na 4G), i povezan je sa satom koji konstantno prati Heart Rate, a preko noci podatke o snu, mozda to utice...?

Neki drejn je u pitanju. Vidim da ti je signal bas dobar. Cim ne igras igrice onda sve ispod 6h SOT je neuspeh sa punim signalom. Vidi jel ti nesto vuce struju u pozadini

Da li neko zna odprilike od kog datuma proizvodnje idu displeji bez hulka,hvala

Možda čovek koristi na jačem osvetljenju telefon. Gledajući SS koji je ostavio, nema drain nikakav. Sve mu se lepo podudara.

Mada i ja mislim da je malo.

Možda falicna baterija?

Možda čovek koristi na jačem osvetljenju telefon. Gledajući SS koji je ostavio, nema drain nikakav. Sve mu se lepo podudara.

Mada i ja mislim da je malo.

Možda falicna baterija?

Osvetljenje mi je na auto. Ne znam kako mogu da proverim da li mi nesto vuce bateriju vise nego sto bi trebalo?

@Dimitry86
Koliko vec imas telefon, vremenski mislim?

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Sta znam, probaj Factory Reset, ako te ne mrzi da sve posle vraćaš...
A ima i ona app BBS gde možeš da vidiš tačno šta ti vuče bateriju itd, pitaj oko toga nekog ko je to već testirao sta vuče bateriju itd...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

OK, hvala na pomoci. Sad pre NG sigurno necu stici da radim reset pa da vracam sve, mozda posle.
Valjda ce se neko javiti sa iskustvom oko te aplikacije.

Samo uz root za BBS.

Mada mogao bi da da adb komande, nije da će sve moći da se vidi, ali nešto hoće.

*mjau**mjau**mjau* kad je Huawei namestio da korisnik ne može ništa. Zbog toga ga nikad neću kupiti. Čuj ne može da se otključa bootloader. Kao da su mi oni kupili telefon, pa mi oni upravljaju sa tim.

BBS aktiviras preko ADB, pisu detaljne wakelocks, pa vidi sta ti vuce bateriju.

Jel i vama Mate 20 Pro bio u ovakvoj foliji kada se otvori kutija? Ne standardna napred i nazad nego ova izjedna?
Za koliko dana su vam odgovorili iz servisa da je prihvacena reklamacija?
cc7ca1fa278754f64406ea96307e0fce.jpg

Mate 20 Pro

Poslednja izmena:
Jel i vama Mate 20 Pro bio u ovakvoj foliji kada se otvori kutija? Ne standardna napred i nazad nego ova izjedna?
Za koliko dana su vam odgovorili iz servisa da je prihvacena reklamacija?
cc7ca1fa278754f64406ea96307e0fce.jpg

Mate 20 Pro
Svaki Huawei koji sam kupio bio je bas tako u toj foliji i naravno folija napred koja se skine i pozadi takodje, plus sto ostaje ona folija koja je bas ta ekran. Ako je i kod tebe tako, onda je sve ok.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Ne. Imao je samo ovo.
Inace sam ga poslao na reklamaciju zbog mrtvog pixela. Danas im je stigao telefon u servis. Cekam odgovor.

Mate 20 Pro

Poslednja izmena:
Hmm... Kažem ti, nov mora da bude i u toj foliji i folija napred za ekran, jedna koja se skida a ona bas za ekran ostaje, i takodje nazad na ledjima folija koja se skida. Bar je tako bilo u mom slučaju za svaki novi Huawei koji sam kupio.
Takodje isto tako bilo sad i na M20X.
Upakovano nema sta, bas kako treba što bi se reklo...
Nek se jave korisnici M20Pro pa nek kažu kako su dobili svoj novi uredjaj...

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Na you tube ni kod jednog nisam video ovu foliju vec samo tu na ekran i ledja.. interesantno

Mate 20 Pro

Vec duze vreme pratim ovu temu na forumu jer i ja da uzmem mate 20 pro pa da se registrujem ovde. :)

Ali koliko mogu da primetim na stranim forumima ljudi se zale i na Boe ekrane doduse mnogo manji procenat nego sto je slucaj sa Lg ekranom.

Po pricama nekih na XDA forumu, LG ekrani koji nemaju hulk prikazuju kvalitetniju sliku i bolji su ekrani uopste nego Boe ekrani.

Uostalom procitajte sami

https://forum.xda-developers.com/ma...-pro-greenish-display-screen-t3859268/page238

Treba da bude deki dobar...

Mate 20 Pro

Razmišljam... Biti ili ne biti pitanje je sad...

NOTE 9

Uzimaj probaj vidi i eto... Pre ili kasnije ces svakako imati m20 pro [emoji23]
Zaobidji LG ekran, to znaš već.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Jedna usputna

483790111767663a9e38e4cdf6c1747a.jpg

Mate 20 Pro

Na ovim tvojim slikama cak mi se i nase Smederevo cini lepim. [emoji23]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno