Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Vi što ste nosili u servis telefone, jel su vam vidljivi tragovi "radijacije" i pri normalnom korišćenju ili ste samo uvideli u onoj aplikaciji?
Srecno svima sa zamenom uredjaj (a i meni, kad dodje vreme za to) , pa da dobijete nove serije koje nemaju problema.

Ne razumem, misliš da ćeš moći da odeš u radnju, oni ti daju ispravan uređaj i ti odbiješ zato što nema lg ekran druge generacije ili koji već...to teško! Možeš da ih cimaš 10x ako se ekran posle par dana pokvari, ali da odbiješ u startunispravan uređaj to sumnjam.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vi što ste nosili u servis telefone, jel su vam vidljivi tragovi "radijacije" i pri normalnom korišćenju ili ste samo uvideli u onoj aplikaciji?
Srecno svima sa zamenom uredjaj (a i meni, kad dodje vreme za to) , pa da dobijete nove serije koje nemaju problema.
U kojoj aplikaciji se vidi zeleno isijavanje?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

[YouTube]gTV2oLF3sTI[/YouTube]

Nemac car :) ladno još nisu sredili brajtnes ..

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Jedno samo znam. Vise nikad uzeti necu prvu seriju bilo kog flegship aparata. Nakon izlaska,jedno dva meseca da prodje,da 'isplivaju' sve mane,pa tek onda. Ovako vise ne

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Tik tak, stigao Hulk na M5 8,4 [emoji13]

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Nema on tel, samo tablet! Btw čekaj vi to isijavanje imate samo na 0 brightness?!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

do 30% brignesa se vidi na crnom ako si u mrecnoj sobi ....ali se nazire na vecjem...

vecji problem je shto znash da je tu a telefon je 1000e nego shto realno vidish/smeta u normalnom korishcjenju.

shta je karma isti dan isti paket doshla 2 telefona jedan boe, jedan LG. bio sam do pre 10 minuta ubedjen da su oba LG :)

Pogledajte prilog 261343
Pogledajte prilog 261344

A bio sam ubedjen da imam jedini ne hulk LG na forumu :)

Poslednja izmena:
kako ste pricali i pljuvali, meni je delovalo da sam jedini anti hulk na forumu... sad izgleda da stvarno jesam :D

Zezam se ja malo, naravno da tablet nema probijanja svetlosti to jest tog zelenila, probao bas sinoć, sve ok, cak i kod zene na m10 pro isto sve ok...

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Dobro da sam prelistao temu, upravo u radnji odustao od narucenog Mate20.
Cekam S10, nema druge.

U slucaju da mi odobre zamenu,a pre toga sam u reklamaciji naveo da zelim nov uredjaj,imam li pravo da uzmem neki drugi model? Bilo skuplji ili jeftiniji? Ako je jeftiniji,onda kapiram da bi morao komplet ceo ugovor da se menja?

Poslednja izmena:
U slucaju da mi odobre zamenu,a pre toga sam u reklamaciji naveo da zelim nov uredjaj,imam li pravo da uzmem neki drugi model? Bilo skuplji ili jeftiniji? Ako je jeftiniji,onda kapiram da bi morao komplet ceo ugovor da se menja?

Mora da se promeni komplet ugovor samo na veću tarifu, i ako si imao neki popust ili akciju to se ukida. I to samo ako provajder odobri...ista je stvar i sa onom pričom oko 14 dana od kupovine. Ne daju nikakav aneks ugovora...

E lepota. Imao sam onu akciju dodatan neo broj,i prvih 6 meseci bez pretplate. Znaci nema sanse da zadrzim tu akciju a uzmem nov uredjaj?

E lepota. Imao sam onu akciju dodatan neo broj,i prvih 6 meseci bez pretplate. Znaci nema sanse da zadrzim tu akciju a uzmem nov uredjaj?

I ja sam uzeo sve to...ali sam iskoristio tih 14 dana da ih zamolim da mi ostave ugovor a da mi ili zamene nov uređaj ili da mi daju drugog proizvođača kog sam naveo, jedino je tako moguće da se uradi nešto po pitanju tih promocija i akcija.Ako to ne dobijem uz drugi telefon onda mi se ne isplati da ostanem na ovom ugovoru i verovatno prelazim na nešto drugo.Velika je razlika u redovnoj ceni telefona. Još čekam odgovor.

Ne mogu da vas pohvatam.. Kakva je razlika izmedju tih prvih 14 dana i prvih 6 meseci po kupovini uredjaja?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Samo kratak info dobijen od Telenor kontakta za biznis korisnike:

Znaju za problem sa ekranom na M20Pro, nemaju svi taj problem, ali ako se naleti bas na taj, biće bez problema zamenjen .
Trenutno rade na proceduri da ta zamena bude ubrzana, ali procedura još uvek nije uspostavljena.

Pozz

Mene interesuje, svi koji su odneli telefon na zamenu, da li su tragovi zelenila vidljivi golim okom, da je nemoguće koristiti fon, ili je samo u onoj aplikaciji vidljivo?

Pa ne moraš da palis aplikaciju. Vidi se i u tapatalku, gde god imaš sivu ili crnu pozadinu.

Vidi se i u tim aplikacijama,ali samo kada je osvetljenje ispod 30%

Meni je osvetljenje uvek na oko 25-30% i ni u jednoj aplikaciji se ne primeti, gde je pozadina tamna(poruke,YT,TT,). Tek kad proveravam u onoj app, i to na 0-15% se jedva uočava donji deo. Kada se pogorša reklamiram, valjda će do tada stići bolje serije.

Meni je osvetljenje uvek na oko 25-30% i ni u jednoj aplikaciji se ne primeti, gde je pozadina tamna(poruke,YT,TT,). Tek kad proveravam u onoj app, i to na 0-15% se jedva uočava donji deo. Kada se pogorša reklamiram, valjda će do tada stići bolje serije.
I meni niko nije odgovorio konrketno na isto pitanje.. Inace imamo isti problem, u onoj aplikaciji mi se primecuje gornja ivica i malo sa strane na nekih 15%, medjutim u svim ostalim aplikacijama ili radi savrseno ili sam corav.

Inace, probaj instaliraj ovu aplikaciju pa idi na pixel tester (neko je kacio ovaj app za proveru isto). Kada stavim crnu pozadinu ne primecuje se nikakvo zelenilo ni na jednom brajtnesu. Proveri kod sebe pa javi
708ad70440ba5c041e4202a418e91386.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Jeste li primetili da Huawei i Hulk,imaju ista dva početna slova[emoji1787][emoji1787][emoji1787].

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Vrh Dno