Znam sta cu da uradim kada me budu zvali da uzmem nov uredjaj. U Vip-u i ovako otvaraju kutiju ispred kupca,lepo otvore kutiju,ukljucim telefon,ubacim device info,vidim ako je BOE ekran,zadrzim,ako ne,ne podignem uredjaj,vec trazim drugiMa sacekati drugu turu telefona, ako je uppste bude, ili ganjati sa BOE ekranima. Nema druge...
Nema šanse da to urade. Po zakonu su obavezni da pošalju na servis i popune dokumentaciju.Mene su u mtsu odjebali kad sam odneo.. rekli su mi da moram u ovlasceni servis da ne primaju oni uredjaje na reklamaciju
http://lmgtfy.com/?q=Huawei+forum+rsMene su u mtsu odjebali kad sam odneo.. rekli su mi da moram u ovlasceni servis da ne primaju oni uredjaje na reklamaciju
Ixon, kako ide url za huawei forum i kome se javiti? Sibni pm
Makisha,koliko si cekao do poziva?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Jesam ih ja natjerao da daju pare? Lik je pitao koji je link foruma, link je i dobio. A pitanje da je normalno i nije bas.vojopd ne pravi se pametan. Ljudi su dali silne pare i pitaju normalna pitanja.
Kazi mi da li je i tebi ovako stojalo na njihovom sajtu?
Radniku sam lepo naveo problem koji je (probijanje zelene boje po ivicama ekrana) sto je on i upisao na reklamaciju,ali u polju gde stoji kvar,nema nicega
![]()
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari