Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Napokon završili test ,doduše za sada na nameckom .

The power consumption of the Huawei Mate 20 Pro turns out surprisingly high and is also significantly higher than that of its predecessor. It is also gratifying that Huawei has donated the Mate smartphone a larger battery, which now makes 4.200 mAh.

https://www.notebookcheck.com/Test-Huawei-Mate-20-Pro-Smartphone.337772.0.html

Da li je Kirin gladan ili boe displej to za sada niko ne može da zna :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Napokon završili test ,doduše za sada na nameckom .

The power consumption of the Huawei Mate 20 Pro turns out surprisingly high and is also significantly higher than that of its predecessor. It is also gratifying that Huawei has donated the Mate smartphone a larger battery, which now makes 4.200 mAh.

https://www.notebookcheck.com/Test-Huawei-Mate-20-Pro-Smartphone.337772.0.html

Da li je Kirin gladan ili boe displej to za sada niko ne može da zna :)

Tačno sam znao da će nešto da zabrljaju :( I po svemu što sam video, samo još jedan dokaz da je mate 10 pro prilično bolji sa autonomijom.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ako nije softverski bag onda je displey fail kao kod M9pro sto je trosio nenormalno. Ne verujem da je do Kirin-a. Trebao bi da je manji potrosac od K970

Reče mi danas jedan poznanik koji radi u prodavnici tehnike da je potražnja za ovim modelom neočekivano velika. Oni više nemaju paketa sa besplatnim satom a vidim da su još neki povukli ponudu sa sajta.

Ako je tako, nije u redu. Znam da su neki operateri u Hrvatskoj prekinuli pretprodaju kada su ispunili kvotu. Takođe, mislim da nije u redu što kod nas niko jasno ne kaže kada stižu telefoni naručeni u pretprodaji koja traje već dve nedelje.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

U Vip-u stizu prvog. Kako je ko rezervisao tako stizu telefoni. Konkretno meni obecali prvog novembra stize na kucnu adresu. Tako rekli

To su lepe vesti, verovatno će onda i kod ostalih operatera biti isti tajming.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pre-order ko je uzeo trebalo bi da dobije najkasnije do 5tog Novembra.
Regularna prodaja krece od 8. Novembra.

Nisu velike ali postoje. Slike na XS su najlošije, na M20 Pro najbolje. Ako srede video, biće to najbolja kamera na telefonima ikada. Ovo što se trenutno vrti po netu je prilično loše.

Nije toliko ni bitan kvalitet (svi su tu negde rame uz rame) koliko je bitan raspon koji omogućuje M20P...makar po meni! Kad se jednom čovek navuče na wide, nema nazad ;)

Nadam se da ce video malo ispeglati ali tesko da bude na nivou XS i N9. Ne znam sto ne porade malo na video snimanju??? Imaju hardver koji moze da izvuce i bolje od konkurencije

Pa nije u redu da preko noći izbiju na prvo mesto, mora to polako i da se razvlači :D

Pa vecina radi prezentacije na tu foru. Huawei mozda cak najvise od svih. Video si to ako si ispratio prezentaciju M20P. [emoji4]

Jeste, jedino što oni pored toga promene dizajn i značajno unaprede hardver. N8 i N9 su skoro isti telefoni fizički a i specifikacije se minimalno razlikuju.

Ove druge tek ne bih da komentarišem.

Poslednja izmena:
Pa ovo za značajnu promenu dizajna im baš i ne ide u prilog. Od jednog od najlepših telefona prošle godine napravili Frankenštajna. Ubacili ogroman notch, zakrivljen ekran (koji meni ne smeta ali vidim da ga većina ovde ne voli), najružniji mogući raspored kamera nazad koji me podseća na veliku bradavicu. Bolje da su se držali unapređenja hardvera, ne treba uvek sve menjati po svaku cenu.

Notch im svakako nije trebao. Najgluplje rešenje ikada su uzeli da kopiraju.

Makar taj notch Ima neko pokriće , led notifikaciju i kopiju sistema za face unlock sa iPhone.
Sta reci za druge mobove koji imaju taj noch čisto reda radi.

I face unlock je glupo rešenje. Dobro je što nisu samouvereno odustali od skenera otiska.

Ja bih pre izabrao minimalni notch (samp za kameru) nego tu opciju.

Nadam se da ce video malo ispeglati ali tesko da bude na nivou XS i N9. Ne znam sto ne porade malo na video snimanju??? Imaju hardver koji moze da izvuce i bolje od konkurencije
Kada je Samsung najvise softwerski peglao kameru?

Pre koji mesec i to par puta za redom u roku od 2 meseca i to bas na N9.

Nikad do sada to nisu radili. Skapirali su da nema vise zezanja. Da ljudima prodaju maltene maglu. Opasno se kinez priblizio.

Sto se tice video snimanja,ne brini nista,bice to snimanje rame uz rame sa N9. Evo uredjaj se jos nije pojavio kod 90% korisnika,a vec su izbacili jedan ozbiljan apdejt po pitanju kamere,i to su bas naglasili kroz changelog

Daj Boze da video bude u rangu N9. Onda bi bio najkompletniji Kamera fon. Na mate10p su poleglali softverski ali je uza note8, s8+, IpX sto se video snimanja tice

Imaju top hardwer. Zele da se probiju na prvo mesto. Izvolte,pokazite se. Ja im dao sansu. Naoruzao se strpljenjem,videcemo.

Ponavljam,hardwer,top,nema dalje,do njih je da to srede. Ili ili...videcemo

Zna li neko šta je ovo?
bf6e92e795f89a913e510d44df2c501b.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nikad video!...da nije neka kineska kopija?

Hahah nije, prototip Mate20 pro. Tako su ga "zamaskirali". Imao je i neko kućište preko ali ga je skinuo ovaj.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vrh Dno