Eh ti ko Naručen...Vazi, javicu verziju i probacu 4k video obavezno. Zivim u UK, pre-order traje od 16.10, sutra pocinje dostava svima koji su narucili u zadnjih 10 dana - ja sam narucio 17.10. pa cu dobiti medju prvima, jer je jedna mreza imala ponudu po kojoj sam telefon na kraju izadje oko 600 evra, otplacivanje na 2 godine, nisam mogao da odolim![]()
HvalaVazi, javljam ako se pojavi nesto.
Nešto su pominjali 26-Oct (danas) kao datum izlaska na tržište... samo koje?M20x bi bio pun pogodak ali nije dostupan i verovatno nezgodan za koriscenje...
Stigao danas, otpakovan i proban malo. Tezi je telefon nego sto sam ocekivao i koristio do sada. Okinuo par slika i par videa napravio, pa sam morao da zurim na posao, okacicu par slicica veceras. Par slika samog telefona i verzije Androida ispod.
Na zdravljeStigao danas, otpakovan i proban malo. Tezi je telefon nego sto sam ocekivao i koristio do sada. Okinuo par slika i par videa napravio, pa sam morao da zurim na posao, okacicu par slicica veceras. Par slika samog telefona i verzije Androida ispod.
Pogledajte prilog 259640
Pogledajte prilog 259641
Pogledajte prilog 259642
Pogledajte prilog 259643
Pogledajte prilog 259644
Stigao danas, otpakovan i proban malo. Tezi je telefon nego sto sam ocekivao i koristio do sada. Okinuo par slika i par videa napravio, pa sam morao da zurim na posao, okacicu par slicica veceras. Par slika samog telefona i verzije Androida ispod.
Nešto su pominjali 26-Oct (danas) kao datum izlaska na tržište... samo koje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari