Upravo. Neka naprave nešto od 5" a ne ovo, pa dokle više...Gde cete ljudi sa tolikim uredjajima/ekranima?Koja je potreba za stalnim povecanjem dijagonale?
Sent from my TA-1012 using Tapatalk
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Upravo. Neka naprave nešto od 5" a ne ovo, pa dokle više...Gde cete ljudi sa tolikim uredjajima/ekranima?Koja je potreba za stalnim povecanjem dijagonale?
Sent from my TA-1012 using Tapatalk
Upravo. Neka naprave nešto od 5" a ne ovo, pa dokle više...
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Kako je moderniji od s9+ kad su maltene isti samo su mu dodali notch, a koliko znam to se nikome ne svidja... moze se naviknuti na njega ali je ruzno generalno.Imao sam prilike da ga malo isprobam u jednoj prodavnici. Ekran je ovog puta odličan (kod P20 Pro mi se ne sviđa), kvalitet izrade vrhunski, brzina super a to nije čest slučaj kod telefona koji su izloženi. Isporbao malo kameru i hvata više detalja nego S9+ i XS ali slike su previše obrađene (ne znam da li može da se podesi). Jedina mana je što previše liči na S9 ali je opet nekako moderniji.
Odličan posao je uradio Huawei.
![]()
Face unlock je svakako glupost. Meni na iPhone baš smeta što nema skener otiska.
Dobro nisam vise jedini mohikanac koji je rezervisao ovu zverku
Videću samo da li će nešto izmuljati sa poklonom, mislim na nm karticu i wireless punjacAli telefon je vrh, bar po recenzijama sa yt-a. Kada nam stiže? Tek 1.11 ili? Pošto nikakav info u vezi toga nisam dobio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari