Ja ove kamere pozadi nikako ne mogu da svarim. Baš su mi ogavne.
Koliko mi je 10 pro bio savršeno pogođen i napred i pozadi, toliko mi je 20 pro pravi dizajnerski promašaj.
Slazem se za ovo, bas nekako ruzno spakovano , a i preteruju proizvodjaci sa 34 kamere na poledjini i 26 sa prednje strane, ja licno kad bih morao/mogao da biram/odlucujem rekao bih neka "normalna" i jedna wide-angle kao kod LG-a (po mom misljenju najkorisnija stvar) , a napred jedna od nekih 8 mp i vozi....
@markos123, ni Apple ni Huawei ne mogu da opravdaju to cenu......ni Samsung, ni LG ni bilo ko....
Nema sanse da ovaj telefon u januaru kosta 500e, to mogu da se opkladim sa bilo kim, znaci bukvalno nema trika za tako nesto.....
Kod nas nikad nece doci tako neki bundle sa slusalicama ili slicno, narocito ne tako vrednim, najvise sto sam dobio je bio powerbank original huawei uz honor 7 i ne mogu da kazem da mi nije drago sto sam imao srece toliko
Takodje, glupo mi je sto furaju 2 razlicita modela kada moze sve da se spakuje u jedan ozbiljan telefon (kao sto Samsung radi sa Note serijom), ok mi je za P seriju , ali Mate mi ne guta pricu za to nikako....