E to jeste, na direktnom suncu nije baš najčitljivije inače sem toga nisam pronašao neku drugu manu 🙂Meni jedina mana je sto osvetljenje na suncu nije ni priblizno dobro kao na Samsung flagship telefonima.
Inace, dupla sreca.
Pa mogla je da bude još jača baterija [emoji23][emoji16][emoji4]E to jeste, na direktnom suncu nije baš najčitljivije inače sem toga nisam pronašao neku drugu manu 🙂
Sent from my EVR-AL00 using Tapatalk
Tako mu dodje, ali stvarno jesam prezadovoljan sa M20X.Čestitam! Sad si miran još godinu dve; Bogi briga tebe, ti si svoj savršeni telefon našao [emoji847][emoji6]
Još sam i na oba tableta dobio update emui 9.1 a dobiće isto emui 10.
Trude se dobro oko Update, mislim na Huawei.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Teška dilema, mislim da bih ipak izabrao memoriju.
Sad će godinu dana kako koristim M20X i baš sam zadovoljan, lagano počinjem da razmišljam da ga zamenim ali koliko vidim neki drugi telefon sa sličnom ili većom površinom ekrana ne postoji?
Sent from my EVR-AL00 using Tapatalk
Komšo, mora da bude Crep i da je sve tip top, kao na. M20X, mislim da to ne postoji trenutno.Najbliže i iole konkurentno sto možeš da uzmeš je Asus rog phone 2!!...izgubiš na kameri i veličini ekrana, dobiješ na svemu ostalom.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Nešto sa većom površinom za sad nema, ne računajući foldable telefone. Mate 20 X je najveći moderan telefon sa tako modernim SOC -om, kamerama, screen to body ratio, dual Sim. Veće od Mate 20 X samo tableti i to bez pobrojanih i mnogih drugih očekivanih stvari. Xiaomi se povukao (za sada), Huawei ne update -uje lineup. Drugi ni da čuju za 7"+ ekrane. "Mršav" izbor.Sad će godinu dana kako koristim M20X i baš sam zadovoljan, lagano počinjem da razmišljam da ga zamenim ali koliko vidim neki drugi telefon sa sličnom ili većom površinom ekrana ne postoji?
Iscimaj se, pronađi i kupi mate 20x (ne 5g) sa 8/256gb i miran si opet neko vreme! Za memoriju te razumem, dok upalim tel i odradim bekap već nemam nekih 120gb...a još sam prestao da igram igre [emoji849][emoji56]Komšo, mora da bude Crep i da je sve tip top, kao na. M20X, mislim da to ne postoji trenutno.
[emoji23]
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Verzija Huawei Mate 20 X EVR-L29 5G je sa 8gb/256gb i 4000mah baterijom.
Nešto slabija baterija u odnosu na običan M20X.
Ima ga ovde već nov za 500€ da se kupi preko oglasa sa računom i garancijom od Telekom.de.
Čisto sumnjam da baterija može da izdrži kao na M20X.
Baterija vs memorija 256gb?
[emoji1787]
Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk
Baterija ispred memorije u bilo koje doba dana i noći...
Telefon, da se ne ponavljam... Savršen. Nemam ga predugo, 7 i po meseci, zamena mi nije ni na kraj pameti 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari