Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko znam M10pro radi sad odlično, sta kukate onda za Update?

M20X EVR-L29

sto se mene tice nek dodje u martu samo nek bude sredjen da radi kao sto sad radi

Uživajte u telefonu, čak šta više, i ženi sam rekao, kad bude Update, sacekaj da pročitam komentare, pa tek onda instal.

M20X EVR-L29

kad bude Update, sacekaj da pročitam komentare, pa tek onda instal.
+1

Ja sam se zeznuo tako za LG G3 kada je bio stigao update i poludeo sam dok posle nisu ispeglali bagove

Posle toga kada stigne update sačekam meses-dva dana da vidim kako radi i šta ima od bagova pa onda instaliram

Žena dobila Update na M10pro EMUI 9,I naravno krenula da skida već Update, hoće da instalira... [emoji23][emoji23][emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Stigao i kod nas, upravo skidam.
a9d6f1e64e66abeaaae9cb3157840813.jpg

Ako neko koristi neki custom Launcer da li će on uopšte osjetiti i vidjeti taj EMUI 9?
Koliko je EMUI više od samog Launcera?

Da li je neko čitao kakava su iskustva onih koji su dobili update? Da li ima problema i da li je bolje sačekati sa instalacijom čak i da on stigne?

Naravno da će videti, recents, settings i sl launcher neće promeniti

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Eno žena već kuka, ne može da se snadje, izmenjali skoro pa sve... Eto, pa nek se muči, gledam i smejem se [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

nista kod mene jos.. mozda tokom dana dode.. [emoji28]

Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk

Ništa nisu drastično izmenjali, isti đavo kao što je bilo maltene. Šta je muči konkretno pa ne može da se snađe?

Ništa nisu drastično izmenjali, isti đavo kao što je bilo maltene. Šta je muči konkretno pa ne može da se snađe?
Potpuno se slažem, malo nesto izmenjali i to je to, u principu sve isto...
Vidim i sam razliku sa. M20X [emoji23][emoji23][emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Ajde vi malo istestirajte pa pisite utiske. Kako radi, ima li bagova, baterija kakva je. Taman ce to tada valjda i meni da stigne 🙂 Ako ima problema da ne instaliram 😀

Kod mene nema. Probao i preko huawei app da idem na dns ili proxi i nista. Imam opciju da skinem update.zip ali ne znam kamo da instaliram

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ne zuri. Sticice za par dana. Polako pustaju i ne mogu svi istovremeno da dobiju u celoj Evropi

Meni stigla pitica ovog momenta... 🙂

Na šta da obratim pažnju? 🙂

Nosim šlem...

Vidim da je wifi ikonica kao i za pokazivanje signala sada levo i ne može da se promeni, tako da odmah jedan - za 9.

Vjerovatno je rano ali kažu li korisnici šta za bateriju? Ako ostane kao do sada biće odlično, samo da ne zeznu nešto pa da manje drži.

Evo ti moj današnji rezultat, doduše sve na wi fi ali pražnjen je od 90%.
uploadfromtaptalk1545681799693.jpg

Da li se tripujem ili je swift key sada počeo da ostavlja nav bar ispod tastature ili je bio tu i pre al nije bio beo pa nije upadao u oči? 🙂

97c69042d15ecdb2262fe9620c62ec55.jpg

Hawaii Mate 10 Pro

Kakvi su utisci sa novim EMUI-em? Stigao mi je update pre par dana, ali nisam ga jos odradio.

ovo je neka *******cija..
evo updejta.. [emoji23][emoji23]
037565dc4ae11d92bda0a25dcf014fea.jpg

Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh Dno