Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi datumi za EMUI 9.0, da li to izlazi tada globalno svima ili puštaju dio po dio, pa će neki dobiti tada a neki za par mjeseci?

Ja sam jutros dobio neki update, nisam siguran da li je to oficijelni 9.0. Ja sam bio na 9.0 beti, i jutros proverim update, kad vidim ima build bez onog "log" u nazivu.
13679f4638c9c130b484f6831c575a8c.jpg

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da, zvanično je krenuo update za emui 9.

M20X EVR-L29

Jutros u 6:35h primetio obaveštenje za update

Mate 10 Pro
a5eda636881297d49a9eec8267584e40.jpg

Poslednja izmena:
nema ni kod mene jos u HR.. [emoji26]

Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk

Nema ni kod mene...na mts mreži sam

Mada mi ovih 753 mb deluje malo za Pie 9? Zar ne bi ceo Pie trebao da bude preko 1.5giga i više?

EDIT:

Našao:

The Android Pie-based EMUI 9 is now rolling out for Huawei Mate 10 devices in Europe, but other regions are likely to follow soon. One thing worth noting is that this is an unusually large update (nearly 4GB!?), so make sure you have enough free storage on your phone.

EDIT2:

Ne slaže se ni oznaka.
Pie 9 treba da bude c636 a ovo su sve updatei za c432

Poslednja izmena:
Te oznake c636, c432... su vezane za region a ne za verziju androida ako se ne varam.

Da,to su oznake regiona

636 je Azija
432 je Evropa

Ali i dalje ostaje pitanje veličine Pie9

~4gb vs 753 mb

oko 3.6GB bi trebao updejt biti velik..

Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk

Ja sam bio na Beta 9, pretpostavljam da sam zato dobio update od samo 754mb.

Mene samo zanima da li će ta nova verzija riješiti bug koji nema svako ali ima nas koji ga imamo, da svaki put kada pokrenem kameru izbacuje mi tip "wide aperature adds bokeh effect...". Ostali savjeti koji se pojave prvi put se više ne pojavljuju, kako i treba da bude, ali ovaj je neuništiv, stano je tu.

Piše, mozda u nekim normalnim zemljama. Kod nas se uvek nesto čeka.

Evropa posle NG najverovatnije dobija update...za sada koliko sam video samo Azija dobija Pie

A USA? Pošto je moj kupljen tamo.

Pa vi ste gori svi od moje žene, pa dobićete Emui 9...strpite se malo... Pušten je zvanično, sad kako ko dobije...

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Nazad
Vrh Dno