Zdravo da ga koristis.Lepo iznenađenje danas, stigao Mate 10 pro
![]()
To su neki od razloga zašto meni djeluje bolji obični Mate 10.Ne znam za druge ali ovaj pro deluje kao dosta dobar mob i ako nema mesto za sd i 3.5mm ulaz
Potpuno se slažem sa tim, ali opet nije na odmet da se ima i sd 🙂
Pozdrav. Jedno pitanje presao sam sa Huawei mate 8 na Samsung s7 edge zbog kamere ali nikako mi ne lezi baterija ocajna ostalo tu i tamo, pa kako si ti bio zadovoljan sa mate 9 kamera kakva je i neki savjet.Upravo sve prebacio sa Mate 9 na Mate 10 pro uz Phone Clone app, i sad podešavanje 🙂
Kolega već napisao sve, a savet mogu samo da dam što se tiče mate 9.Pozdrav. Jedno pitanje presao sam sa Huawei mate 8 na Samsung s7 edge zbog kamere ali nikako mi ne lezi baterija ocajna ostalo tu i tamo, pa kako si ti bio zadovoljan sa mate 9 kamera kakva je i neki savjet.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Isto sam to i ja čitao, e sad... Reklama marketing ili je stvarno tako, bar cu ja znati za desetak dana.Za bateriju pričaju da je bolja i od pixel 2 XL telefona ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ma to nema šanse, kinezi nikad ne mogu da optimizuju te njihove skinove sa potrošnjom, zato i guraju ogromne baterije da bi mogli da budu konkurentni
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari