Da prodam p 10 i dodam preko 110-120€?\"ROCK\" je napisao(la):Isplati se. Tj zavisi koji ti je budzet i kakvi su ti zahtevi?
Sra na primer? ☺️\"Alexxx1\" je napisao(la):Mala je razlika u realnom radu, a kamere i na p10 sasvim solidne. Nema tolikih razlika da bi vredelo preko 100 eur za polovno takodje. Ali to sve individualno. Bolje onda uzmi drugi brend, jer će ti biti dosadan Emui ;-) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ja sam sa s8 presao na m10pro, toliko me je razocarala kamera konkretno u slabijem osvetljenju da sam ga posle tri dana prodao nekom liku ovde na forumu i kupio opet s8, dakle kamera i ekran su bolji na s8 i to dosta... s8 je i vodootporan za ovaj drugi nisam siguran, da nesto radi brze sa tom memorijom nisam primetio... s8 je losiji po meni sa baterijom samo, i drugo... s8 ce da ti podrzi cenu malo i lakse ce da se proda.. a i ovaj m10p taraba bre za danasnji standard...jos kad sam mu masku stavio auuu... a gledajuci onu kinesku sarenu reklamu da ne kazem lazu za kameru pomislio sam da ce bit bolja nego na s8 kad ono supak...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
E *mjau**mjau**mjau*, ja odradio factory, i nemam vise problem...Kod mene ponovo problem sa pozivima. Neko me pozove i ne čuje me. Ako ja pozovem, sve ok.
Huawei Mate 10 Pro
Izvini ali ja prosto ne mogu da verujem u ovo... m10pro i s8 kamere su nebo i zemlja u low light... p20 aka h10 tu i tamo al i dalje slabije nego s8Ja sam imao skroz drugacije iskustvo. Takodjer sam sa S8 presao na Mate10pro. Sa kamerom sam bio jako zadovoljan kao i sa s8. Bas zbog toga sto bio zadovoljan sa mate10pro odlucio sam nastaviti sa huawei brandom pa sam uzro p20 pro
Odradio sam backup, factory reset i restore. Takođe, našao sam da problem može biti vezan za Google Voice, koji koristi mikrofon i da je rešenje da se isti isključi, što sam i uradio. Videćemo da li je sad rešeno.E *mjau**mjau**mjau*, ja odradio factory, i nemam vise problem...
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Slike su nebo i zemlja u low light ili uvece u sobi i tu nema poredjivanja sa s8 pa cak i sa nekim duplo jeftinijim telefonima, i nisu nijanse u pitanju...po danu su super valjda, al su mi po danu bile super i sa nokiom ms 620. Bez uvrede meni za tu cenu neprihvatljiv kvalitet slike u ll... Sto se tice samog s8 meni je odvratan ovaj njihov program za kameru, pun je nekih gluposti.. recimo lg g6 ima 10x bolje uradjen softwer ili huawei po meni bar... al sto se tice same kamere tu nema nijedan od pomenutih veze sa s8...pa taman da im zakace jos po 2 sociva..Ovo sto si ti slikao mogu i ja, recimo daj mi neki sljam kao j5 sa manuelnim podesavanjima... uzmi taj m10pro i s8 i slikaj neke momente u sobi uvece, slikaj ljude klince ako imas pa ces da vidis razliku. Ne govorim ja ovde o manuelnim podesavanjima, stalcima i slicnim stvarima, to su telefoni....
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari