Šta je novo?

Huawei Honor 9

Reinstalirao sam Ffinder i probao ponovo autorizaciju i prolazi, ali samo bez imei provere. Jel bezbedno instalirati, ne moze da se zezne nista i ako ne bude prihvatilo?

Poslato sa DUK-L09 uz pomoć Tapatoka
Nece proci bez imei. To sto prolazi bez imei znaci da je tu negde pusten za nas region ali ne jos uvek za tvoj imei. Sacekaj da dobijes full autorizaciju i slobodno onda.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni do juče nije prolazilo na ffinder ništa, jutros slučajno instalirao ffinder, i gle čuda, prolaze mi dve verzije, jedna od 3 i nešto Gb 26.01 i jedna od 2.5 Gb. Da li se zamlaćivati sa time, koju verziju izabrati, ili i dalje čekati da se ovi naši smiluju?

Nije proslo. Nema veze,sacekacu OTA.
Moze li neko ko je dobio da kaze jel popravljeno video snimanje,onaj gubitak fokusa?

Jel se desava vama da punjac susti? Bukvalno ga cujem nocu pored glave dok mi se puni.

Meni jok.

Sent from my DUK-L09 using Tapatalk

Za celu noc napunio mi 20% baterija...
Jutros pogledam on ga ni ne puni, vratim se sa posla stavim ga opet na punjac i poce da puni ne zuju(susti)...
Ako vec oce da crkne punjac nek uradi to dok je jos malo u garanciji xD

jel se moze promeniti boja posle ovog update=a...kada udjem u galeriju neka ljubista boja u pozadini,tj pri vrhu displeya

Cekam ovaj oreo da vidim dali ce nesto da sredi, ljudi ludim sa problemom oko mreze. Iako je promenjena maticna vise sam nedostupan nego dostupan, neznam sta vise da mu radim. Toliko me nervira da mi dodje da ga razbijem

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Nesto mi tu smrdi da si tako nedostupan i pored promenjene ploce...bas nista coveku da ne bude jasno.
Jesi bese probao da zamenis karticu,uzmes drugu od tvog operatera?

Jasno mi je da mi nista nije jasno. Zamenio i karticu, ma jok. Stavim karticu u drugi telefon 100 od 100 poziva, nijednom nedostupan. Strasno koliko me nervira

Jasno mi je da mi nista nije jasno. Zamenio i karticu, ma jok. Stavim karticu u drugi telefon 100 od 100 poziva, nijednom nedostupan. Strasno koliko me nervira

Telefon u servis. To je sa matičnom problem. Traži novi uredjaj.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Druze promenili su vec jednom maticnu, stavljena nova.

Druze promenili su vec jednom maticnu, stavljena nova.

Isti problem sam imao sa s3. Odneo, kao promeni ali izgleda da nisu ili su stavili neku staru.. tek posle 7 dana kad sam ponovo odneo mob i zamenjena maticna, tek tad je proradio mob

Ovde se po imeiju vidi da je promenjena. Odnecu ga cim se ovo vreme popravi, poslovnica mi malo daleko. Neznam po kom osnovu bih mogao da trazim drugi aparat,ali mislim da je ovo problem do proizvodjaca, sa drugim aparatima nemam ove probleme

Ovde se po imeiju vidi da je promenjena. Odnecu ga cim se ovo vreme popravi, poslovnica mi malo daleko. Neznam po kom osnovu bih mogao da trazim drugi aparat,ali mislim da je ovo problem do proizvodjaca, sa drugim aparatima nemam ove probleme

Nije sabrazan uzorku i modelu. Znači nema svojstva kakav treba da ima.

Uuu al bi to bila borba sa telenorom[emoji23]

Oke, hvala, probacu

Jel se brisu neki fajlovi tokom oreo update-a? Ili ne moram da radim backup pre ota update-a?

Jeste li radili hard reset posle apgrejda na oreo ili ne treba? Odgovorili mi iz telenora da ce za 8 dana da me obaveste sta ce biti sa honorom, tj dali cu dobiti drugi uredjaj ili ne. Mada cu nastaviti da ih gnjavim i ako odgovor bude negativan.

Dobio sam i ja update... Ono sto sam prvo uocio a da mi se svidja je kada svucem navigation bar ili kako se vec zove, odmah se otvara ceo bar, ne mora se 2x prevuci od gore na dole da bih ukljucio location ili nesto slicno. Takodje, cini mi se da su zivlje boje malo.

Jeste li radili hard reset posle apgrejda na oreo ili ne treba? Odgovorili mi iz telenora da ce za 8 dana da me obaveste sta ce biti sa honorom, tj dali cu dobiti drugi uredjaj ili ne. Mada cu nastaviti da ih gnjavim i ako odgovor bude negativan.

Dobro je odraditi hard reset sa brisanjem cash memo. ranijeg sistema a i neki kazu da posle toga na novom sistemu, prvi put treba isprazniti sto vise bat. pa puniti do 100 % neprekidno, kako bi se kalibrisala na novi sistem....

Dobro je odraditi hard reset sa brisanjem cash memo. ranijeg sistema a i neki kazu da posle toga na novom sistemu, prvi put treba isprazniti sto vise bat. pa puniti do 100 % neprekidno, kako bi se kalibrisala na novi sistem....
Ovo bas i nije tačno, na dva huawei telefona odradio update na novu verziju Androida, i bez problema je sve radilo kako treba a da ne pričam o bateriji koja je samo dobila više na SOT, u pitanju su bili p9 plus i mate 9....iz iskustva ličnog to pišem.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Bogi ti to najbolje znas, samo Huawei koristis. Onda guramo dalje bez reseta.

Ovo bas i nije tačno, na dva huawei telefona odradio update na novu verziju Androida, i bez problema je sve radilo kako treba a da ne pričam o bateriji koja je samo dobila više na SOT, u pitanju su bili p9 plus i mate 9....iz iskustva ličnog to pišem.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Mislim da nece da skodi, a kad krene nesto da brlja nikad ne znas od koje app je rep zaostao.....moje iskustvo sa drugim tel...

Hmmmm, dal ovo popravili bateriju? 4h sota za sada i baterija na 47,upotreba i aplikacije iste kao i na nougatu.

Taman se naostrio na kombin. uzimanja tel preko mts-a u Hendiju, kad ono ne rade vise sa mts-om od ove god.....A nesto mi se ne uzima "na crno"

Koliko vama vremenski treba da napunite bateriju otprilike od 10% do 100% ?

Nazad
Vrh Dno