Šta je novo?

Huawei Honor 9

Meni problem sa nedostupnoscu i dalje prisutan iako je ploca zamenjena. Neznam sta se desava i koji je razlog[emoji35]

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

U ***,koji bedak.Pa nema sta, mora da je do mreze tj do kartice problem obzirom da su ti menjali maticnu.

Pa nema sta, garant do mreze, i karticu sam promenio. Ali mi je cudno jer nisam imao nijedan promasen poziv dok sam bio na onom zamenskom 5x i g4. Ko bi ga znao sta je problem...

sutra narucujem honor 9 u vip-u i ne mogu da verujem da mora da se ceka 2 do 3 nedelje.

Nema ga nigde na stanju osim u nekim ovako shopovima ako je ostao po neki primerak.

Ma cekacu nije problem, samo mnogo je to vremenski ocekivao sam najvise nedelju dana.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Oreo Beta je zvacnicno pusten preko FF. Update nosi oznaku B360a
Trebalo bi uskoro da se pojavi za nas region.

Sent from Honor 9 using Tapatalk

Oreo Beta je zvacnicno pusten preko FF. Update nosi oznaku B360a

Trebalo bi uskoro da se pojavi za nas region.

Mozda glupo pitanje, dali bi mogao da se instalira ovaj koji nije za nas region na isti nacin kao i da jeste i sta bi se desilo?

Verovatno softver cak i da uspes da skines ne bi prosao auorizaciju tj proveru. Mada ovo nije 100 % sigurno tako da dok se ne proba ne moze se znati.

Poslato sa DUK-L09 uz pomoć Tapatoka

Kratko pitanje, da li je po vama (vlasnicima H9) ok preći sa LG V20 na Honor 9? Dosadio mi LG posle 7 meseci korišćenja pa kontam da ga menjam. Svaki savet i predlog je dobrodošao 🙂

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Po meni mislim da vredi. Zavisi sta hoces od fona, oba imaju prednosti i mane, reci sta te konkretno zanima u poredjenju i sta su ti prioriteti. Kamera je bolja na honoru(bar ono sto sam ja video, uporedjivali), na honoru nema ois ali mnogo prirodnije boje, video nije bas stabilan zbog nedostatka ois-a ali nije ni previse nemiran. Izrada, honor neuporedivo lepsi. Manji i prakticniji opet honor. Brz kao munja. E sad ja imam problem ponekad sa nedostupnoscu ali mislim da to nije do fona.

Bitno mi je da je telefon bar za nijansu bolji od V20 u smislu da ako ga uzmem to bude upgrade, a ne downgrade. Ne smeta mi što mu je "manji" displej od V20 koji je 5.7" i što mu je rezolucija "samo" 1080p. Kamera, fluidnost, displej i baterija su mi nekako najbitnije stavke. Vidim na GSM Areni da mu je SoT bolji nego kod V20. Možda bih čak i Honor 8 Pro razmotrio iako je oko 50€ skuplji od Honor 9.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Neznam koliki ti je sot na v20, na honoru je oko 5h.

H9 ima veći SoT od 5h, barem u mom slučaju. Mobilni net uglavnom držim isključen, jer mi je fon uvek povezan na WiFi, brightness na nekih 45%. Sa 100% baterije do 20% uvek ~6h SoT-a. Daily usage: par poziva, surf, YT i TT. 😉

Svako koristi drugacije, kod mene je oko 5h.Evo ga na 40% a vidi se sot od jutros.
ea4b572abad1f25e227019be9956cdfd.jpg

V20 iako je model iz prosle godine je visa klasa za h9.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

V20 iako je model iz prosle godine je visa klasa za h9.

Yup, LG je iz više bootloop klase. 😀 G4, G5, V10, V20, Nexus 5X - svi su, u većoj ili manjoj meri, podložni bootloop-u. LG? Thanks, but no thanks. ,)

na prethodnom tel htc lako je bilo prebacivanje slika iz foldera u folder lagan move ,nesto mi ne ide na honoru...jel postoji opcija za to??

Stigao AnTuTu 7 i sa njim novi rezultat. 😉
df84b7ac5fda828578cadf300041bc3f.jpg

Yup, LG je iz više bootloop klase. 😀 G4, G5, V10, V20, Nexus 5X - svi su, u većoj ili manjoj meri, podložni bootloop-u. LG? Thanks, but no thanks. ,)

Nisam cuo da su telefoni koji nisu cackani sa rootom i sranjima padali u bootloop. Problem sa plocama lg kao firma ima jos od g2, al za bootloop nisam cuo. Dosta mi ih je proslo kroz ruke i uvek sam bio zadovoljan. P.S. noi taj honor nije vise sto je bio tako vise nista ne znas sta mozes da ocekujes.

Nisi cuo? Padali u bootloop zbog roota? Sta pises ti druze?Crkavaju ko prasici za Bozic.

Danas je predstavljen Honor 9 lite za Evropsko tržište, sa preporučenom cenom od 230 Eur. Rekao bih da će to biti prilično popularan model.

Ja malopre uradio update na android 8.0. STF-L09 8.0.0.360(C432).

Prva stvar koju sam primetio je da mi je nekako ekran vuče na crvenu boju što do sada nije bilo. Kao da je zasićenija crvena boja. I da, i dalje secka pri skrolovanju.

Zaboravih da napomenem da je u pitanju ota update stigao preko vip mreže.

Poslednja izmena:
Meni je isto Vip mreza,nema jos uvek nista.Isao sam na check.

Eto i ja sklopih ugovor sa đavolom (domaćim provajderom) pa uzeh ovaj telefon ni kriv ni dužan. :d

Sad imam nekoliko nubarskih pitanja pošto nisam skoro koristio normalan telefon i malo sam ispao iz modernih tokova:

1. Da li rootovanje poništava garanciju? Pretpostavljam da da, ali bolje da pitam.

2. Šta koristite da zaštitite telefon? Videh neke silikonske futrole, obične, na preklop, zaštitnike stakla koji se lepe itd. Kakva su vaša iskustva, šta je od toga dobro i korisno koristiti a šta ne?

3. Može li se bloatware ukloniti bez rootovanja ili mora root?

Toliko od mene za sada. 😀

Pod 3. Na koji bloat misliš?

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Higame, Hicare, Health, vmall, onda u top apps ima razne (meni nepotrebne gluposti) tipa tripadvisor, booking hotels, ebay itd.. Nisam čačkao nešto puno moguće da se brišu sasvim normalno.

Jel dobio jos ko Oreo a da je na Vipu? Kod mene i dalje nista, a ne moze ni preko F findera da se ubaci.

Ni moja kuma još uvek nije dobila update. Evo ss da ne bude da baronišem nešto 🙂 Inače najviše me zanima promena u boji ekrana. Ja sam u podešavanjima ekrana u colour mode stavio na cold ali i dalje mi deluje da je izraženija crvena nego što je bila pre ažuriranja. Probao sam i sa onom opcijom eye comfort ali me nervira jer često previše smanji osvetljenje pa bude suviše mračan ekran.

yS2psty.jpg

Možeš li da proveriš da li su u dual apps dodali još koju osim FB i WA?

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno