Šta je novo?

Huawei Honor 9 vs Xiaomi Mi Note 3

Django92

Poštovan
Učlanjen(a)
11.10.2016
Poena
70
Interesuje me koji po vama ima bolju kameru? Prvenstveno za fotkanje, video manje bitan.
Koji je bolji izbor za oko 300e?
Koji ima prednost u pogledu stabilnosti rada, fluidnosti i kvalitetu razgovora i prijema signala?
Neke ucestale mane na koje treba da racunam unapred?
Huawei H9 moze da se nadje sa legalnom garancijom operatera, sto nije zanemarljivo. Nemam predrasude prema kinsekim proizvodjacima, znam da su to sve velike i ozbiljne firme, samo nisam do sada koristio nijedan njihov telefon pa ne znam sta da ocekujem i malo opreznije ulazim u celu pricu.

Sto se tice kamere, ovde mozes vidjeti jedno poredjenje.
Licno koristim MN3, imas tamo u temi vezanu za ovaj telefon moj i jos nekoliko utisaka o telefonu...

Poslednja izmena:
Dobre su kamere na oba, mozda bolja malo na Xiaomi. Koji god da uzmes neces pogresiti.

Poslato sa STF-L09 uz pomoc Tapatoka

Procitao sam celu temu za mi note 3, zato sam se i bas zagrejao za ovaj telefon. Za H9 samo poslednjih 6,7 stranica. Neverovatne karakteristike i utisci za tu cenu. Gledao sam i recenzije na yt, narocito onog Damira Franca, i on je bas nahvalio MN3 iako je generalno cepidlaka velika 😀 Mada mi se na njegovom testu H9 cinio kao bolja kamera (stock app, auto, bez rutovanja i gcam - znam da se tu dosta izvlaci narocito u nocnim uslovima) pa sam zato hteo da proverim iz prve ruke, narocito ako je neko koristio oba modela pa uporedjivao ili makar imao slicnu dilemu kao ja. Hvala na odgovorima, za sada sam blizi MN3 🙂

Imao slicnu dilemu,uzeo MN3 i ako ti je kamera glavni prioritet a ne zelis da ubacis GCam mozda je Honor 9 bolji za tebe. Ispravili su kameru dosta na oficialnom romu samo sto nema novi update za global nego samo za kineski rom.

Послато са Mi Note 3 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno