Šta je novo?

Huawei Honor 8

Ima ga na FF ali dzabe kad nije autorizovan za instalaciju...

Sent from my Honor 8

Sad vidim, B402 prolazi autorizaciju na FF ali bez provere IMEI broja. Verovatno će ga uskoro pustiti kao OTA update...

Sent from my Honor 8

Poslednji update za moj telefon (L04) je bio oktobra prošle godine. Samo zbog toga više mi ne pada napamet da kupim neki huawei/honor telefon.

L04 je za tržište Amerike. Da li si proveravao na Firmware Finder-u koji ti poslednji update pokazuje?

Sent from my Honor 8

Već neko vreme (par meseci) mi ne radi normalno GPS/Location tracking. Recimo u Nike Run često prekida i pauzira rutu i na kraju prikaže samo neke ravne crte sa tačke A do tačke B (vidi sliku)... Takođe, ne meri ni distancu lepo. Probao sam sa sve tri varijante podešavanja lokacije - samo GPS, samo wifi-gprs i oba uključena. Svaki put se dešavalo isto, a samo za GPS mislim da uopšte nije radio (nisam siguran, jer sam u pola treninga prebacio na oba).

Ovo je sve počelo pre par meseci kada sam nabavio neke buđave slušalice sa Alija i sa njima je odmah počeo ovaj problem da se događa. Sa nekim drugim sluškama (starijijm) je bilo ok, dok jednom prilikom nisam nekako nenormalno iščupao sluške i verovatno oštetio 3.5mm ulaz. Posle sam jedno vreme koristio bluetooth sluške i sa njima je lepo radilo. Međutim, sada ne radi ni bez slušalica ni sa običnim sluškama (bluetooth su u međuvremenu umrle).

Da li je neko imao sličan problem?

Telefon je preko telenora uzet prošle godine i vrv imam garanciju 🙂

28878910_10156418741776842_281182604_o.png

Ko voli tamne teme, evo jedne koju sam uradio/preradio po svom ukusu...

Naravno, potrebno je prebaciti .hwt fajl u folder HWThemes u memoriji telefona.

Link: https://drive.google.com/file/d/1J-XGfttmpCiqIyG4PzUd3XogpfXIoOpZ/view?usp=drivesdk
3210224c124f1b86a00f5c0a3b68eda5.jpg

Poslednja izmena:
Link?
Odakle da se skine 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Evo ubacio sam link. Nešto mi bagovao Tapatalk...

Jel sad ok?

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Kod mene nista. Ali bitno da su pustili update...

Sent from my Honor 8

Koristio sam EMUI Theme Editor aplikaciju. Od više tema koje su mi se dopale sam kompletirao ovu. I dodao još par stvari po svom ukusu...

A što bi menjao telefon? Već dosadio?

Sent from my Honor 8

ranije sam na par meseci menjao, sada tesko. a volim onda bar teme/izgled da menjam. a tel guram vec 1.5 god.hvala

I menicl je stigao ili sam utripovao ili je nešto fluidniji i brži

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Ne znam da li je brži ali svakako radi bez greške. Čekamo Oreo...

Sent from my Honor 8

Da ga ne ureknem, i da ga namerno ne unakaze nekim update-ovima samo da bi prinudili ljude da pređu na skuplje, ovaj telefon je daleko više nego što sam očekivao... Samo me strah zbog baterije da se ne sroza vremenom previše a pošto nije zasebna neće moći da pali fora za 5e sa aliexpress-a i sl...

Ako puniš telefon normalno i ne koristiš ga baš često dok je na punjaču trebalo bi dovoljno da potraje. Mada ne verujem ni da je nešto preterano mnogo da se zameni u ovlascenom servisu.

I ja se nadam da nećemo dobiti neki skršeni Oreo nego da sve bude lepo "ispeglano". Koliko čekamo trebalo bi to sve da bude OK...

Sent from my Honor 8

Do sada nisu bili skršeni update-i pa valjda neće biti ni Android 8.0 🙂

Poslednja izmena:
Pa baš zato se nadam da će biti sve kako treba. Meni je davno samo na jednom update-u bila slabija baterija. Ali ubrzo su izbacili još jedan i sve se vratilo u normalu. Od tada je sve super...

Sent from my Honor 8

Uskoro će B403. Sad sam na FF proveravao i prolazi autorizacija bez IMEI broja. Znači da polako puštaju i ovaj update...

Sent from my Honor 8

Izgleda da Oreo dolazi u Maju. Čekamo FF ali mislim je ovaj B403 zadnji ROM na Nougat-u.
ab5f5953a51c715fe3e2a7b1235520cc.jpg

Pojavio se B404. Mozda ipak 3-ka nije poslednji...

Sent from my Honor 8

Nazad
Vrh Dno