Šta je novo?

Huawei Honor 8

Jel dobio neko zadnji update B401?

Sent from my Honor 8

Ja juče probao preko Firmware Findera ali nije prošlo autorizaciju. Doduše kad proverim dostupnost bez IMEI broja kaže da je update dostupan za L09C432 model. Verovatno će uskoro...

Sent from my Honor 8

Ljudi jel imate 3d panorama mod u kameri?
Ja sam 100% siguran da ga nisam imao i smo se pojavio, bez ikakvog obaveštenja, zanimljiva džidža

Ja sam imao to i pre poslednjih updatea. Ubacio sam aplikaciju posebno i pojavio mi se mod i u opcijama kamere. Nije loše...

Sent from my Honor 8

Evo da i ja podijelim svoja iskustva sa Honor 8. Uzeo sam ga u maju prošle godine, perfomanse su odlične, kamera me prijatno iznenadila, jedino negativno iznenađenje je ova zamrzlama sa Androidom 8.0, jednostavno imaju toliko glupe izjave da je to nevjerovatno. Ipak izvukao sam informaciju od Honor India da je Android 8.0 u fazi testiranja (ne samo mogućnosti od EMUI 8.0!!)Nadam se da će se ovo pokazati kao tačno i da će uskoro i europski Honor dati neki konkretan odgovor na ovo pitanje. btw. Ni ja nisam dobio B401 update 🙁 valja će skoro.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Mts je mreza,a inace telefon kupljen u slobodnoj prodaji nije preko provajdera.

Sad videh sliku na XDA. Slika je sa prezentacije Honor 9 Lite u Francuskoj...

https_%2F%2Fpbs-0.jpg

I kod mene... [emoji3][emoji106]
4bc17c7028b8a09de8f22416622d1633.jpg

Sent from my Honor 8

Evo i meni upravo sada stize 401, idemo dalje...Mts tel, uzet preko operatera...

I meni stigao novi 401. Malo pre probao novi Antutu 7 i prijatno iznenadjene [emoji2]
eca3dbf254b95dd4a36f4c289dd905a7.jpg

Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka

Na Honor France twitter računu stoji ona tabela koja je ve postovan. Ako ste zbunjeni da li EMUI 8 znaci evo odgovora. Jedan korisnik je to pitao Honor i dobio je odgovor  "L'un ne va pas sans l'autre. Vous aurez bien Oreo avec EMUI 8!" Sto je na srpskom : "Ne mogu jedan bez drugog, dobićete i EMUI 8 i Oreo! Dakle ovo je konacno kraj drame sa obzirom da je za nas europski model FRD-L09 potvrđen Oreo.

Da li neko ima problema sa baterijom na B401 update-u?

Kod mene tipa za 3 minuta dok sam pročitao nešto u Chrome-u otišlo 4%

Ma otkrio sam šta je. Baterija je dobra samo kod mene čudno pokazuje procenat. Izgubi 4% u prvih 5 minuta pa ne izgubi ništa u sljedećih 5 minuta.

Inače vidim da imaš telefon praktično od njegovog izlaska. Da li su ti još uvijek iste perfomanse kao i prvoga dana i kako se drži baterija?

Ljudi jel dobijate vi Oreo ? Sta kazu veliki oci u Honoru ? 🙂

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Baterija je izgleda odlična sa novim apdejtom. Imam preko 5 ipo sati SoT posle 19h od punjenja. Ne pamtim kada mi je toliko izdržao.

Jeste shvatio sam nakon nekog vremena ja 4h SoT sa jos 20% baterije sta je za moje korištenje fantazija.
Evo šta kažu oci iz Honor-a.
91742226f4cd787764f47b50c68b98aa.jpg

Već sam pisao o tome par postova iznad...

Sent from my Honor 8

Inače vidim da imaš telefon praktično od njegovog izlaska. Da li su ti još uvijek iste perfomanse kao i prvoga dana i kako se drži baterija?

Brzina kao prvog dana, bat rekao bih da je malo izgubila na kapacitetu. Trudim se da je punim kad padne na 20 % ili nize, kad mogu. Povremeno uradim fabr.reset...

Jeste shvatio sam nakon nekog vremena ja 4h SoT sa jos 20% baterije sta je za moje korištenje fantazija.
Evo šta kažu oci iz Honor-a.
91742226f4cd787764f47b50c68b98aa.jpg

I zasluzio je. Taj model ih je da kazem proslavio. Citam ove druge teme o huawei i honor modelima i pisu ljudi da posle nekog vremena desi se da izbace update i da se pogorsa kamera. Za Honor 8 pro je vezano da budem odredjeniji. Jel se vama to desava/lo ?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Bome jeste. I Honor 7 je bio dobar telefon ali Honor 8 je prvi Honor telefon sa jakim Kirin procesorom i sa odličnim kamerama, a da ne pričam o zaokretu u dizajniranju telefona. I mislim da je Honor-u i dosta porasla popularnost kada je izašao Honor 8 jer je uredjaj jako sličan P9. Inače ovo za kameru nisam primijetio, pogotovo me oduševio monokromatski senzor.Evo jednog primjera.
a260520d76e72971b35fb900c5e0133c.jpg

Nazad
Vrh Dno