Šta je novo?

Huawei Honor 8

Ne znam kako je na h8 ali na p9 izlazi update svakih 2 meseca tako nesto. Evo izasao je sad novi, neke zemlje su ga dobile naravno mi nismo jos.
Iskreno ni ne treba mi, za sada telefoj radi odlicno bolje da ostane ovako nego da izbace apdejt pa da sjebu nesto. Iskreno bole me usi za googlove sekjuriti peceve.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Najgore je sto su za honor obecavali da ce pustiti source, kao oni slusaju xda zajednicu, cak imaju i neke botove tamo na forumu.

A ja dok sam ga koristio imao sam mesecnu zakrpu iz decembra a bio je kraj marta sto ce reci da ih boli uvo za korisnike.

Ko moze da koristi stock i da se ne zeza sa rutovanjem koje isto nije tako izuzetno lako odraditi onda je honor dobar izbor.

Odlicna izrada,dobra kamera i dobar ostatak hardvera za ne tako veliku cenu.

Sto si prodao h8 ? :D

Najviše zbog toga što sam napisao, a i volim često da menjam telefone :)

Sent from my MI 5s

Kamera je blagi ocaj. Po danu su slike ok, ali po slabom osvetljenju slike su poprilicno lose. A tu bi bas trebalo da dodju do izrazaja dual kamere. Hocu da kazem da druga kamera na ovom telefonu nije donela nista, osim sto je podigla cenu telefonu. Video je katastrofalan. Opet pricam na osnovu predhodnog telefona koji sam imao, koji naravno nije nista specijalno sto se tice karakteristika, ali je njegova single kamera daleko bolja od ove dve. Moje misljenje je da je na ovom telefonu second kamera suvisna, i da na telefonu nije donela nista, i da obe kamere danas spadaju u kamere ispod proseka. Kao sto rekoh bzv je podignuta cena telefonu samo zbog ovoga. Jedino ako se softverski mozda nesto ne ispegla pa se dobije bolji kvalitet. I cisto da se zna da nisam fanboy ni jednog brenda. :) Osim ovoga kao sto sam naveo osvetljenje mi isto ide na zivce, veliki propust. Iz tih razloga bi najradije prodao telefon jer mislim da je cena veca samo zbog dual kamere. :)

Poslednja izmena:
Mislim da h8 uopste nije naglasavao dual kameru, mozda gresim. Ali ako je tebi bolja na a5 onda uzmi sljamsunga, nevetovatno mi da je vecini ljudi ovde kamera odlicna samo tebi nije :D

Slike na flickr/dropbox/google i poređenje. Ovako možemo da kažemo da je na Tesli vrh kamera, nekom jeste...

Malo je glupo sto se ljudi zale na slike u dobrim svetlosnim uslovima tj po danu i lepom vremenu. Tu stvarno ne bi trebalo da ima velikoh nezadovoljstva. Svi prave solidne slike. Mislim na flagschipove. Honor 8 je isto flagschip Honor brenda

Ljudi, nemojte pogresno da me shvatite. Hocu da kazem ako vec postoje dve kamere, mora da postoji dobar razlog zasto je to tako, tacnije trebalo bi da bude. Ako postoji vec druga kamera, trebalo bi da slike budu duplo bolje od telefona koji imaju single kamere. Naravno ne poredim babe i zabe, vec kamere slicnih karakteristika i cenovnog ranga. U ovom slucaju dual kamere na honor 8 ne donose nista, ama bas nista sto donosi jedna kamera. Sa te strane je moje razocaranje zato sto je ta dodatna kamera sigurno podigla cenu telefona a nema nikakvog smisla. Koliko znam drugu kameru su najavili kako bi izvukli bolje slike u slabijem osvetljenju i vise detalja sto nije bas slucaj. Napolju pravi sasvim zadovoljavajuce slike, ali to je ocekivano s obzirom na osvetljenje, dok recimo u kucnim uslovima gde nema bas mnogo osvetljenja pravi slike ispod proseka. Naravno opet zavisi od coveka do coveka, i zavisi ko kako gleda na to. Iskreno nikad ne bi stavljao dve kamere ako iz te druge ne mogu da izvucem nesto iznad proseka. Sto se tice ostalog hardvera telefon je ok skroz, na to nemam zamerke. :)

@ChobbyNS

Da li su sve ove fotke napravljene sa H8?

Poslednja izmena:
Probaj pro mode, pa se igraj malo, trebalo bi mnogo bolje slike da budu :)

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Nije bas da nema nikakvu ulogu. To jr monohromatska kamera. Probaj samo njom da slikas. Slike su crno bele ali ostrije. Ne znam kako se kombinuju te 2 kamere. Jeste deo marketinga svakako da bi se telefoni bolje prodavali

Za pro mod znam da moze da izvuce vise, samo treba dosta vremena podesiti. Plus mi treba stabilizator, u tom slucaju mogu da se izvuku vrlo dobre slike po mraku. :)

Podržava i evropska verzija band 20.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Koja vam je verzija telefona? Kod mene je L09C432B360,mislim dal je bila neka jos verzija preko azuriranja.

I meni je ta verzija. tel sa MTS/a

Stigao je update, a i dalje nije ispravljen bug za osvetljenje. Sve vise sumnjam da ovo nije problem softverske prirode cim ga jos nisu ispravili.

Ljudi , zainteresovan sam za ovaj tel , doduse imam budzet od 300 e , pa nisam siguran vredi li tih para, ili je cak i skuplji :D Svaki savet je dobrodosao :D

Za te pare možeš da nađes očuvan, malo korišćen i sa garancijom. Nov je malo skuplji...Po meni vredi sve pare. Još ako naletiš na plavi, oduševićeš se...Sve radi tip top. Prvi mi je Huawei ali oduševljan sam baterijom, brzinom, dodatnim opcijama i optimizacijom sistema. Extra leži u ruci ali neki silikon je obavezan jer je jako klizav. Još uvek polako ulazim u štos ali sve pohvale sa moje strane...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Dali she grebe lako vidim zale se NA to

Sent from my x995 using Tapatalk

Ma gledao sam dzerijev svaki klip. Medjutim vise verujem "obicnim" korisnicima a vidim da tu I tamo se zale NA grebanje stakla.

Ja ga nosim u silikonu. Mislim, koliko god da je lep ipak bez zastite ne bih rizikovao da ga koristim. Ne toliko zbog ogrebotina nego zbog eventualnog pada...

Sent from my Honor 8

Koliko dugo ga koristis. Imas li foliju NA ekranu I IMA li ogrebotina.. Oprostite zbog gresaka kucan NA navigaciji u autu posto Sam rasprodao teleone lol

Vrh Dno