Šta je novo?

Huawei Honor 8

Dok sam ne odradis testove neces znati

Nista onda cu da dignem kredit od par soma eura sve da ih testiram. 😀 Salu na stranu, nije to flagship da moraju da pricaju o njemu najbolje. To je budget kategorija.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ajde opušteno kupuj da neko odradi valjan review I poređenje 5x VS honor 8 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hocu, cekam februarsku platu 😀 Taman dok nadjem kupca za 5x xD

Super. I na mom je radaru 🙂
Nadam se da ćeš naći plavu varijantu za ok cenu

Jedan mi daje za 360e sto mi je mnogo, i kao 2 god garancije.. Kad bih nasao za 330 bilo bi kul. Samo plavi dolazi u obzir 😀

Nemoj kao jer ih relativno ima u ponudi od operatera (telenora), nema razloga da uzimaš divljaka, pecaj neki legalan lagano...

Da ali u Telenoru je samo beli. A u MTS ga više nema. Ostaje samo divlja garancija. ***

Da bas to.. Osudjeni smo na KP ***.. Msm nismo al necu da dajem tipa 60 plus soma za fon koji ne vredi ni tih 330e koje sam spreman da izdvojim 😀

@andramisko gde si pazario teget h8 ?

u mts-u, online je bio 3 dana i nikad vise, valjda test opcija ali se razgrabilo, meni je extra tel, presao sam sa lg g3

Kakav je zvucnik na njemu ? Zanima me jos kakav je u radu, jel ima nekog laga, bagova.. Ono sto sam gledao na yt telefon radi sjajno, al aj baci neki review ako stignes 😀

Kakav mu je kvalitet zvuka preko slusalica ? Kakav mu je wifi chip? Kakav mu je lte chip ? U odnosu na neki drugi flagship ?

Sent from ass

Utisci posle 2 nedelje korišćenja:
Pros: brzina, fantastičan ekran, neverovatno brz fingerprint senzor, fast charge.
Cons: klizav, mora futrola, nisam ukapirao duplu kameru, tj ne vidim neku korist od nje sem "bokeh" efekta, nema 4k video snimanje.
Inače telefon ima "wow" efekat što se izrade i dizajna tiče (plava boja) koju već davno nisam video, odmah svi primete da je nešto novo i raspituju se.
Kvalitet zvuka u slušalici je dobar (xiaomi mi hybrid sluške), jačina zvučnika je ok, nisam imao problema sa wifi-jem i lte-om, nema nikakvih bagova.
Za sada sam zadovoljan, mislim da vredi svaki uloženi dinar/evro (kupio sam ga na KP, 345 Eura)

Kakav mu je kvalitet zvuka preko slusalica ? Kakav mu je wifi chip? Kakav mu je lte chip ? U odnosu na neki drugi flagship ?

Sent from ass
H8 ima dve antene, P9 ima tri antene, ako je bitan domet.

Poslato sa HTC 10

Bolja je dinamika sa drugom kamerom... Ima to pokazano u pocketnow kamera testu, dal ovog telefona ili možda P9, gde poredi fotke kad rade obe kamere i kad crno belu "zapuši" prstom

Hoću da počastim ženu sa novim telefonom i dvoumim se između ovog i P9. Najčudnije je što Honor nema 4k snimanje, ona stalno nešto fotka i snima.

Nema ni P9 4k... Pitaj koji joj je lepši i taj uzmi. Mada ako je do kamere bolje dodaj za S7, bolji low light, mnogo bolji video.

@gsuschr baci na pp od koga si uzeo sa kp 😀
Meni se najvise svidja zato sto je brz i naravno dizajn koji je haos. Ostalo mi i nije mnogo bitno. Samo da ne upropaste tu brzinu sa Nougatom.

Teško da će ti biti brz nakon korišćenja 5x 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Po onome sto sam video na netu ( pitanje koliko je istina ), dosta je brzi od 5x.. Nije 5x bas sinonim za brzinu, fluidnost da, ali za brzinu otvaranja aplikacija bas i nije 🙂

Bolje staklo pozadi nego napred 🙂

[youtube]htaULhRYKpE[/youtube]

Danas sam bas gledao ovo. Nije pukao, al vec na 5om nivou se ogrebalo, a prosek je kao 6. 😀

[youtube]YGRNo3uSIak[/youtube]

Fino se honor drzi

Loznice jel si zagrejan za h8 😀
360e mi nudio lik na kp, plavi sa "pisanom garancijom"... Ako prodam 5x za 180e moram doplatiti jos toliko.. Ima ih i za 345 al niko ne spominje garanciju, mada opet i ova "pisana" je u rangu wc papira..

Video sam i ovaj, al nista bez plavog. 😀
Nadam se da cu imati dovoljno da iskesiram odjednom da ne cekam 5x da prodam, bice bolji test 😀

Kako me smara sto ovaj mob ima bukvalno najvece sar vrednosti moguce ,shije i iphone po tom pitanju 🙂 znam znam sada ce prica koga briga za zracenje ,ali..
SAR:
Head SAR 1.50W/kg, Body SAR (5mm) 1.69W/kg
Izvor vmall.eu

Kada smo vec kod toga ne znam da li postoji noviji mob u poslednjih 4god sa vecim sar vrednostima ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno