Šta je novo?

Huawei g700 vs LG L90

lood_za_q3

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2004
Poena
620
Dvoumim se izmedju ova dva telefona iz trenutne mts ponude, pa me zanima vase misljenje.
Za g700 su prednosti: 2gb rama, veci ekran sa vecom rezolucijom
L90 ima noviju verziju androida, jaci chipset, bolju kameru, vecu bateriju
Ne znam da li se tih 1gb vise rama primeti u nekom svakodnevnom radu telefona? Da li je to bas toliko velik plus? LG mi se cini kao bolja opcija, sad jedino tih 2gb rama koliko moze da utice na uzitak koriscenja telefona?
A i L90 je malo kompaktniji, taman da lakse stane u dzep ;D

Poslednja izmena:
Primeti se ako imaš dosta aplikacija koje rade u pozadini. Fb, messengeri, razni utility programčići... Ako koristiš klot telefon onda i ne baš.

Razmisli i o varijanti 50% i npr L9 II za keš

Poslednja izmena:
Pa da, to znam, al gledao sam bratov alcatel 997d sa 1gb rama, ima fb, fb messenger, viber, whats app, google maps, dropbox i jos ko zna sta instalirano i zauzeto mu oko 660mb rama. Znaci ima 300+ slobodno, a ne znam sta bi meni vise od toga trebalo?

Samo imaj u vidu da taj 997 ima rekordno mnogo dostupno rama. Od punog gigabajta tamo imaš oko 980 MB. Na nekim drugim telefonima to bude 700-800 što je osetna razlika. Plus ima stariju verziju androida koja manje zauzima sama po sebi.

Kupi L90 i uzivaj,Huawei kao firma je poprilicno losa,pocev od izrade pa do samog softvera,kitkat je mnogo bolje optimizovan nego JB,a njega G700 videti nece,da ne pricam o podrsci telefona kod developera

Nazad
Vrh Dno