Šta je novo?

Huawei G6609 duosim

mibelic

Cenjen
Učlanjen(a)
07.07.2012
Poena
169
bio sam u Austriji na 10-ak dana, koristio mts karticu u njihovoj T-mobile mrezi i umesto oko 700 dobio racun od 2500 din. Imam huawei duosim G6609 i sto posto nisam zvao, slao poruke niti primao pozive, jer sam uporedo sa tom u telefonu imao i austrijsku karticu. U mts-u mi kazu da verovatno tekefon sam azurira i skida podatke sa neta.

Zna li neko kako da iskljucim opciju interneta u romingu?

Poslednja izmena od urednika:
Da iskljucis net na fonu ili kod mts-a?

Ma samo da podesim da net ne radi dok sam u romingu. Kad sam u srbiji koristim net preko telefona. Jednostavno da cim udjem u roming net peko mts kartice vise ne funkcionise. Ako ta opcija nije moguca onda da ja sam izbrisem podesavanja za net, a ni to ne znam kako se radi na ovom telefonu.

Moguce da ti je G6609 azurirao podatke o vremenskim prilikama..postoji opcija da se to iskljuci..

..ili jednostavno pobrises sve pristupne tacke i onda moze da proverava koliko god hoce :)

Pa da, ali ne znam kako se to radi. Kad odem na podesavanja, pa na povezivanje, onda na nalog za podatke tu imam pod 1. mts mms(SIM 1) i pod 2. mts wap (SIM 1). Od opcija mi pruza pogledaj, dodaj PS nalog i promeni podrazumevano. Kad odaberem promeni podrazumevano on samo izbaci "uradjeno" i opet stoje mts-ova podesavanja. A opciju brisanja ne mogu da nadjem

Jos jedno pitanjeu vezi G6609: da li neko zna koja je lozinka ako hocu da blokiram dolazne i odlazne pozive u romingu?

Da li se moze nekako otkljucati huawei G6609, telefon je kodiran na mts-ovu mrezu na SIM 1 kartici. Naravno mislim na otkljucavanje preko neta, znam da moze u servisu, ali to kosta :)

Nazad
Vrh Dno