Šta je novo?

Huawei G6603 Dual SIM

Ne treba da ulazis, vec pritisnes levi selekcioni taster (opcije) i pod brojem 3 stoji "obriši"..

nema opcije obrisi! znaci kad udjem na povezivanje ima: 1. WLAN 2.Bluetooth 3. Uredjivanje konekcije i 4. Nalog za podatke. Levi selekcioni taster pruza samo opciju "u redu" . Kad odem na nalog za podatke stoji 1. mts mms (SIM 1) i 2.mts wap (SIM 1). Kada tu odem na opcije stoji: 1. Pogledaj 2. Dodaj PS nalog i 3. Promeni podrazumevano i ni u jednoj od ove 3 podopcije ne pruza mogucnost brisanja!

Jos ti mogu pokušati pomoći tako što ću postaviti sličice kako to izgleda na mom telefonu.
Jedino što mi pada na pamet je da je kod tebe druga verzija softvera, mada opet, koliko je to verovatno :trust:

Moj je kupljen u telekomu i prvi sim je bio zaključan, međutim ja sam ga otključao pre neki dan, ali sam mnogo pre toga pobrisao sve konekcije.
Sad sam čisto zbog ilustracije napravio telenor pristupnu tačku.

Evo kako to izgleda kod mene:

g6609.jpg

Poslednja izmena:
Onda ti ne mogu pomoci. Sigurno je neka starija verzija softvera..

probaj da iskljucis opciju azuriranja u AccuWeather aplikaciji, jer se secam da je ona stalno vukla neke podatke..

jel to ovaj widget sto izlazi na ekranu? kako to da iskljucim?

Jeste, to je taj..kada ti je taj "vidžet" na ekranu, pritisnes srednji taster, i pod opcijom br. 4 je automatsko azuriranj, gde ces ga iskljuciti..

Uspeo sam. Mada moram ici u mts da mi oni obrisu nekako parametre za internet. Ali kad sam bio u romingu ovaj vidzet nije bio na ekranu i opet mi je racun otisao na 2500 din!

Pa ne mora da bude na ekranu da bi on radio automatsko azuriranje..

..a srecno ti bilo sa korisnickim servisom..

Nego znas li kako se upravlja radom sa 2 sim kartice?Kod opcije Promena dvostrukog sim-a ima 2 podopcije, automatski i rucno, ali ne vidim neku razliku u radu sa 2 sim kartice, svejedno ma koju od te 2 opcije da odaberem. Ja sam ranije imao jedan samsung koji je imao poseban taster za odabir sim kartice sa koje zelis da ti idu poruke i odlazni pozivi, dok ovaj huawei to nema i pri svakom pozivanju ili slanju sms poruke on postavlja pitanje sa koje kartice zelis da se obavi poziv, odnosno slanje sms-a.

Mislim da huawei telefoni rade po tom principu..nisam cackao dalje, jer mi to sasvim odgovara, u poredjenju sa samsungom, na kojem sam cesto pozivao ili slao poruke sa pogresnog broja, jer sam zaboravljao da prethodno promenim posebnim tasterom..

..ovako me lepo podseti svaki put..

Da li se moze nekako otkljucati huawei G6609, telefon je kodiran na mts-ovu mrezu na SIM 1 kartici. Naravno mislim na otkljucavanje preko neta, znam da moze u servisu, ali to kosta :)

Za G6609 jos uvek ne postoji varijanta besplatnog otkljucavanja pomocu kodova..provereno..mora da se zakaci na box..

..ako se odlucis za otkljucavanje u servisu, pazi da te ne predju, jer znaju da traze i preko 1000 din, a ima i onih koji rade znatno povoljnije..

Poslednja izmena:
Pozdrav narode... Kupio sam ovaj telefon (Huawei G6603 Dual SIM) i imam jedan mali problem,sve sam razumeo na njemu i ovo sto ste pisali,i prikljucen sam na wi fi,al imam jedno pitanje. Kako da skidam neke igrice za njega?? Preko kog sajta ili martketa na netu preko telefona? Hvala

Nazad
Vrh Dno