Šta je novo?

Huawei G300

E sad sa ovim špancem ne radi mobilni internet? Jel imao neko tih problema?

Ukucaj ručno APN podešavanja ako se nisu automatski upisala.

Pozdrav svima, napokon odlucih da instaliram oficijalni ics preko storage update, ali nisam zadovoljan sa trajanjem baterije, pa me interesuje koji mi rom preporucujute da flashnem a da ima dobro trajanje baterije i da je solidno fluidan. Znam da je to sve subjektivno ali mrsko mi je da probavam gomilu rom-ova pa ako je moguce da mi kazete i ostavite link :). I kratko pitanje taj flash radim po uputstvu sa huawei sajta, ono how to install the custom rom?
hvala unapred

ma g300 je prespor za fluidan lagdroid tako da bolje da zaboraviš na to :)
Ja sam sinoć baš curi stavio gb super slim v1 i on radi najbrže od svih koje smo probali, nismo ga nešto istestirali na prvi pogled sve radi kako treba.

Možda veća fluidnost može sa nekim bržim launcherom ali me mrzelo da isprobavam.

Instalirao KitKat 4.4.2, za sada lepo radi, bez bagova!
Kome je dosadno slobodno neka proba...

cm-11-20131219-NIGHTLY-u8815

Al` kad okine....

Ko ima hynix memoriju trebao bi dvaput da razmisli dali ce flesovati kitkat. Ocekujte otkaz rada telefona u roku od nedelju dana sa tim romom.

Uzeo ovo kao sekundarni telefon ponovo i jos jednom moram da napisem da su G300 i Blade3 bukvalno genijalni telefoni.

G300 je mega uredjaj, "manje skup nexus" verzija za one sa manje zahteva. Sve ima sve radi. Ko prvi put proba Android ili ko ostane bez telefona, slomi izgubi, G300 je idealan telefon da premosti "gap" i da sluzi kao full Android naprava za sada vec 60 evra na oglasima.

Da li neko ima problema sa primanjem i slanjem poruka na Y210D?
Da li je normalno da odu ili dodju 10 poruka pa se jedna posle zagubi?
Inace telefon uzet u Telekomu i pod garancijom je.

Kako se zagubi?Pise da je otisla a nije stigla primaocu?

meni se to dešavalo na g300. isto mi se dešava da pošaljem dugačku poruku, a tamo stigne do pola ta poruka koju sam poslao, a od pola neka druga poruka koju sam pre slao na taj broj.

istina :) koji rom koristiš na g300?

Jos nijedan, kupio za 2000 din sa slomljenim digitizer-om sve ostalo ispravno, stigao mi digitizer danas za jos 1400 din. LOL skoro ista cena. evo sad ga skidam slomljeni i pritom smirglam okvir od ogrebotina nego da bi "sijao" moram do bar 600 granulacije a kreno sam sa 150. kada dodjes do 600, telefon sija bez nove boje i prajmera ko da je nov :)

Ne znam iskreno sta da stavim, moguce da cu da ostavim fabricki ROM ako lepo bude radio Xposed. Znam da je CyanogenMod vecito bio bagovit na G300

Dosadasnje iskustvo je da G300 ipak nije svemoguc i na kraju se vratio na B895 superslim....

Ala sam ga opravio :d

dsc0141.jpg

dsc0140.jpg

Nikad jeftinije nisam kupio telefon. 3400 dinara (2000 za fon 1400 za digitizer) za fon koji je bio u silikonu, sve bez ijedne ogrebotine, osim TS-a koji se izlomio i dodao sam ga, nov pod folijom. sad je fakticki nov telefon.

Inace, za sve vas, jeste da je telefon polako istorija ali ne preporucujem menjanje digitizer-a u kucnoj radinosti. Naime, kada kupite digitizer od raznih preprodavaca i servisa - nema lepak. Ja sam doduse izmislio najbolji trik za lepljenje digitizer-a koji postoji a to je double sided tape za parket, extra strong od kompanije TESA. nema zagrevanja i hladjenja, cekanja odlepljivanja i slicno i da brinete dal ce fen ili duvaljka da odrade posao. Ova genijalna traka ima fazon da kada se odlepi sa navoja, skine double side, i zalepi ono sto treba, ona postaje skoro-super lepak cvrsta a opet se po potrebi moze "odspaklati" kad zatreba.

Izvinjavam se za double post, moram da pitam:

1. SIM unlock i dalje mora da se plati ako ne menjam IMEI ? nema neka "fora" .. ?

2. Ukoliko sam na official B952 da li moze da se uradi sim unlock fabrickim kodom ili moram da ga vracam na 2.3.6 ?

Da, gorila je jer je zvanicni Huawei OEM deo. dolazi sa sve onim papirom zigosanim ko novcanica :)

ajde vidite do sutra ujutru da mi odgovori neko za SIM unlock, ko se razume. Procitah upravo na Modaco-u da postoji i "lutrija" u smislu da neki Custom ROM-ovi nezna-se-kako otkljucaju i SIM. LOL

I ja sam na kraju platio unclock, G300 je odličan telefon i mislim da vredi dati pare za to :)
Instalirah mu 4.4.2, neverovatno kako radi, kao nikad pre

Jos nijedan, kupio za 2000 din sa slomljenim digitizer-om sve ostalo ispravno, stigao mi digitizer danas za jos 1400 din. LOL skoro ista cena. evo sad ga skidam slomljeni i pritom smirglam okvir od ogrebotina nego da bi "sijao" moram do bar 600 granulacije a kreno sam sa 150. kada dodjes do 600, telefon sija bez nove boje i prajmera ko da je nov :)

Ne znam iskreno sta da stavim, moguce da cu da ostavim fabricki ROM ako lepo bude radio Xposed. Znam da je CyanogenMod vecito bio bagovit na G300

Može li info gde si kupio digitajzer? Ako nije za javnost može i na PP.

kuruz - kupujemprodajem, svi ga cene oko 1700, a ima jedno 20 prodavaca. Poenta je da je ovaj fon bio mega popularan pre god dana a sada je skoro zaboravljen i servisima samo drze pare gomila delova i maski, futrola i slicno. za 1400 sam ga dobio na tesko cenkanje, valjda navika :p

jaoooo sta sad 4.4.2..... pa hoces da me nateras da probam to. sad moram neko vreme da se borim da zaboravim i da se skrasim na ovom slim gb-u. ni jedan rom mi nije tako brz bio i igre tako dobro radile osim ovaj gb

Modaco 4.4.2 Huawei

Ja ga koristim već par dana i stvaro radi super. Ima neke sitne bagove, ali to je samo estetika,za koju sam našao foru :)
Baterija sjajna, probajte nećete se pokajati :D

Prilozi

• BcM0sgbIcAAqR2a.png
    BcM0sgbIcAAqR2a.png
    287.7 KB · Pregleda: 89
Vrh Dno