Šta je novo?

Huawei G300

Drugari, da li ima neko iskustva sa otkljucavanjem VIP zakljucanog G300? Da li su oni slucajno menjali unlock kodove ili moze sa fabrickim kodovima (sa raznih sajtova) da se odradi unlock?

B895-SuperSlim-V1
Instalirao, i bas brzo radi... ali imam mali problem. Ne radi mi mobilni internet...
Wireles radi ok, zvanje i primanje poziva je ok, ali mobilni net ne radi. Ima neko predlog kako da
se to resi ili podesi?
PS: ne pamtim dami je baterija ovako dobro drzala... 2 dana bez problema, a ranije ni ceo 1 dan....

samo podesi ponovo parametre, nema razloga da ne radi osim ako su parametri pogresni.

Kako... nigde nisam nasao da rucno podesim...
Promenio sam do sada 10tak ROMova, na svakom je radilo bez problema...

eh, moj g300 je otišao u zasluženu penziju... tj. služiće kao dedicated gps uređaj, a na mesto glavnog telefona je došla nokia n900, konačno sam došao do jedne.

Da to je... samo MMS je bio aktiviran samo. Sada je sve ok.
Hvala :)

Poslednja izmena:
Drugari, da li ima neko iskustva sa otkljucavanjem VIP zakljucanog G300? Da li su oni slucajno menjali unlock kodove ili moze sa fabrickim kodovima (sa raznih sajtova) da se odradi unlock?

Ja sam otključao preko lika sa KP za 500 din. uplatio mu lovu, u roku od 1h poslao mi kod i samo ukucao i gotovo. Nema veze da li je root-ovan, menjan rom i slično, sve je radilo perfektno.

mislim da nema veze ako je rutovan, ili je menjan rom, tj. stavljen stock based rom. ne znam da li će praviti problem ako je instaliran neki non stock rom. ja sam konkretno imao onaj slim gb i radio je kod bez problema.

Jel zna neko kako moze da se kalibrise kompas na G300? Kod mene omanjuje za nekih 10-20 stepeni. Ne nadjoh aplikaciju za kalibrisanje, ili ne postoji ili sam ja corav.

Par pitanjca... (Listao sam zadnjih 20-30 strana ali ono smorio se a nisam nasao sta sam trazio... Pelle me je zbunio skroz :) )
1. Imam stock ICS b952, baseband 2030... Hteo bih da stavim gb spanca... da li mogu prosto da instaliram sa sd kartice ili moram da vracam na neku drugu GB verziju pa onda da instaliram spanca?

2. Kako da uradim backup igara odnosno save games?

I jos jedno pitanje... Da li ici na slim ICS ili GB? koji je rom bolji? stock ICS mi se mnogo vise svidja od GB ali ocajno radi... sve je usporeno i koci :(

Poslednja izmena:
A jesi li probao taj spanski slim ICS?

jok, ne vraćam se više ja na ics nikad... ti mož da probaš ako oćeš... mene ics da vidi neće... prestao sam i android da koristim, g300 mi služi kao navigacija, mada maemo ima vrhunski program za navigaciju, ni za to mi ne treba više...

Poslednja izmena:
Instaliraj B895-SuperSlim-V1 i nemas potrebe da downgrade-ujes baseband,jer ce raditi sa bilo kojim basebandom.
Ja sam instalirao ovaj ROM i koristim ga vec mesec-dva dana i sve prosto leti....a memorije uvek imam oko 100MB i vise iako su i Viber i Whatsapp i jos dosta programa instalirani.....

Ma navikao sam se na ICS... Ali verovatno cu na kraju staviti GB... Nego sam hteo da vidim kako radi taj ICS slim...

Vratio sam GB... Sad vidim da Chrome nije kompatibilan sa GB???? Neko resenje za ovo a da nije opera :)

I jos jedno pitanje... U running apps vidim kao da imam ~180MB rama??? Zar ne bi trealo da bude 512 tj 480+ MB?

Ma buni me sto ne vidim ukupnu koolicinu rama i zauzetu kolicinu... Pise mi 148 used, 35 free... I koji browser koristite na ovom ROM-u?

Dovahpig, da li znas sta je sa ovim ramom? zasto mi ga ne prikazuje lepo?

Poslednja izmena:
Vrh Dno