Šta je novo?

Huawei G300

Kucaj u google apkmania pa skini odatle ;)

navataću neki virus nemoj me teraš da guglam. jel baš mnogo veliki apk ne možeš da uploaduješ?

edit: psaras, koliko je tebi mb skidao real racing 3? meni sad skida 885mb, a i na tabletu i na g300 mi je bio skidao po skoro 2gb

da ne skida manje texture, pa u tom zecu leži grm što bolje radi na gb? samo teoretišem...

Poslednja izmena:
Kakav virus *** dao sam ti i sajt i sve odakle da skines, ja odatle svlacim vec dve godine.

Skidao mi je 885mb.

Jel mozete iz gmaila da uradite obican copy nekog teksta a da nije link? Znaci selektujem al nema sanse da se pojavi opcija za copy/paste teksta.. odlepicu

Ja evo vec 2 dana lupam glavu da da vratim fon na GB ili da iz pocetka navucem ICS. Vec sam se navikao na bolji UI i settings. Ali task manager mu je katastrofa, i recimo ne svidja mi se task bar novi. Isto tako jedan od razloga sto se nerviram je taj sto JGcamera moze da izgura veci bitrate na ICS, na GB je jadnih 2mbit. Ne znam sta da radim, na kraju cu da ostavim ovako kako jeste. :D

Brate promeni fon najbolje jer ono sto ti trazis ovaj telefon ne moze :)

Ne mogu da promenim fon, jos uvek sam pod ugovorom. :)
GB je na ovom telefonu prirodno okruzenje, to je cinjenica. Uopste mi nije jasno sto je Huawei izbacivao oficijelni ICS, kada hardver nije u stanju da ga isprati.

Kamera je daleko najbolja na cm romovima. Pogotovo vazi za video.

radi copy u gmailu... tapnes i drzis, pojavice se ona dva m*da za selektovanje, onda selektujes i tapnes jednom na to sto si selektovao i tekst je kopiran....

arghhhhh sada razmatram CM 10.1. Ko ga je probao, kakva su mu iskustva? Evo sada listam thread na modacu.

Battery Life na CM modovima mnogo kraci nego na stock ICSu. Preskocicu.

Ja nemam takvo iskustvo. Treba optimalno podesiti one tweak parametre i staviti klok procesora na fabriku.

bre ne znam... stvarno je mnogo brz ovaj slim gb. i stvarno real racing 3 radi savrseno. pu pu da ga ne ureknem. vredelo je ovo cimanje.... idem da mu narokam jos neke aplikacije.

pele metni slim gb, razvaljuje, bices zadovoljan.

edit: dovahpig, sa koje apknie skidas fajlove? .co ili .cc?

edit2: skidam sa ove .co

Poslednja izmena:
Jao *** odlepicu. Vec 3 sata browsujem modaco i citam misljenja za razne romove. CInjnica je za GB da je najbolji za G300 i jos pride slim, trebalo bi da bude najbolje resenje. Problem je sto su ICS i JB "primamljiviji" ali i problematicniji za ovaj aparat. Da sam pametan sad bi prestao da razmisljam i vratio bih fon na GB + Slim.

Koji slim koristis za GB? Daj linak. :)
Treba da nadjem stock GB negde link isto, smor.

Okačiću ja b894 kasnije. Za ovaj slim imaš link par strana unazad, Ed Hunter -ov post.

Poslednja izmena:
ne, downgrade radiš tako što flešuješ odgovarajući zip pre instalacije roma i onda taj rom instaliraš normalno kao i svaki drugi rom. pisali smo o tome par strana unazad, pročitaj. ako se ne snađeš, samo snimi rom na sd karticu odradi wipeove i instaliraj, radiće na 2030 basebandu na kome si.

inače ics nije problematičan na g300, igre na ics-u jesu. ja sam se vratio na gb samo zbog real racing 3.

Jeste ics problematičan, laguje posle par meseci korišćenja, kao kad se računar napuni virusima pa radi ko traktor.

ne, downgrade radiš tako što flešuješ odgovarajući zip pre instalacije roma i onda taj rom instaliraš normalno kao i svaki drugi rom. pisali smo o tome par strana unazad, pročitaj. ako se ne snađeš, samo snimi rom na sd karticu odradi wipeove i instaliraj, radiće na 2030 basebandu na kome si.

inače ics nije problematičan na g300, igre na ics-u jesu. ja sam se vratio na gb samo zbog real racing 3.

http://www.modaco.com/topic/361310-downgrade-upgrade-from-recovery/

Nasao sam ovaj zip za downgrade. Flesuje se iz recovery-ja.

Brikovao sam telefon, hell yeah! *****.
Isao da downgrade-ujem na GB preko CWM-a i uradio catroy reset i format system pre toga, koji sam ja *****. Nikada se ne upustajte u ovakve stvari ne naspavani, i pogotovo ako vam nije dan. Sad moram naci flashable GB stock rom, ili ako ne nadjem ad flashujem opet na ICS zip koji imam. Najgore mi je sto sada ne mogu nista da iskopiram na SD karticu. Imam citac kartica ali nesto ne radi. Sta sad? I ja sam zabrikovao, ne znam sta da radim.

Dzabe ja pricam da ne drkate baseband jer nema potrebe al ne vredi, sad si samo sebi napravio trodupli posao

Mountujes sdcard iz recoverya, kopiras sa racunara na karticu sta trebas i flashujes. Ili falshuj rom preko fastboot-a, ako imas fastboot na telefonu.

ako se ne snađeš, samo snimi rom na sd karticu odradi wipeove i instaliraj, radiće na 2030 basebandu na kome si.
i ja pričam...

elem, kako je brikovan telefon? jel ulazi u cwm? ako ulazi u cwm snimi update.zip oficijelni ics i probaj da ga oživiš. sa gb oficijelnim gb mislim da neće ići. bez čitača kartica ništa ne možeš to već znaš. osim ako preko cwm-a može da se poveže na komp, to ne znam. pitaj nekog da ti da, to bi trebalo svaka kuća da ima. posle toga ili uradi downgrade basebanda kako treba (sad znaš gde si pogrešio) ili nemoj da ga radiš uopšte, samo instaliraj tog slim gb španca, on će raditi na 2030

edit: jel možeš uopšte da uđeš u cwm?

Poslednja izmena:
Mogu da udjem u CWM, sreca.

Ok, mountovao karticu preko cwm-a i kopiram sada ICS B952 update.zip. Nadam se da ce da preodje to pa da uradiom downgrade bez factory reseta, kako treba inace. Problem je sto mi je u podsvesti da treba da uradim factory reset pre downgrade-a ili upgrade-a, dodje mi na isto. Ede, kako si ti uradio downgrade?

EDIT:
Nope, installation aborted za ICS B952 update.zip. Pretpostavljam da treba da se rootuje fon pre toga. E sad kako rootovati fon bez pristupa u developer options (USB debugging)?

Poslednja izmena:
bio mi je instaliran španski ics. snimio sam na karticu downgrade zip i španski gb zip. bootovao u cwm. išao na install zip from sd card i instalirao downgrade zip. rebootovao cwm. uradio sve wipeove i instalirao španski gb. bootoovao u android. pažnja! psaras kaže da posle wipeovanja treba još jednom da se uradi reboot cwm-a pa tek onda instalacija novog roma, što ja nisam uradio, ti možeš.

posao oko menjanja basebanda ti je nepotreban inače i dovah ti kaže, a i ja još jednom. bolje se mani toga pre nego što u*ebeš stvari.

Trenutno sam na 2030 zbog ICSa i spanskog roma. Trenutno trazim nacin da rootujem telefon preko vol down + power i rootG300.exe, ali kaze error device not found, a uredno sam instalirao drajvere za fon pre koliko dana kada sam instalirao ICS.

EDIT: prosao je root za 109808 baseband, ocigledno da posle svih reseta koje sam odradio vratio sam i baseband, nista mi nije jasno. :D

Poslednja izmena:
Nisi brikovao telefon, samo lagano. Nema potrebe za rutovanjem telefona, taj root radi tek kad podigneš ics, smiri se malo :D. Ako neće iz cwm-a da ti instalira ni jedan rom ti skini na primer b952 onu general verziju koja ima dload fajl i uflešuj ga sa power/vol+/-, onom standardnom force flash metodom. To prolazi 100%. Nabaciš ga na sd onako kako ti je gore objašnjeno, montiraš sd u cwm.

Poslednja izmena:
ne razumem? podigao si android? kako imaš ics na 109808 basebandu? zašto rutuješ? ako hoćeš španski gb slim on je već rutovan.

Nazad
Vrh Dno