Šta je novo?

Huawei G300

sunce ti poljubim, bolje radi... doduse ja ne igram sa ovom kamerom, ali bolje radi.... joooooooooo

na kom si romu? ima da skocim u ladnu moravu

Moze neko sa gbom da mi izvadi apk od music playera. To je bukvalno min posla.

Ja sam sve to pobrisao, koristim player pro, ***.

Za Eda, koristim b894.

b894 stcok plus neki slim, ili samo b894 stock?

B894 stock ali čim ga instaliram rutujem ga i obrišem 95% aplikacija i google gluposti iz njega. Posle instaliram šta mi treba.

B894 stock ali čim ga instaliram rutujem ga i obrišem 95% aplikacija i google gluposti iz njega. Posle instaliram šta mi treba.

To sam i ja razmisljao da uradim. Nadjem stock GB i pobrisem sve gluposti sa root uninstallerom. GB mi je savrseno dobro radio. ICS mi ne deluje kao resenje za G300, da li bi zbog iskustva koje sam imao sa pogresno instaliranim romovima, ili zbog toga sto pricate da igre bolje rade na GB. Nije mi stvarno resenje da drzim ICS zbog TT4 i jos par stvari, nista nije o glavu.

Evo sad sam izvozao par trka uz kafu, do kraja. Radi normalno, kao i juce, dakle potpuno igrivo.

Ma uzivaj, i ja sam bas hteo da probam kako radi taj cuveni real racing. Mene je na ics-u najvise nerviralo sto kad izadjem iz neke zahtevne igre telefon bukvalno nije upotrebljiv dok se ne opasulji. Na gb toga nema. Ni ne razmisljam o tome koje su mi aplikacije aktivne, uvek dobro radi.

dajte mi listu gb romova koji mogu da se instaliraju na 2030 baseband! dovahpig, jel taj slim gb moze na 2030? inače pljuvao si gb na sva zvona a sad si metno slim gb?

Nije preporucljivo to raditi. Ja sam se vratio na 109808 vrlo lako, imas uputstvo na android srbija, nema vise anuliranja imeia, samo se instalira neki mali zip kroz cwm i onda flesovanje dload verzije roma klasicnom power vol+/- metodom.

Zasto nije preporucljivo? Nemoj zezati coveka da radi posao bezveze, rom radi odlicno na 2030 basebandu jedino sto ne moze overclock ostalo je sve funkcionalno.
Probaj slimb894 ili kako vec oznaka, pici ko lud.
O kojoj igri je rec?

ovo: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=556828

ide na telefon istog mometa... neću menjam baseband, piše da može da se instalira na 2030. atomic mod gb sam instalirao na 2030 i radio je....

edit: da, piše na linku da ne radi overclock na 2030. samo da je prerutovan i ja zadovoljan ne treba mi overklok. b985 je slim španac. sad ga skidam.

Poslednja izmena:
Zasto nije preporucljivo? Nemoj zezati coveka da radi posao bezveze, rom radi odlicno na 2030 basebandu jedino sto ne moze overclock ostalo je sve funkcionalno.
Probaj slimb894 ili kako vec oznaka, pici ko lud.
O kojoj igri je rec?

Ne znam zasto nije ali jos dok sam se bavio isprobavanjem romova bila je prica da nebi trebalo instalirati romove na "neodgovarajuci" baseband. Bemliga, ja to nikad ne radim, kao sto rekoh sad to nije neko cimanje.

pa da samo me užasno smara da brišem imei, pa ne znam ni ja šta. sad ima onaj zip što se flešuje, al opet, bem li ga... ne znam kad da ga flešujem, jedni viču pre instalacije roma, drugi viču posle...

edit: evo skidam taj zip za promenu basebanda, aj i to da uradim...

Poslednja izmena:
samo da pitam, format system se radi pod mounts and storage? tu sam uradio format system, format data i format cache, uradio sam format data i cache i iz prvog menija i format dalvik cache iz advanced. jel to dosta? lol

Poslednja izmena:
Valjda je to, samo ako sad flesujes rom iz cwm-a prvo uradis reboot recovery posle svih wipe-ova ,pa onda dalje.

e uradio sam reboot recovery kad sam flešovao ono za menjanje basebanda, pa sam onda wipeovao sve, pa sam odmah instalirao rom, nisam uradio reboot recovery. da ponovim proceduru ako je to baš bitno ili da ga ostavim ovako? nigde ne piše da treba da se rebootuje recovery, i nisam to dosad radio... da reinstaliram?

btw... JE*O GA CAMBIAR IDIOMA

Poslednja izmena:
Samo se cimate fon sa tim basebandom a radi sve iovako :) mislim da necu menjati rom u skorije vreme, do key lime.

Pa ako si instalirao rom onda batali. To se navodno radi jer hoce cwm da zabrljavi posle vajpovanja, ali samo ako instaliras rom IZ cwm-a. Ako nisi to uradio a sve je proslo kako treba onda valjda nema potrebe da sve ponovo radis.

e ok. pa instalirao sam rom iz cwm-a i sve je prošlo ok... kul. neka ga ovako... sad samo još da skinem milion gigabajta real racinga 3 pa da vidim da li se ovo planinarenje isplatilo....

Ja to nikad ne radim. Flesovanje CM10 roma posle wipe je davao neki eror i onda je pocela sva ta prica oko reboota posle wipea.
Hebo vas real racing i igranje na ovoj kanti :)

mislis da cu da upalim real racing nekad? imam tablet ako mi se bas igra... ALI hoću da je imam instaliranu i da imam mogućnost da kad čekam nešto da mogu da blenem u real racing 3 15/20 minuta, a ne da blenem u plafon :D

besides nervira me kad mi nesto ne radi

Ja to nikad ne radim. Flesovanje CM10 roma posle wipe je davao neki eror i onda je pocela sva ta prica oko reboota posle wipea.
Reboot recovery je stajao u uputstvima za flesovanje zte racer-a koga sam imao pre g300. :)

A i ja imam tablet za igranje, ali ovo mi je zakon za posao, uvek imam instaliranih par igara. RR ni ne igram, smaraju me voznje, jedino sam igrao onaj hill climb. Sto rece covek, nervira me kad nesto ne radi. I meni je trebalo vremena da se naviknem ponovo na gb ali sad mi uopste nije problem, pogotovo kad sam video koliko bolje radi multitasking.

Jos kad bi bio fix za lag u skrolovanju.. fali mi ta tecnost ics/jb romova. Jeste obojica na slimgb? Koliko je brzi od stock?
Instalirao sa riptide gp2 i iznenadjujuce dobro radi :)

Poslednja izmena:
Tacno, samo sto to po meni nije lag vec kao da skroluje nekako "seckavo". Trebalo mi je par dana da se naviknem.

ja sam na slim gb špancu. taj lag u skrolovanju je posledica toga što gb nema gpu akceleraciju ui-ja, možda overklok procesora pomogne. daj mi apk za riptide gp2 pls

Vrh Dno