Sa tom dilemom se susrece moj drugar i dalje se lomi koji od ova dva da pazari .....
dobro, a šta konkretno fali P1, osim što je huawei?
Jel neko zna nekog ko je imao nekih problema sa njim?
Možeš li da obrazložiš malo? Šta to toliko fali Huawei-ju u odnosu na Samsung? Konkretno upoređujući ova dva modela a i generalno.Aj da je s2 i nexus (mada ni tada nema sta da se razmislja), al huawei..
Hoću da kažem da je telefon suviše dobar da bi ga olako otpisali![]()
Držao sam engineering sample u ruci još početkom juna a lik koji ga je imao koristio ga je već oko mesec dana i bio je prezadovoljan.
Razlika u ceni je osetna između Nexusa i P1 tako da je to prva stvar za početak, ko voli da ima Full HD ekran na telefonu neka izvoli. Lično, ne znam ni šta će vam te svemirske rezolucije na telefonu. Da neće neko možda da gleda filmove i slično na displeju od 4 i kusur inča? :d I šta to fali software-u molim te?
Slažem se. Ali ne radi se samo o software-u. Ljudi su suviše subjektivni, potrebno je biti objektivniji. Suviše se potcenjuje Huawei kao brend. Opasni su Kinezi, tek oni treba da se pokažu. Ne pričam ovo za džabe jer bio sam u središtu kompanije u Shenzhenu pre par meseci i imao sam priliku da obiđem njihov showroom.Govorimo o poredjenju sa Nexusom, a shta god poredish sa Nexusom, izgubice na polju softvera. Ko prvi dobija novi Android? Uvek Nexus. Ko ce najduze imati novije updateove? Nexus. Ni jedan drugi Android proizvodjac ne moze ni da mu pridje po ovom pitanju. Za ostalo mogu da se slozim da je stvar ukusa, ali osim Asusovih tableta, svi ostali Android uredjaji znacajno zaostaju za Nexusima.
Propuštaš poentu.Kako FullHD?? FullHD ti je 1920x1080.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari