Šta je novo?

Huawei Ascend P1/P1 S

Firmware je B103, a sertifikacija - Australia?

Ukljuci mrezu, iskljuci airplane mod, pa onda pricaj o trajanju baterije!!!

Ae malo utisaka jos o telefonu, izrada, dajte neku sliku u temi za postavljanje slika sa telefona, kakav je video, poredjenje ekrana sa npr. S2, bese uzi je malo u odnosu na S2...?!

Hm..mislim da su ljudi to vec komentarisali na ovih nekoliko strana, by the way covek je gore osporavao trajanje na offline modu i nazvao me lazovom pa sam zato postavio sliku.

Ukljuci mrezu, iskljuci airplane mod, pa onda pricaj o trajanju baterije!!!

Ae malo utisaka jos o telefonu, izrada, dajte neku sliku u temi za postavljanje slika sa telefona, kakav je video, poredjenje ekrana sa npr. S2, bese uzi je malo u odnosu na S2...?!

Ja sam na prethodnoj strani opisao telefon, i rekao sam da je kvalitet izrade odlican. Rekao sam i da mi se ekran vise svideo, zato sto su toplije boje, a i zato sto je ekran malo uzi.
Takodje na predhodnoj strani sam postavio slike, doduse slikane samo unutra.

Ja imam Ascend P1 obican, nije S, baterija mu traje 6 dana na stand by-u jos 14% je ostalo, drndao samo ga prvih 3 dana bar po 2-3 sata dnevno, slikao, snimao, skidao aplikacije, sjajan telefon stvarno, boje su fantasticne, brzina, kvalitet hd snimaka kao sa najbolje digitalne kamere, autofocus, sve.. Jedino sto telefon zbog dimenzija nije bas za dzep a ni za kuckanje poruka u pokretu pa razmisljam da ga stavim u oglase. Mislio sam da ga koristim kao agendicu za posao i malo snimanje ali ko ce vuce 2 telefona sa sobom..

Jeste... Baterija traje 2 nedelje...
Ukljuci mrezu i daj SS da se vidi screen on time... Nema sanse da izgura vise od 6 sati screen on time sa svim ugasenim konekcijama i osvetljenjem na 50%.
A screen on time je vazan, tako se vidi koliko stvarno koristish phone a ne da ti stoji u fioci u airplane modu i sa iskljucenim wi-fi-jem...

Ok izvinjavam se svima na dusevnom uznemiravanju koje sam izneo ukljucivsi se u opisivanje telefona. Stvar je u tome da me je to fasciniralo jer sam imao Samsung Tab kojem je baterija na stand by rezimu trajala max 2 dana. Nisam neki zaludjenik za performanse niti hardver, sebe smatram prosecnim korisnikom, a jos manje me zanima da trosim vreme na merenje on screen time i ostale *******cije.. Dao sam izjavu sa strane nekoga ko je obican smrtnik - korisnik :)

Vidis da covek prodaje telefon. Zato je kamera vrh i baterija traje 2 nedelje :)

Ok izvinjavam se svima na dusevnom uznemiravanju koje sam izneo ukljucivsi se u opisivanje telefona. Stvar je u tome da me je to fasciniralo jer sam imao Samsung Tab kojem je baterija na stand by rezimu trajala max 2 dana. Nisam neki zaludjenik za performanse niti hardver, sebe smatram prosecnim korisnikom, a jos manje me zanima da trosim vreme na merenje on screen time i ostale *******cije.. Dao sam izjavu sa strane nekoga ko je obican smrtnik - korisnik :)

Ja sam se javio u ovoj temi samo zato sto znam koliko standardna baterija na android smartphonu moze da izgura kad se phone normalno koristi. Imao sam i ja SGT 10.1 i tu sam mogao racunati na nesto manje od 11h screen on time-a sa 50% osvetljenja. U stanby-ju mislim da traje skoro pa beskonacno...

EDIT:
Nisam merio u stanby-ju zato sam i napisao da traje beskonacno. Mislim sto se mene tice moze i da traje beskonacno u stanby-u sta mi to vredi? Valjda mi je vazno koliko sati mogu da koristim taj smartphone / tablet a ne koliko mi moze stajati u fioci u airplane modu pre nego sto se baterija skroz isprazni...

Poslednja izmena:
:laugh:A zanima te da trosis vreme na merenje u offline modu? :d

Airplane mod,znaci telefon je totalno neupotrebljiv u tom rezimu.
kome treba smartfon od par stotina evra koji ce da stoji na stolu odsecen od svakog vida komunikacije.
Ako si mislio da nekog impresioniras ovom slikom,malo si se prevario :)

haha ko da sam znao!! Obozavam ove sve sto pisu da ima baterija na androidu traje dva dana i duze!!...meni kad izdrzi 12 prezadovoljan sam, al dobro, ja mu dusu cedim realno ;)

hvala na korekciji kolega; zna se na sta sam mislio ;)

Koja ste vi ekipa stvarno..da, sada me to bas zanima, buduci da uredjaj nemam potrebe da koristim trenutno. Na airplane mod sam ga stavio jer ga ne koristim cesto, sim kartica je trenutno blokirana pa dok se to ne resi koristim wi fi i event calendar, fotkanje i snimanje. Beskonacna je samo ljudska glupost. E da, svi oni koji su zainteresovani za kupovinu neka se jave na pm ;)

A zasto bi ljudi bacali pare da im tel stoji na airplane modu? Ne znam na prvom mestu sto bacaju stotine evra na graficke i sestojezgarne procesore zato da bi mogli da pregledaju web sajtove ili okace bolji potpis?

Koja ste vi ekipa stvarno..da, sada me to bas zanima, buduci da uredjaj nemam potrebe da koristim trenutno. Na airplane mod sam ga stavio jer ga ne koristim cesto, sim kartica je trenutno blokirana pa dok se to ne resi koristim wi fi i event calendar, fotkanje i snimanje. Beskonacna je samo ljudska glupost. E da, svi oni koji su zainteresovani za kupovinu neka se jave na pm ;)

Gde ti je WiFi u statistici? :d Aj' udji tamo u Screen pa napisi sta pise, koliko h.

Manite coveka, pokusao, nije mu proslo, ajmo dalje impresije drugih?!

Hajde obustavite *******ciju.

Ja se povlacim i odlazim u oglase, nagovoriste me :)) . Molim moderatora da obrise sve moje postove za koje smatra da nemaju direktno veze sa temom. Hvala.

Ne zamerite moram da dodam nesto.
Kad' covek rece,trenutno ga na koristim i stavih airplane mod. Mislim wtf,zasto bi ti iko radio? Pa ne trosi on ko fabrika Zastava iz Kragujevca.... Ako si ubacio sim karticu,valjda ces ocekivati neki poziv kad-tad.. Ne vidim poentu kupiti mob od 500e (ili koliko vec) i drzati ga ispod kreveta odsecenog od sveta,zatim doci na forum i pricati gluposti...
Voimja oca i sina.

Oh oh oh.. u njega sam ubacio karticu sa paketom surfuj vise, nema ko da me zove na taj broj, da li treba jos nesto nekome da objasnjavam kako i zasto itd?? I da mi ne bi stajao u fijoci i skupljao prasinu, odlucio sam da probam da ga prodam. Da li imate jos neko pitanje zasto je Pera otisao u policiju a da prethodno nije kupio hleb??

A sada jedno pitanje za vas. Zasto ljudi na ovom forumu postavljaju krajnje *****ska pitanja koja nemaju veze sa mozgom?

Ja i dalje mislim da je ovo tema gde treba raspravljati o doticnom telefonu, a ne dal neko drzi telefon u airplane mod ili ne...
Zatrpavate temu bezveze. ;)

Mene konkretno interesuje kakav je ekran kada je direktno izlozen jakom suncu, vidi li se ista na istom?!

edit: vidim da je dobio prilicno lose ocene za izdrzljivost baterije na gsmareni! :(

Poslednja izmena:
Mene konkretno interesuje kakav je ekran kada je direktno izlozen jakom suncu, vidi li se ista na istom?!

edit: vidim da je dobio prilicno lose ocene za izdrzljivost baterije na gsmareni! :(

Naravno kad je tanak ko Motorola Razr, a baterija mu je manjeg kapaciteta od njene (1670-1780mAh u korist Razr-a). Imao sam Razr pa znam koliko joj traje baterija. Možda su mogli da malo bolje optimizuju ceo sistem kod oba modela, a možda i nisu? A možda su mogli da naprave i malo jaču bateriju iste debljine, ko će ih znati?

Ti si bese presao sa o2x? Jel si rootovo telefon? :d

Nisam presao, ostavio sam i njega, prva ljubav... :)
Sto se tice direktnog svetla, ako mu je osvetljenje na automatici, onda on osvetli ekran jos vise, i sve se vidi perfektno...
Baterija mu konkretno nije nista losija od LG O2X, ali u odnosu na LG L7 je ocajna...

Zna li neko postoji li free unlock za Ascend P1, ako nema, koliko kosta otkljucavanje u servisu?

Nisam presao, ostavio sam i njega, prva ljubav... :)
Sto se tice direktnog svetla, ako mu je osvetljenje na automatici, onda on osvetli ekran jos vise, i sve se vidi perfektno...
Baterija mu konkretno nije nista losija od LG O2X, ali u odnosu na LG L7 je ocajna...

Mozes li nesto konkretnije da kazes, tipa koliki screen time izgura fon i sl?

Takodje me interesuje audio kvalitet, t.j. kako zvuci neki standardni .mp3 320kbps npr.

Vrh Dno