Šta je novo?

Huawei Ascend G7

iSpirit81

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.07.2014
Poena
130
Kolege,da li neko od vas ima ovaj telefon ?
Kakvi su vam utisci i da li preporucujete ovaj telefon ?

Uzeo sam danas u Telenoru gore pomenuti telefon.
Za sada je sve ok,sve radi bez kocenja i bagova.Jedino sto me uzasno nervira je predictive text na Huawei Swype tastaturi...sve sam zivo pogasio i opet je ostao taj tzv. recnik.
Neko zna kako to da resim ?

Ima li jos vlasnika i utisaka o ovom telefonu? :d

Evo stavio sam swiftkey, ugasio huawei swype i sad je telefon življi (malo mu treba treninga). Mate 7 je u pitanju, al je sw isti. Zao mi je sto sam ugasio default tastaturu, al mi je to jedino smetalo na telefonu.

Ja koristim Google tastaturu,ali verziju 3.Super radi.
Na Huawei swype tastaturi nisam uspeo da ugasim predictive text,iako je sve pogaseno u podesavanjima.
Inace,telefon radi sjajno...ali bas bas.
Jedina mana trenutno...nema nekih romova,jedva je izasao root...

Fin telefon. Ima super kameru za te pare. :) Sony IMX214 senzor je u g7. Isti taj senzor Kinezi stavljaju u daleko skuplje telefone (xiaomi mi4, nexus 6 ili Opo)...

Ljudi dajte jos neki komentar o telefonu.
Mozda ga uzmem u Telenoru.

Uzmi telefon slobodno... :) Fina baterija, drži i do 7 ili 8 sati sot... Fluidan je u radu. Izrada je vrhunska, dosta podseća na iphone. Odlične kamere, kako glavna tako i prednja. Jeste malo glomazniji ali je veoma lagan za svoju veličinu. Zvučnik nije tih i odlično se čuje. Samo malo kvalitetniji ekran i ovo bi bio jedan od najboljih telefona za te pare. Ali u ponudi telenora to je definitivno najbolja kupovina. Uz 25% na pretplatu.

kolebam se izmedju win/Lumia 640 XL i ovog androida...
do sada sam koristio samo android.

Tvoja odluka... Nećeš mnogo pogrešiti ni sa 630xl. :) Meni se lično ne sviđa Windows na telefonima. Više volim Android. Pročačkaj oba telefona uživo pa donesi odluku. Ako ih imaju po poslovnicama. Često se dešava da ih nema jer se dosta prodaju... :)

nema vise kolebanja, G7 vise nije u ponudi na sajtu.

Ionako je nas vrlooo malo koji imamo ovaj telefon u posedu.

Jel mi se čini ili je ovaj model najbolji izbor uz Telekom Miks XL paket? (13.000 doplata)

Tražiš popust na pretplatu 25% i ovaj telefon. Trenutno teško može da se nađe bolja ponuda uređaj+pretplata kod nekog operatera... Ako ga ima još uvek u ponudi. Dosta se prodaju...

Nisam ni znao da to može da se izvede... hvala!

edit: Samo da se razumemo - MTS ima opciju 25% + uredjaj? pošto je nešto ne vidim da se igde spominje?

Poslednja izmena:
Izvini. Prevideo sam da si napisao Telekom... [emoji16] Mislio sam na telenor... Ali pitaj, ništa te ne košta.. Kaži da ti to nude u telenoru... :D

Jos jedan korisnik G7 odje :) ispao me 1€ uz paket koji inace koristim xl od 30€ mjesecno. Za ove pare ,misliim svaki komentar je suvisan. Male mane al stvarno da je neki high end uredjaj pa da ih pominjem,ovako stvarno telefon je top!

Danas stigao G7. Za male pare, premium osećaj u ruci i fluidnost u radu.

kako na ovom telefonu radi otkljucavanje sa double tap i zakljucavanje telefona? ako sam dobro shvatio otkljucava se sa double tap a zakljucava kad se prekrije senzor? to mi nesto deluje kao losija varijanta nego sto imaju LG telefoni, pa zato i pitam kako to radi u praksi?

To zakljucavanje sa prekiravenjem senzora da znam g7 nema. Imaju neke aplikacije koje to rade al to je ne potrebno. Otkljucavanje double tap se aktivira u podesavanjima I radi skroz ok a zakljuvavanje nema,sem power stiska naravno. Isto ovako otkljucavanje koriste skoro svi sada telefoni ali zakljucavanje samo lg modeli,jer je to posebni dio tehnologije u displeju I sistemu. Nije jeftinija varijanta vec dio varijante,znaci samo otkljucavanje. Ja na pr koristim screen off aplikaciju nastelovanu da zakljucava fon prevlacenjem home preko ekrana..sasvim ok varijanta,stabilna I funkcionalna,jer za zakljucavanje double tap opciom moras da imas uvijek slobodnog prostora na radnoj povrsini. Mada ako bas zelis da imas obadvije varijante,potrazi da skines Nova louncher,instaliras I pokrenes screen off,onda u podesavanjima Nove nastelujes double tap da se aktivira screen off I bukvalno radi kao na LG :) nikakve razlike osjetiti neces,sem sto moras louncher staviti Novu ;)

Vrh Dno