Šta je novo?

Huawei Ascend G600

ne može 50% i telefon. dobra mu je računica samo što pokazuje suprotno od onog što je on hteo da pokaže, da nema smisla da naručuješ telefon iz kine *** :D

Probaj da otkucas poruku na S3 i na Star II npr. pa javi da l' je isto. ;)

Jasno. Kako da bude isto kad su ovi tri puta skuplji telefoni. Hocu da kazem da to nije neki veliki problem, ja garantujem da je ekran bolji od 90% ekrana koji su recimo izlazili kod top modela pre 2-3 godine... E sad, sto su apetiti porasli pa hocemo za 200e ekran kao na telefonu za 500e, to je vec druga stvar... :)

I slazem se i ne slazem. :)
U pravu si da se ne moze ocekivati tako dobar odziv kao na skupljim telefonima ali svakako jeste problem. Nekome smeta, nekome ne ali jeste problem. :)

ne može 50% i telefon. dobra mu je računica samo što pokazuje suprotno od onog što je on hteo da pokaže, da nema smisla da naručuješ telefon iz kine *** :D

Ljudi ja sam samo hteo da pokazem kako su nasi operateri preskupi sa "povoljnim" ponudama telefona uz pakete. Narucivanje iz Kine je uzeto samo kao primer da pokazem ljudima koji su u ovoj temi govorili kako je telefon "povoljan" u Mts-u. Ne govorim samo za Mts nego za sve nase operatere, svi telefoni su preskupi uz pakete. Pogledajte malo inostrane firme kakve telefone nude i po kojim cenama, pa razmislite malo tek o njihovom standardu i plateznoj moci. Sa ovim nasim bednim primanjima smo skuplji od vecine.

Znam da ne moze 50% i telefon nego sam mislio kad pravis racunicu kod telekoma da ne mozes u obzir da uzmes celu pretplatu kao cenu telefona sto neki rade vec samo 50% (jer ako ne uzmes telefon preko mts onda moze 50% na pretplatu jelte).

U svakom slucaju jesu im telefoni preskupi u odnosu na strane operatere al ipak mozes na rate da uzmes sto je nekom mnogo bolje nego da da 200+ eura odma. Doduse sto je telefon skuplji to su im cene sve vise nerealne

nisam tebi odgovorio nego promasteru, ti si ukapirao onu kinesku analizu :D

a da su naši provajderi skupi to se zna odavno ***. što se mene lično tiče dovoljno mi je da telefon uz paket bude jeftiniji nego što košta na oglasima. to + plaćanje na rate je za mene "povoljna ponuda". ***, nemam tako visoke standarde i očekivanja kao ostali, valjda sam malo realniji i svesniji gde smo šta smo :D

Ni Vojkan ni ja niti bilo ko ovde tvrdi da moze i 50% niza pretplata i telefon, nzm odakle sad to... :trust:

Govorimo da za nekog ko hoce da uzme npr neki ``malo bolji`` telefon kao ovaj G600 npr, moze uz pretplatu koju odabere uz ugovor na 2 godine da uzme telefon za, eto kako je navedeno 15 000 i to plati u narednih 12 rata, sto je opet fina pogodnost, za nekog kome to odg.. Npr ja tako telefon ne bi kupio, jer mi je mng bolja varijanta da oni meni daju 50% popusta na 2 godine, pa lepo paket od 3000, placam 1500 (1000 min,3000sms,3GB) a 1500 rsd x 24 meseci = 36 000 rsd . . Za te pare moze da se uzme mng ozbiljniji telefon, mada opet nije ni to resenje, ali imam telefon koji mi je ok i na sve te racunice gledam tako kako sam napisao, opet ponavljam nekome se ovo nece dopasti i uzece telefon uz ugovor, 100 zena, 200 sisa.. :)

ma kad imaš keša za telefon u slobodnoj prodaji onda si baja i tu nema pogovora, uvek možeš kod operatera da uhvatiš neku akciju i da se zbog nje vežeš na godinu-dve i da za to vreme imaš povoljniji paket nego redovan :) u 99% slučajeva ćeš bolje proći

dobro, da li je neko do sada uzeo ovaj telefon i kakvi su prvi utisci?

Izgleda da niko nije kupio g600,a nema ga vise u ponudi Mts,razgrabnjene prve kolicine..;)

Sta je sa njima ponuda telefona im je uzasna.. :/ Znaci ili imaju samo premium modele (s3, padfone.... ) ili neke za babe i dede... Jesu li u procesu nabavke ili sta je u pitanju.. Realno imaju najvise korisnika od svih ostalih, trebali bi da imaju bojlu ponudu od ostalih..

Naleteo sam na par oglasa,prodaju ga oko 250eura.Ne znam da li vredi bas toliko,drzao sam ga u ruci,i testirao par minuta,prilicno slican g300, veci ekran i noviji android.Valjda ce se javiti neko ko je kupio telefon...

С обзиром да је ѕ2 отприлике толико, да је Galaxy nexus мало скупљи, као и xperia s, потпуно је јасно да не вреди толико...

Ne znam ko bi ga kupio za te pare, da je 200e pa ajde, ovako...načekaće se ova tema prvog vlasnika ovog fona:)

Ma to su budale ljudi, nov u MTS-u je bio 21 000 rsd.. uz bilo koji srednji paket, pa i BOX 15 000 sto je extra cena, da se ne lazemo.. 250 je nebuloza nekih likova koji bi da zarade na dobar dan, dobar dan..

uzeo sam ovaj tel pre neki dan u mts-u prvi utisci su bili ekstra! ali kasnije je jeftina izrada bila mana jako jako slaba plastika losija i od one na g300 ( znam posto mi je prosli tel bio g300)! a telefon kao telefon je dobar brz je ekran je fenomenalan! jefinije je od konkurencije dosta pa i nemoye da se ocekuje preteran kvalitet!

ja sam ga uzeo uz box paket i placen je 20400! a prodajna cena u mts-u je 33 000!

Poslednja izmena od urednika:
Na sta li lici ta plastika ako je losija od one na G300 :S:

jes blagi off-topic, ali, ima li ga igde u slobodnoj prodaji? hteo bih da ga isprobam pre naručivanja preko telekoma...

Cini mi se da nema nigde.. Jedino da zamolis nekog odavde ko ga ima da ti izadje u susret, ukoliko zeli.. :) Moj cale ga je porucio stici ce mu za par dana, tako da mogu da ti javim utiske ako ti znaci..

Da ne znaš možda jel postoji neki "rok" do kada taj telefon može da se vrati nazad ako nisi zadovoljan uredjajem?

Da ne znaš možda jel postoji neki "rok" do kada taj telefon može da se vrati nazad ako nisi zadovoljan uredjajem?

pa valjda, kao i za sve drugo 15 dana.. Nemoj da mi verujes, ako imas nekog pravnika, on ce ti bolje reci.. Msm da se spominjalo 15 dana ovde po forumu za to vracanje robe..

plastika je katastrofa! velika mana ovog telefona sto ga vise koristite sve vise vam se cini da u ruci imate kinesku igracku od 200 din! :trust:

odes u telekom i trazis da ce ti da ga testiras dok si tu! ja radim u mts-u pa znam! :D

imas rok od 72 sata ukoliko nadjes bilo kakvu manu telefonu! na promer mozes reci da ti se slabo cuje i oni moraju da ga prime nazat a ti mozes da izaberes drugi iz ponude! ili isti takav telefon! ali ne mozes da raskines ugovor! takvo je pravilo u MTs-u za ostale nzm

Evo stigao je danas devojci koja inace jos uvek ima G300.. Utisci su sledeci:
Dimenzije cu da preskocim jer je normalno da su vece na G600..

1. Lepsi ekran, IPS vs TFT

2. Bolja kamera

3. Nema krckanja, kao sto je slucaj kod g300

A evo i rezultata antutu-a

Screenshot_2013-04-03-18-21-50 (1).png

Screenshot_2013-04-03-18-24-13.png

Ponovo ga imate u mts-u i ide za 1 uz paket mix net xl!

Vrh Dno