Šta je novo?

Huawei Ascend G500 (U8836D)

Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruke
111
Poena
170
Pojavio se i ovaj dual sim telefon, mada koliko vidim još ga nema kod nas. Po specifikacijama i nekim recenzijama koje sam mogao da nađem deluje bolje od Alcatela 997d. Ima IPS ekran , Gorila staklo, jedino bi možda kamera mogla biti bolja. i cena bi trebala da bude prihvatljiva. Jel ga možda neko nabavio pa da opiše iskustva, odnosno da li iko ima informaciju kad bi se pojavio kod nas.
 
Telefon deluje zaista veoma lepo i dobija dosta pozitivnih komentara na gsm areni,nabavio ga je jedan momak iz Kragujevca doneo je 2 komada iz Kine jedan cak i prodaje,koristi ga oko 15 dana i kaze da je prezadovoljan jedino kaze da je kamera mogla biti malo bolja kome je to bitno,ali 2 sim kartice extra rade posao,i autonomija baterije je odlicna.
 
Ima li neko informaciju, da li ce se ovaj fon pojavi i na nasem trzistu?
 
Ja sam narucio iz Kine. Trebalo bi da stigne za 10-tak dana. Dobicete utiske ako bude sve ok. :)
 
Ako nije problem napisi ovde ili na pm gde si porucio I kako za carinu se racuna cena ili sl
Hvala unapred
 
Ima dosta sajtova za kupovinu iz Kine, ali ja sam sa narucio sa aliexpress. Jos ne znam koliko ce tacno da obracunaju carinu, ali bi trebalo da bude 15% od vrednosti. Nisam siguran, pogledajte nase carinske propise, ima negde na netu.
Inace, vec sam narucivao neke sitnice, i stize ok. Vremenski traje oko 3 nedelje. Postar na vrata. Mislim da se carina ne placa do 50 ili 100€ vrednosti. Stigne samo paketic. :)
 
Imam ovaj telefon dve nedelje i prezadovoljan sam. Čvrsto urađen, displej odličan, dve kartice rade fenomenalno, brzina sjajna. Odnos cena-kvalitet neprevaziđen. Sve preporuke!
 
Gde si ga nabavio?Ako nije tajna, koliko si platio?
 
Na oglasima Mobilnisvet. Cena 200 evra. Samsung ili HTC sa takvim karakteristikama bi koštao bar duplo više.
 
hvala za info...za te pare extra :)
 
Stigao telefon pre nedelju dana. Ful pakovanje, sa jos nekim pokloncicima (folije, maska, olovcica i sl.).
Odmah je pao root, custom rom sa xda (mislim da je bruno ili nesto). Interna kartica "ubijena" i cela prebacena na internu memoriju (3gb prostora), instalirana gomila programa i sve savrseno radi, brzobi stabilno. Odusevljen sam! :)
 
Koliko je na kraju sve koštalo, tj sa svim dažbinama?
 
šta je to toliko specijalno kod ovog telefona da ga dovlačiš iz kine za 240€ a da ne uzmeš 997D sa garancijom ovde za 180 190...?
 
Verovatno nista, ali svako ima svoje bubice. ;-)
 
Sigurno zbog boljeg ekrana i 130 mah vise kod baterije :d

To je ta specijalnost zbog cega se treba naruciti direktno iz Kine :d
 
Nazad
Vrh Dno