Šta je novo?

Huawei Ascend D Quad (/XL)

castor

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
705
Može li da svrgne "velikane" sa trona? Mislim na Android 'populaciju' - SGS3, HTC OX, LG Optimus 4X HD, itd.

Mnogo nade se polaže u sopstveni čipset, postoje informacije na netu da ima 4 jedinice više od Tegre3 - dakle 16, te da je munjevito brz.

http://www.androidcentral.com/huawei-ascend-d-quad-hands

http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/huawei-ascend-d-quad-review-50007132/

http://androidcommunity.com/huaweis-quad-core-processor-blasts-to-top-spot-in-benchmarks-20120316/

4.5" 720p 326 PPI ekran
Huawei K3V2 quad-core CPU na 1.5 GHz
8MP kamera
8GB + micro SD slot

XL opcija je sa baterijom od 2500 mAh

Šta mislite?

Pozdrav.

Djole

sta reci...danas sam cackao one x i instalirao antutu,na cpu je imao nesto vise od 1000 poena manje od huawei fona.nisam zapamtio tacno ali je islo od prilike ovako Memory performance score 2000 i nesto,CPU integer performance score 3000 i nesto,zatim CPU floating point performance score nesto manje od 3000,2D graphics performance score je bio 300,to je ujedno i granica na antutu,3D graphics performance score je bio malo preko 1260. to je bio one x.
evo koliko je poen ovaj huawei postigao http://antutulabs.com/Huawei-Ascend-D-quad
naravno,oba fona su bila sistemski netaknuta.dovoljno je instalirati system tuner na bilo kom androidu,staviti sva jezgra da budu ukljucena i podici minimum cpu speed koji je na jacim telefonima stavljen na 192mhz,zbog baterije.jos na to staviti i performanse opciju i rezultati su minimum 15% bolji.da nepominjem neki kernel za OC =)
ali,sve ce to biti dzabe,jer ce za koji mesec izaci telefoni koji ce biti 50% pa cak i 200% bolji od ovog.

Poslednja izmena:
To ti imas informacije iz poverljivih izvora da ce doci 50% cak i 200% bolji? Fantazija...

Moze ovaj huawei da ima i 8-core procesor, ako mu ne srede softver mozes ga samo olupati o sto i baciti u obliznju reku...

Poslednja izmena:
To ti imas informacije iz poverljivih izvora da ce doci 50% cak i 200% bolji? Fantazija...

Moze ovaj huawei da ima i 8-core procesor, ako mu ne srede softver mozes ga samo olupati o sto i baciti u obliznju reku...

+1

A zar od Honora Miui ne radi romove za Huaweii telefone?

Huawei telefoni imaju odličan softver, brz, stabilan i lagan, zato što Kinezi uglavnom koriste čist Android, ne komplikujući raznim dodacima bez potrebe.

Koji je ovlasceni servis u Srbiji za Huawei? Jel uopste postoji?

U posljednjem broju Connect-a ima kratak review ovog telefona u kome je baš dobro ispao.

pa brate,pre tri godine nisi mogao ni da sanjas 1ghz sa 1gb rama,za jedno dve godine bice i sa 2-3gb rama,sta tu ima nelogicno? a za softver ce se vec neko snaci preko xda,vala uvek je moglo da se bira kome sta odgovara =)

necu valjda da razmisljam kako za godinu dana nece izaci neki bolji od ovog =P?

Poslednja izmena:
Jesi ti gore napisao koji mesec ili godinu dana? :)
Bice na xda samo ako ljudi budu kupovali taj fon, ali ako ne budu, nema ni zajednice, sto znaci neces imati vajde od xda...

Hardwerski nabudzen do ludila a jack za slusalice sa strane... valjda da se lakse slomi u dzepu kada su slusalice ukljucene :wall:

E dobro je, ucinilo mi se da je to sa strane audio jack, pa reko nisu ga valjda ukenj*li tako. Ok onda, odoh sad da ga kupim :D

^
Ja zato i isčekujem P1.

A ja P1 S :) Ima jacu bateriju, nadam se da nema neka ogranicenja pa da nece biti za EU i nase trziste.

Ovi kinezi su show, bas sam se isprimao na Ascend P1 S, pre svega jer ocekujem dosta povoljnu cenu, jeste da je kopija sgs II posebno zadnja strana telefona ali strpao bih odma u silikonsku oblogu bar, a verovatno u neko zastitno kuciste. Jos ima super amoled, nije hd ali sta sad, uvek sam se kod kineza jezio na izbledele, lose tft/lcd.
Prosto je neverovatno koliko je napredovao Huawei, aj ZTE se ok drzi ali su i dalje iza Huaweia, samo da p1 s ima odlicnu autonomiju i audio kvalitet i mislim da ulazi u uzi izbor, zbog cene naravno, kapiram da ce biti solidno jeftiniji od razr npr.

Gizmo, ti si testirao p1 s jos pre par meseci, kakav je audio kvalitet?

Poslednja izmena:
1. Može mi se, ja sam otvorio temu. :p :p :p
2. Kolega je zainteresovan, a ja ne pratim temu o tom telefonu, i ne znam da li tamo ima link, pa rekoh da postavim ovdje.
3. Za tebe Tecujo, ima sad i tamo link u temi... :p ;) :D

Tecujo - hahahahahahahahahhahaahhah! :D

Hahahaha. Kako ja tek sada vidim ovo? :D

Bedak za huawei. Pitanje je da li stvarno imaju problema u proizvodnji, ili ipak nije bio najbrži kao što su tvrdili, pa ga tweak-uju.

:d:d:d

Mozda ne zele da se izlete kao ovi,pa da se ne desi odmah na pocetku nesto poput razlivanja ekrana,fleka na istom,lose kamere,zakucavanja,eksplozija i sl....:)

Sjajne modele izbacuje Huawei ove godine, krenuli su dosta agresivno na tržište tableta i mobilnih telefona (i to visoke klase). Imao sam priliku da držim u ruci Ascend P1 engineering sample pre oko mesec dana i utisci su izuzetno pozitivni. Ovaj Ascend D quad bi trebalo tek da izuva :) Gogogo Huawei \o/

Nazad
Vrh Dno