Šta je novo?

Huawei 520b kako promeniti user name i password

angus

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
619
Imam Huawei 520b wireless ADSL router koji sam doneo iz Peru-a od provajdera Telefonica i oni su promenili pass i user name sa standardnog admin admin na neki drugi tako da sada ne mogu da pristupim uredjaju. Nasao sam nesto na netu supervisor kao user i pass ali ne radi.Dali je nekako moguce saznati i promeniti pass i user name na standardni admin admin.
Inace internet je u Peru-u otrov skup 5ookb- 50$.

Ako je tako onda je isto kao i kod telekoma, fabrički su mu promenili šifru, i kad resetuješ on vraća isto. Tako da jedino ako neko može da ti izbriše njegov softwer i da ga zameni sa drugim, ili da iz peru telekoma nabaviš šifru, ili da ga baciš u đubre jel će biti beskoristan

Imam Huawei 520b wireless ADSL router koji sam doneo iz Peru-a od provajdera Telefonica i oni su promenili pass i user name sa standardnog admin admin na neki drugi tako da sada ne mogu da pristupim uredjaju. Nasao sam nesto na netu supervisor kao user i pass ali ne radi.Dali je nekako moguce saznati i promeniti pass i user name na standardni admin admin.
Inace internet je u Peru-u otrov skup 5ookb- 50$.

Srbija do Perua!:d
Sad nek neko kritikuje telekom.

Poslednja izmena:
Pozvao sam tehnicku podrsku provajdera i rekli su mi user name i pass,ali sada imam problem,da se povezem na ruter preko wireless-a. Ruter je povezan na SBB modem, i kada se povezem preko mreznog kabla internet radi,ali kada se povezem preko wireless-a nemam internet pristup. Jel neko ima ideju kako da ovo resim,neka podesavanja u ruteru ili sta?

Vrh Dno