Šta je novo?

HTPC Media Center

Mozda ovo pomogne...

TV Show Specials

Special episodes are currently supported with TheTVDB.com scraper. In order for the XBMC scraper regular expressions to recognize them, they should be part of season 0. (Specials naming order can be observed in the Specials Season of the relevant TV show at TheTVDB.com).

Example
Black Adder's Christmas Carol should have a file name that matches season 0 episode 2 (e.g. contain s00e02).

Da li može da se napravi da u slučaju da imam film koji se sastoji iz 2 fajla, ubacim ga u library a da ne napravi kao 2 posebna dela, kao što je uradio na slici

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    222.3 KB · Pregleda: 86
ima li neko da je upario iMon VDF i daljinac sa XBMC i kako ako nije tajna?

ima li neko da je upario iMon VDF i daljinac sa XBMC i kako ako nije tajna?

Skini poslednju beta verziju, ima support za XBMC. Doduse to ce raditi kratko vreme posto ce u sledecoj verziji koristiti json za komunikaciju za XBMC-om.

Da li ste probali novi XBMC, Dharma Beta 3 ? Izgleda ok, posebno kada se skine i ubaci skin Transparency!, manja je zauzetost procesora, ali..
Probao sam na dva računara i javlja se isti problem, kada se u podešavanjima izabere Srpski ( latinica, ne ćirilica ) kao na prvoj slici, bez obzira šta postavili pod opcijom skup znakova, počinje u prevodu da meša latinična slova sa našim karakterima za ćirilična,i to ne odgovarajuća, kao na drugoj slici.
Zanima me da li se još kod nekog javljao taj problem, tj. da li je njihova greška u beta fazi, ili sam ja nešto zeznuo, mada mislim da je do njih jer kada se izabere Srpski ćirilica, onda je sve ok, ali mi XBMC nekako ne leži sa ćirilicom ...

Ovde možete skinuti pomenuti skin, veličine 112 mb, ili neki drugi koji vas zanima
http://sshcs.com/xbmc/?mode=Addons&ST=2

a ovde videti kako izgleda Transparency!
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=1763628&postcount=286

Pozdrav

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    97 KB · Pregleda: 56
  • 2.jpg
    2.jpg
    99.8 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno