Šta je novo?

HTC Zara

ja sam sve to probao na mojim sluskama. nisu audiofilske ali opet nisu ni bile dz kad sam uzeo. technics rpdh 1200 (placene u ono vreme oko 200 e, sad ne znam koliko su) koje stvarno imaju fine visoke i dobar bas. zbog kojih sam ih uzeo da bi cuo bas u najvecoj buci zbog sinhronizovanja. e sad kod mene beats kad ukljucim ubija sve sto ima pesma bez toga. bas i visoki prenaglaseni i to vise ne zvuci kako treba. utisak je kao da mi se zapusilo jedno uho :D ripnuo sam vinil prebacio na mob i nije to to ni blizu kao kad slusas direktno sa vinila. atmosfera nestaje u momentu. ja licno preferiram bez beats, ali viper4android moze da ispravi dosta stvari

Ja ne kazem da je beats vrh. Poenta je da ako niste probali,poslusali ili bilo sta,ne bi trebalo na osnovu onoga sto ste procitali negde da pisete kao da je to sto posto istinito. Ne tice se samo htc-a i beats-a, vec generalno za sve lose je izlagati o svemu a da nema iskustva,licnog o tome. Svaka cast na znanju,to stoji ali uzimajte stvari sa rezervom ako nema licnog iskustva. :beer:

Stigao u Vip.

Nazad
Vrh Dno