Pojacaj bass-eve i treble i dobices ukljucen beats sound
I jesi i nisi u pravu jer ne mozes na nekom krs telefonu da pojacas bass&treble i da dobijes odlican audio kvalitet ali je fazon u tome sto beats htc telefoni imaju zvuk kao i svi ostali sa Snapdragon cipsetom samo je sve to malo pojacano i ''nafilovano'' sa drugacijim eq-om (pomenuti full bass&treble koji odusevljava bar 90% ljudi)
Znaci, beats htc telefoni imaju odlican zvuk, kao sto i SGS 4 S600 ima odlican audio kvalitet a nema wolfson. One S je npr izuzetno glasan sto se tice toga ali stvarno nema vece razlike izmedju One S i Xperie T kada doteras ekvilajzere (osim sto One S ostaje malo glasniji) a oba su S4 Krait, to dovoljno govori
A Creative X ima kolekciju AKG slusalica i kapiram da to dodatno poboljsava opsti utisak o htc telefonima, zato mu i rekoh da proba te slusalice na Samsungu sa Wolfsonom i voodoo sound fix-om
I jos ovo - pustio sam nekim ortacima isti flac fajl na wave-u sa wolfsonom i flat ekvilajzerima i xp sa mojom nekom full bass & treble postavkom i logicno da im je atraktivnije i bolje zvucalo sve na XP

I ako sam bas zadovoljan sa zvukom na sony-u opet je wolfson - wolfson ali realno supercurio preteruje u poslednje vreme, jer je placen :d Moj zakljucak je da je zvuk odlican na vecini skupljih telefona u poslednje vreme, jedino me smara sto su neki LG prilicno ''utisani'' ali moze i to da se sredi.
Mislim nisam neki audiofil, daleko od toga a i nemam opremu, ovo je samo moj utisak.. ok je opcija htc beats ali i dalje stojim iza toga da su slusalice nesto precenjeno i fensi ali nema veze, ovce treba sisati.