Šta je novo?

htc wildfire vs nokia e72

iUREDJAJ

Cenjen
Učlanjen(a)
04.10.2010
Poena
151
htc wildfire vs nokia e72 vs iPhone 3g
Pitanje: koji od ovih fonova?
Zasta cu ga koristiti, uglavnom ne verujem da cu ga nesto preterano koristiti, kao nijedan fon do sada(mada nisu imali nesto preterano funkcija xD). Bitno mi je da je onako "classy" i da odaje wow efekat kada ga ljudi vide. Voleo bih da igram i igrice na njemu(mada nije presudno).

Hahah 🙂 sjajan si, ne mislim nista ruzno zaista, samo mi se dopada iskrenost i ovo " da odaje wow efekat kada ga ljudi vide" , kod mene to realno nikada nece uspeti, osim ako ti tipa fali ( ne d'o Bog ) neki prst pa kao wooow 🙂))

salu na stranu ... po meni Nokia e72 ne moze da se poredi sa wildfire-om, daleko je bolji, kvalitetniji, brzi i ozbiljniji ... Meni licno je malo smesan taj HTC, nekako se vidi da je siromasnija verzija starije brace... Dok ce nokia uvek biti elegantan telefon 😉

pozdrav !

Pa ako ga ne koristis preterano,a hoces wow efekat,onda iphone! Nas svet se i dalje lozi na to cudo kad ga vidi...
Koliko para planiras da das?

Pogledaj prvi post, pise wildfire vs e72 vs iphone 3g 🙂

Vidi stvarno 🙂 izvini ! Ako mi verujes nisam ni video, jer ga nema u naslovu 🙂) Opet onda, ako uspes da nadjes neki iPhone 3G da je dobro ocuvan i da mu nisu pukla ledja dole kod konektora a naravno svidja ti se touch screen varijanta, iPhone je keva ! Inace E72, mada baterija traje na e72 bar dva ako ne i tri puta duze od ove dvojice 😉 smorio sam ! pozdrav !

Ma opusteno 🙂 ja sam npr. potpuno prevideo naslov teme,vec sam video samo poruku!

Zakljucak, i dalje iphone pravi najveci wow. Mada, su tu sad i galaxy s, desire, desire hd...

odustao sam od iphone-a jer nema garanciju, pa sada u toj ceni do nekih 200 evra(naravno na ugovor), sveo sam izbor na dva telefona: wildfire i galaxy 3 .
Da li me mozete posavetovati koji od ova dva?

Teshko ce neko da ti kaze WOW za Nokiu zaostalu 5 godina ili poor man's Desire 🙂 Jedini WOW koji cesh mozda dobiti je za iPhone 4, sve ostalo morash da pitash vlasnika "koji je to fon", svi su isti :d

Poslednja izmena:
Na zalost u pravu je, jedino IPhone 4 koji je relativno redak moze da ostavi neki utisak danas... na tvom mestu ja bih uzeo T29 ili T39, po meni totalni wow efekat, ili probaj naci neku Nokiu 8850, to je prava stvar, da ljudi vide da imas nesto drugacije.

Ma ne interesuje me nista od gore pomenutih(iPhone 4, ili ovi modeli za koje je mare probao da bude duhovit), nemam ni neki veliki budzet, znaci ostala su samo dva modela u fajtu: galaxy i5800 i htc wildfire. Da li mislite da cu pogresiti ako od ta dva izaberem galaxy 3?

Wildfire mnogo bolje izgleda uzivo nego na slikama, nemoj to da te zavarava. Ja sam po svaku cenu hteo da izbegnem onu default braon-sivu boju jer mi je ocajno izgledalo na slikama, sve nesto izbledelo i plastika kao da je ona najgora... Uzivo je totalno druga prica, izgleda kao da je od koze.. dosta lep telefon.

Wildfire mnogo bolje izgleda uzivo nego na slikama, nemoj to da te zavarava. Ja sam po svaku cenu hteo da izbegnem onu default braon-sivu boju jer mi je ocajno izgledalo na slikama, sve nesto izbledelo i plastika kao da je ona najgora... Uzivo je totalno druga prica, izgleda kao da je od koze.. dosta lep telefon.

A vidis, meni dosta bolje izgleda na slici, kad sam video ekran uzivo, smorio sam se 🙂 mada je ok to telefoncic !

p.s. To ostavljanje utiska sa telefonom znaci da nemas apsolutno ni jedan drugi adut 🙂)) naravno ako imas neki audi parkiran ispred tipa a5 ili q5 to je vec druga prica 😉

Poslednja izmena:
Nisam jos stigao da ga isprobam. Najjverovatnije cu u telenor prodavnici da ga isprobam. Kontam da wildfire nije iPhone 4, ali pretpostavljam da je za taj novac koliko vredi perfektan model.

A vidis, meni dosta bolje izgleda na slici, kad sam video ekran uzivo, smorio sam se 🙂 mada je ok to telefoncic !

p.s. To ostavljanje utiska sa telefonom znaci da nemas apsolutno ni jedan drugi adut 🙂)) naravno ako imas neki audi parkiran ispred tipa a5 ili q5 to je vec druga prica 😉

Da, ekran jeste losiji nego sto sam mislio... Ja sam pricao o samom izgledu telefona, super je ova braon-siva uzivo..

Nazad
Vrh Dno