Šta je novo?

HTC Wildfire S pitanje

v1talic

Slavan
Učlanjen(a)
01.06.2007
Poena
304
Pozdrav svima! :)
Da li neko ko poseduje pomenuti tel. moze da mi kaze da li se kada telefon zvoni ili se slusa muzika cuju oba zvucnika ili samo zadnji?
Jedva cujem telefon.. :smash:

Hvala unapred.. :)

posedujem ja pomenuti telefon i cuje se samo zadnji zvucnik.

Hvala puno na odgovoru.. :)
Kada je telefon na stolu zvucnik je blokiran i bukvalno se ne cuje.. :smash:
Pomalo glupavo resenje od HTC-a.

Mozda softverski moze da se otkljuca prednji zvucnik?

Cak i da moze, rezultat bi bio zanemarljiv...

Predni zvučnik je namenjen samo ušima i veoma je slab. Tek toliko da se čuje kada je slušalica na uvetu.

I mene ovo nervira al sta je tu je...ovo ti je u bukvalnom smislu kolko para tolko muzike :) Navikni se da ga stavljas na ekran ***!

kod gomile telefona zvucnik je pozadi, nista novo, svakako da smanjuje intenzitet zvona ali nista tragicno-stavis melodiju koja se dobro cuje i pojacas pa uz vibraciju nema sanse da se ne cuje i da ne provalis da zvoni ;)

Taj "jaki" zvučnik je uvek pozadi li eventualno na boku da se izbegne opasnost da proradi kada vam je slušalica na uvetu. Bilo je priče o tome pre mnogo godina, još su vladali oni stari dumb telefoni, kada su pojedini proizvođači koristili isti zvučnik i za zvono i za razgovor. Bilo je tužbi za oštećenje sluha. Mislim da je Siemens popio tužbu.

Da li se root-ovanjem telefona gubi garancija kod vip-a?

Gubi se. Ali ti uvek mozes da vratis telefon na prethodno stanje i ponovo povratis garanciju.

Pozz :wave:

može li maskica da se promeni i znate li gde?

Od nedavno sam vlasnik ovog telefon.

Ono što me iritira je oko 30% tiši radio u odnosu na muzicki player i npr. Youtube (radio koristim makar 2 sata dnevno - na putu do posla i nazad).

Postoji li neka druga aplikacijq za radio, ili da li su izbacili neki ok rom za njega na XDA gde je radio glasniji???

Vrh Dno