Šta je novo?

HTC Wildfire prekidac

NenadPaja

Cenjen
Učlanjen(a)
05.02.2011
Poena
159
Imam problem od skoro sa htc wildfire ,u pitanju je prekidac za paljenje i okljucavanje,mnogo tesko radi bas treba da se pretisne da bi radio,da li servisi menjaju samo prekidace i kolko ce me to kostati da li ko zna ?

Menjaju. Nije nesto skupo, ali zavisi od samog servisa. Ne verujem da je vise do 1200din.

Ljudi hteo bih ovo sam da odradim,prekidac mogu da kupim ima druga koji radi u servis,pitam da li mora ovo da se radi duvlajkom ili i moze obicna lemilica od 40 ili 60w.Da li je tesko,nasta da obratim paznju kad menjam prekidac.Nije u stvar da platim zamenu ili odradi drug nego da ja to ucinim.telefon sam bar 5 puta do sad rasturio tako da mi nije problem stici do maticne sa prekidacem da bih to odradeo?

Imam i ja sličan problem, ali nije toliko izražen. Nekad mi se desi da kad pritisnem tipku za otključavanje nakon pola sekunde telefon se sam zaključa - isto kao da sam je dva puta zaredom pritisnuo.. Ne pravi mi to neki problem, pojavi se jednom od 50 puta, ali me zanima do čega je? Možda neka prašina?

Drugovi ja imam neki drugi problem:!Evo sta se desava! Dosao juce kuci mob mi bio ugasen i nisam mogao uopste da ga upalim vec sam pomislio da je maticna ploca crkla ali ali danas se nekako upalio i malo sam drndao odprilike 3 min pa se opet ugasio pa nemogu da upalim al sam primetio da je jako vruc mob izvadio bateriju i ona je topla i kuciste ispod baterije...Sta bi moglo da bude! Usput pre nekih 3meseca sam instalirao 2,3,7mod...poz.

Nazad
Vrh Dno