Šta je novo?

HTC U 11

Foliju dobio uz Imak case :) verovatno ću danas sutra da je stavim.
Za lokacije generalno držim na off, po potrebi uključim, stara navika od ranijih androida (kao potrošnje baterije) ali dovoljno je battery saving da se koristi ako si konstantno online.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jesam, imam 100gb pa ne gasim 4g i wifi kad sam kući ili kod nekog..

Da li je moguće instalirati Alexa app u Srbiji (tj. van podržanih zemalja) ?

Da li neko koristi GCam na U11? Video sam da daje mnogo bolje rezultate nego stock kamera, pa me zanima to da probam. Kako sta ako neko koristi. Bilo bi super da ne treba root.

Ne treba root, probaj poslednju verziju. Ja sam imao na 7.0 sad nisam instalirao, pošto mi i ova vrši funkciju

Imak sFor HTC U11 Case Cover Shockproof Series Soft TPU Back Cover Case For HTC U11 Cover 5.5 inch
http://s.aliexpress.com/rE3yArAN?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Ja imam ovaj case i stvarno je dobar. Imam i original futrolu za njega ali se nikad nisam navikao. A čekam slickwraps, pa ću videti i to.

Ja sam takodje uzeo ove futrole, prvo sam koristio par dana ovu sand varijantu, medjutim nije mi lepo lezala u ruci pa sad vec mesecima koristim ovu glatku varijantu.

Ja sam takodje uzeo ove futrole, prvo sam koristio par dana ovu sand varijantu, medjutim nije mi lepo lezala u ruci pa sad vec mesecima koristim ovu glatku varijantu.
Nije ti odgovarao materijal ili? Ja sam nekako oduvek voleo taj materijal..
Takođe ovaj mi se jako sviđa

100% Original RUGGED ARMOR Case for HTC U11 Carbon Fiber Texture Design Durable TPU Case for HTC U11 / HTC U 11 / HTC Ocean
http://s.aliexpress.com/bI7F3IzY?fromSns=Copy to Clipboard

Poslednja izmena:
Jel koristite nešto sa vam meri korake a da ne troši mnogo bateriju? Na iPhone sam imao onu health ugrađenu app koju nisam primećivao u potrošnji.. Navikao sam to da imam pa reko dal ima nešto ovde ugrađeno ili šta već..

Meni odgovara futrola odnosno taj sand materijal. Za korake koristim Google Fit.

Nije ti odgovarao materijal ili? Ja sam nekako oduvek voleo taj materijal..
Takođe ovaj mi se jako sviđa

100% Original RUGGED ARMOR Case for HTC U11 Carbon Fiber Texture Design Durable TPU Case for HTC U11 / HTC U 11 / HTC Ocean
http://s.aliexpress.com/bI7F3IzY?fromSns=Copy to Clipboard

Nije mi materijal odgovarao, ova glatka mi bolje lezi u ruci.
Takodje koristim Google fit aplikaciju.

U11 via TT

U12, navodno
download%20(3)-468.png

Koja je realna razlika između onog 3d snimanja i hi res? I takođe za šta se i kako koristi onaj acoustic focus?

Samo wifi u kući ceo dan. Bolestan pa ležim.. Ovo je super.. Oko 6 sati sot-a imam kad sam 8 ili više sati na 4g kad radim i tako.. Baš sam zadovoljan.. Pogotovo što se baš brzi puni.. Heavy sam user pa sve preko 5h na 4g pola dana ili više je odlično..
bae8b92523e8e0313ec815cf8247261c.jpg

Stigao mi je danas imak case.. Super jer ali se dole baš ne podudara najbolje sa mikrofonom zvučnikom.. Ali sve ostalo je super.. Doduše na onoj običnoj providnoj silikonskoj su malo bolje dugmiće odradili ali ova mi se mnogo više sviđa..

Ljudi jedno pitanje, da li single sim može da se nabudzi da bude dual sim? Kakva je razlika u software-u?

Totalno neinteresantan model, radi ko zmaj pa se niko i ne javlja [emoji3]

U11 via TT

To i ja predpostavljam.. Nemaju ljudi nijedan problem kao ni ja i onda nema potrebe da pišu u temi [emoji23] Eno ljudi sa s8 dobili oreo update puca samo u temi [emoji23] Jeste Samsung malo više zakasnio al šta sad [emoji23]

Sad kad sam stavio imak case i njihovu foliju sam prezadovoljan.. Zver čista nema šta [emoji16]

Baš mi prija ovaj sand feel.. Uzeću i običan zbog menjanja i folije koju nmg nađem kod nas.. Takođe razmišljam da uzmem spigen rugged armour.. Sviđa mi se opasno, kažu ljudi da je odličan case..

Poslednja izmena:
Imam pitanje za ljude koji poseduju ovaj fon (ili u11 plus). Pitam za ortaka, koji je pevac. Da li ste snimali svirke i kakav vam je zvuk? Trenutno ima g5 i ocajan mu je zvuk kad snima, pa je razmisljao da uzme ip zbog toga. Nesto mislim da mu ne bi odgovarao ip posle toliko androida, pa sam mu predlozio u11 zbog konfiguracije mikrofona, a i sama kamera je odlicna.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Najbolje je da cuje neke primere pa da sam proceni, ima ih na YT:

Ako mu to ne odgovara onda ima opciju da naruci neki kvalitetan eksterni mic za smartfon ili da predje na neki dosta ozbiljniji uredjaj za snimanje.

Najbolje je da cuje neke primere pa da sam proceni, ima ih na YT:

Ako mu to ne odgovara onda ima opciju da naruci neki kvalitetan eksterni mic za smartfon ili da predje na neki dosta ozbiljniji uredjaj za snimanje.
Hvala, poslacu mu ovo. Njemu treba da snima dok peva da drzi u ruci, tako da sve ostalo pada u vodu.

Razumeo sam da neko drugi snima ili koristi kamkorder uz stativ. Moguce je da je kvalitet klasicnog snimanja zvuka (diktafon) malo bolji od zvuka video snimaka ali svakako treba proveriti.
Ako je to u pitanju onda mozda neko iz teme moze da postavi sempl snimljen sa U11 uz fabricku app ili neku od ovih (obavezno podesiti najbolji kvalitet a gain u zavisnosti od uslova):
Voice Recorder
Audio Recorder
Smart Recorder – High-quality voice recorder

Mada mislim da je bolje da pogleda preporuke za najbolji eksterni mic za android telefone a da nije bas preskup :)

Poslednja izmena:
Razumeo sam da neko drugi snima ili koristi kamkorder uz stativ. Moguce je da je kvalitet klasicnog snimanja zvuka (diktafon) malo bolji od zvuka video snimaka ali svakako treba proveriti.
Ako je to u pitanju onda mozda neko iz teme moze da postavi sempl snimljen sa U11 uz fabricku app ili neku od ovih (obavezno podesiti najbolji kvalitet a gain u zavisnosti od uslova):
Voice Recorder
Audio Recorder
Smart Recorder – High-quality voice recorder

Mada mislim da je bolje da pogleda preporuke za najbolji eksterni mic za android telefone a da nije bas preskup :)
Pa on snima video iz ruke dok peva, pa mu je bitan i video i zvuk (nisu to profesionalni uslovi, ali ne bude zakrcen zvuk od silne buke).
Btw procackao sam fon u vip-u i bolesno je kako brzo radi :)

Da li znate neki pouzdan sajt za otključavanje U11, i da li je neko možda radio sim unlock? Imam poprilično povoljnu ponudu, nov telefon, garancija operatera 2 god, ali sa druge mreže.

Da li se uredjaj zagreva?Znam da je procesor 820 imao taj problem.
Nisam primetio. Igrao sam i igrice dugo dok slušam muziku i sl i ništa..

Ako mu je snimanje zvuka prioriter onda mozda najbolje v20 i resto stavi u dzep.

I ovaj fon ima brutalno snimanje zvuka.. Ako se ne varam ima 4 mikrofona za snimanje zvuka..

Imam telefon vec 5 mjeseci . Znaci top je , jos nijedno trzanje ili zamrzavanje slike i telefona nisam jos dozivio. Uglavnom najbolji telefon trenutno.

Baterija na samo 4g.. Preko noći na poslu korišćen fon.. Baš sam zadovoljan sa baterijom..
7d5899b1674a77fffb324ba3a1206720.jpg

Baterija je odlicna na ovom uredjaju. Ako zanemarimo dizajn koji je stvar ukusa, zaista vrhunski uredjaj i za svaku preporuku.

U11 via TT

Nazad
Vrh Dno