Šta je novo?

HTC U 11

Ma ja sa htc-om sam zadovoljan od m7 preko m8 I sad u11.. Nikada me nije izneverio..

Hvala nadam se i ja [emoji16]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Čestitke punisher, ako treba nesto, tu smo ;)

Pa treba nekih para ali..
Haha Šalim se naravno..

Gde ste uzimali ako ste uzimali dobre type c kablove? I dongle za type c na 3.5mm čisto da imam rezervni.. Kako funkcioniše uopšte to sa tim da bi radilo sve full taj drajver za zvuk šta već?

Ja nosim i dalje bluetooth meizu one, tako da nisam ni koristio onaj adapter ...

Jeste li stavljali fon u vodu? [emoji23] Šta tačno smem na temu vode da uradim? [emoji16] Nikad nisam imao fon koji je vodootporan pa reko da pitam ako imate nekih iskustava..

U bure kiselog kupiusa odmah :d
Konačno si kupio parvi fon, nek si se ti nama vratio, jesi zalutao malo na iOS, ali videćeš već koliko ti je falio droid. Koliko te izašao U11?

Poslednja izmena:
Pa treba nekih para ali..
Haha Šalim se naravno..

Gde ste uzimali ako ste uzimali dobre type c kablove? I dongle za type c na 3.5mm čisto da imam rezervni.. Kako funkcioniše uopšte to sa tim da bi radilo sve full taj drajver za zvuk šta već?

Što se tiče USB C kablova i adaptera, sa Alija sam uzeo 2 adaptera (jedan xiaomi i jedan Ugreen), a što se tiče kablova, uzimao sam Ugreen.
E, sad 3,5mm je izazov. Kupio sam generic i uz pomoć Sound About aplikacije sam mogao da ga koristim. Sound About ne radi na Oreo, a developer je izgleda upao u krečanu. Zamenu još nisam našao.

U bure kiselog kupiusa odmah :d
Konačno si kupio parvi fon, nek si se ti nama vratio, jesi zalutao malo na iOS, ali videćeš već koliko ti je falio droid. Koliko te izašao U11?
Ravno 52500(Brilliant Black 64gb)..
Ma shvatio sam ja to odmah čim sam upalio fon [emoji23] M7, M8 pa 6s iPhone pa U11.
Ali da nije odlične ponude za iPhone i da ga nisam prodao za veće pare ne bih imao za u11 [emoji16]

Diži odmah na Oreo :)

To sam prvo uradio kad sam upalio fon. [emoji16]
Nego se razmišljam dal da idem na nova prime kao pre ili malo da furam stock..

Daj malo utiske kako ti deluje telefon [emoji4]

U11 via TT

Nema šta da se kaže, svaki put sam sve više oduševljen kako je moćan. Kamera bruka, ekran odličan, zvuk odličan.. Pa onaj jadni 6s što sam imao za ovo deluje kao baš jeftina igračka..
Sviđa mi se veličina, težina (kao da je malo teži) i kako mi leži u rukama dok ga koristim..
Baš brzo instalira aplikacije, ovo nisam zapamtio na starijim verzijama androida.. Možeš da radiš šta god poželiš, nisi ograničen kao na ios.. Jedino što mi možda malo smeta je što nema 3.5mm, ali sam svakako planirao da kupim Bluetooth sluške a i ove njegove fabričke na type c su brutalno dobre.. Radim u fabrici gde je jaka buka, koju ne osetim sa ovim sluškama. Još jednom je htc opravdao moja očekivanja.

Takođe fp radi mnogo bolje nego na iPhone. Brže i bolje. Nikada mi nije pogrešio do sada..

Poslednja izmena:
Pa dobro, nisu baš za poređenje, ipak je 6s star 3 god. uređaj i manji ekran. Meni U11 deluje kao avion za 6s, pa i za 7 i 8 imaju mali ekran, slobodno ga možeš staviti pored 7/8 Plus modelom, oni 5.5". Što se tiče OS, uvek bilo i biće razlike, pa ko šta voli. Lepo što se se vratio, nemoj više da ti se ponovi :d

Pa dobro, nisu baš za poređenje, ipak je 6s star 3 god. uređaj i manji ekran. Meni U11 deluje kao avion za 6s, pa i za 7 i 8 imaju mali ekran, slobodno ga možeš staviti pored 7/8 Plus modelom, oni 5.5". Što se tiče OS, uvek bilo i biće razlike, pa ko šta voli. Lepo što se se vratio, nemoj više da ti se ponovi :d
Učim na greškama, neće se ponoviti obećavam [emoji23]
Sad treba da naručim jedno 2 kabla type c i adapter micro na type c i to je to što mi treba.. Al pošto sam obrnuo novčanik naopačke za fon čekam platu petog [emoji23]

Nekom petog, nekom 15og. [emoji23] Uzmi Imak case, lepo leži. Nije loše ni njihovo staklo, ali nije zaobljeno...

Neki link?

Meni je petog i dvadesetog [emoji16]

Imak sFor HTC U11 Case Cover Shockproof Series Soft TPU Back Cover Case For HTC U11 Cover 5.5 inch
http://s.aliexpress.com/rE3yArAN?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Ja imam ovaj case i stvarno je dobar. Imam i original futrolu za njega ali se nikad nisam navikao. A čekam slickwraps, pa ću videti i to.

Uu ova mat crna za sandy feel mi se sviđa.. A staklo sam neko dobio uz njega, blago zakrivljeno.. Ali mi se ne sviđa što je crno ono sa strane gde ide preko dugmića i oko kamere ako me razumete.. Meni može i folija, nisam ja msm do sada ni nosio staklo..

Edit: da li ostavljate preko noći na punjaču fon?

Poslednja izmena:
Isti case imamo. Odličan je, jedino što se sa strane malo ogulio taj "Sand" materijal (zbog ruku).
@punisher, nema problem, slobodno ostavi :) mada i ovako brzo puni tako da ga stavim u toku dana na 20ak min i tako ga punim povremeno :)

Uzeo sam malo da se igram sa edge launcherom i edge Sense-om uopšteno.. Vrlo korisna stvar.. Baš mi znači npr za flashlight kad je ugašen ekran a i kad je upaljen.. Jer to dosta koristim.. Edge laugher odlična stvar, baš dosta pomaže oko brzog pristupa svemu što ti zatreba.. Full..

Jel koristite vi? Neki predlozi za isti?

Istekao edit, ali baterijom sam prezadovoljan! Ovo je pola wifi pola 4g.. I kao što se vidi dosta free fire igrice i yt-a...

412934dec52a97b1d64eab4f042e3745.jpg
f600a64b7385b9a0e1e284b8d4a1036b.jpg

Baterija ovakva već par dana.. Baš zadovoljan.. Bez ikakvih problema ceo dan, takođe baterija se baš brzo puno sa fabričkim što dolazi sa fonom quick charge 3.0 punjačem..

Takođe sam primetio da ima jači prijem signala i za wifi i za mobilnu mrežu od dosadašnjih telefona..

Ekran mi je baš super, odlično mi odgovara i boje i veličina i kvalitet slike..

Otisak prsta za ovih par dana pogrešio jednom, tj nije otključao iz prve jer je pisalo da je senzor prljav, što jeste bio jer sam radio pa sam ga vrv isprljao, kada sam prešao prstom da ga obrišem sve se vratilo na staro. Uglavnom mnogo bolje nego na 6s..

Lepo mi leži u ruci, oblik težina i vičina.. To je to za sada...

Squeeze feature koristim redovno jer ima dosta fora da se namesti u kombinaciji sa default Edge launcherom, al takođe ima i nekih custom aplikacija da se skine i svašta nešto da se namesti.. Sve super radi i jako mi odgovara..

Inače ja kada sam uzeo fon, upalio ga i podesio nalog i to i u međuvremenu je skinuo apdejt i ja sam ga odradio. Posle toga nisam radio reset.. Nadam se da mu to ne smeta..

Poslednja izmena:
Da li ste skinuli foliju sa leđa fona? Nisam mogao da izdržim da ne skinem jer se skupljala prašina između folije i zadnjeg mikrofona. A i oko kamere u prostoru do folije.. A video sam da je neka malo čudnija folija, kao sa je jača, gumenkastija [emoji3]

Sad će da ti se skupljaju otisci [emoji23]

Skinuo foliju i spakovao ga u Spigen

Stavi neki skin, u suprotnom ostaće dosta mikro ogrebotina...

Ma stavio sam onu default teracell providan case u roku od 2 sata kad sam kupio fon, krenuo na posao i uzeo to i neko obično staklo.. Nego čekam onu što ste mi predložili sa alija što sam naručio.. Inače staviću foliju na ekran običnu, staklo me nervira, počne sa strane da se skida jer nema da se nađe kod nas ono zakrivljeno, a i da naručim ne znam da stavim. Tako da folija obična kao i do sada na telefonima i ćao..
Sviđa mi se Rugged Armor, ali 20e na njihovom sajtu? o_O

Poslednja izmena:
Ma stavio sam onu default teracell providan case u roku od 2 sata kad sam kupio fon, krenuo na posao i uzeo to i neko obično staklo.. Nego čekam onu što ste mi predložili sa alija što sam naručio.. Inače staviću foliju na ekran običnu, staklo me nervira, počne sa strane da se skida jer nema da se nađe kod nas ono zakrivljeno, a i da naručim ne znam da stavim. Tako da folija obična kao i do sada na telefonima i ćao..
Sviđa mi se Rugged Armor, ali 20e na njihovom sajtu? o_O

Imas rugged armor na aliu za 17$. Ja sam odatle uzeo, original je.

Ljudi, jeste li stavili foliju ili staklo?
Ja bih stavio običnu foliju kao i na predhodnim telefonima ali nema nigde da se nađe.. Obišao sam celo Valjevo. Ima staklo ali mi se odmah odlepi sa strane i vrlo me nervira..

Isto pitanje, nosim već drugo imak staklo, ali već mi i ovo otišlo, pa gledam da nadjem neko kvalitetnije. Neke ideje? Imam folije da stavim ali nešto mi nije to to..

@punisher imak ti je okej staklo, samo mi se čini da malo "kvari" ekran, u smislu blaže su boje...

Evo malo i baterije na oreo
de476acc7c578a65c77397c5e16e7f49.jpg
fd19daa4f7ed8e064fb1308287ea1099.jpg

Poslednja izmena:
Pa gde si uzeo folije? Ja sam do sada samo folije nosio.. Baš me nervira staklo što se odlepljuje.. I zbog toga moram da gađam back dugme jer se tu baš odlepila folija..

Takođe jedva čekam da naručim imak case onaj sandstone..

Baterijom sam baš zadovoljan.. Bukvalno od ujutru u pola 6 kad ustanem za posao wifi kući 4g na poslu i gradu i izdrži super do posle 12 uveče, plus ga ja uveče ispraznim jer gledam youtube..

Inače, kako vi držite lokacije? Jel ok ono high level jer ako je battery saving vrlo sporo nađe lokaciju.. Nema kao pre posebno lokacije posebno GPS..

Nazad
Vrh Dno