^ To i mene zanima, stvarno je bedak sto su i oni resili da pune dzepove Apple-u na ovaj nacin a nas da uskrate za provereno resenje - 3.5mm dzek.
@ Zile995
Ovo je iznenadjujuce glasno i odlicno s obzirom da uredjaj ima IP67 zastitu.
Meni ta jacina zvuka i nije toliko bitna kao kvalitet, pozicija zvucnika, pa ni sa Z2 nisam doziveo da propustim poziv a pri pregledu klipova itd u ''sobnim uslovima'' nikada ne pojacavam preko 70% jer je i to preglasno za normalno slusanje u okruzenju koje nije bucno. Dinamika zvuka U11 je vrh, bar prema primerima koje smo do sada culi.
Treba procitati info o U11 sa htc sajta (koji iz nekog razloga zakuca cpu na 99-100%, waterfox, jedva sam otkucao ovaj post) i sta sve obecavaju:
HTC U11 packs a punch with the newest Qualcomm 835 Snapdragon with the first 10 nanometer mobile processor. This translates to a blazing fast and impressively smooth performance, our fastest processing speed, and the benefit of a longer battery life. You also get 25% faster graphics than the HTC 10, with 35% or 3 hours more video playback, 30% or 8 hours more music playback and 43% or 3.5 hours longer web browsing time via LTE network. Every HTC U11 comes with this same performance no matter where you are in the world.
Strasan uredjaj
🙂
@Nikola1994
Moze i ovako ali bi bilo bolje da je plava malo tamnija
😀