Baterija mi traje otprilike isto kao i do sada, dan i po, dva plafon, mada sam ga punio samo 2-3 puta za ovih nekoliko dana...
Realno, Energy ROM je dosta brži i stabilniji od ovog prethodnog koji sam imao, ima dosta preinstaliranih programa u sebi, lepši je na oko (jedino što mi smeta je crni sat sa belim brojevima)... Za sada nisam imao SOD, blokiranje u radu i slično. Čini mi se da i bolje radi wireless i GPRS, MMS nisam ni stigao da namestim, mailove takođe...
Ima i nekoliko sitnica koje meni smetaju: kada uđem u poruke, pa kliknem na poruku, otvara se kao neka vrsta dijaloga, gde ja mogu da odgovorim na tu poruku - e tu mi ne stavlja prvo veliko slovo rečenice (na šta sam navikao). Ako umesto tog dijaloga kliknem dole na taster All messages, onda je sve OK. Na par mesta takođe u dnu ekrana se ne vidi da uopšte postoji dugme za nešto (kao da je crno dugme sa crnim slovima

), npr. baš u tom All messages delu, nema donjeg desnog dugmeta, gde ulaziš u meni gde su New, Forward, Unread i slično...
Ali dobro, idemo dalje