Šta je novo?

[HTC Touch Pro 2] - Zvanična tema

auuuuuuuuu bruka.Telefon mi se mnogo svidja,josh kada bi znali cenu i datum izlaska:)nego ovi iz HTC-a ne znaju da stave blic na telefonu ? :D

Uh, mnogo dobro izgleda...

A ipak su se odlučili za TyTN II sistem za poziciju ekrana kada se otvori tastatura.

U Barsi na MWC-u je predstavljeno toliko novih telefona da postoji bar 10 za koje vredi bubreg prodati :D ovaj gore navedeni, omnia hd, nokia e55 e75 e72 e86, sony erricson Idou, gomila acer telefona itd itd itd ........
Po meni Touch pro 2 , omnia HD i e55 , tri naj telefona ove godine ;)

sta znam,imam Touch Pro a do skora sam imao i HD i mogu reci da mi je stari Touch pro lepsi od ovoga,jer ja licno ne vidim neku razliku sem u ekranu koji se dize :S:.

Stop the voting, we have a winner!

Drago mi je sto se kameri ne posvecuje toliko paznje :) .

Odlican telefon, taman ce biti zanimljiv drugi deo godine izmedju htca,samsunga,sea :D. Odlicno! Nego ipak bi mozda privukli vishe kupaca kada bi stavili maaaaaalko bolju kamericu i blic. Nije da je vazno but still :)

Samsunga :trust: ?

I ja sam video najzad telefon za mene, mocan, pun funkcija , veliki i sa velikom rezolucijim ekran. Kamera me apsolutno ne interesuje imam digitalac i ne moze da mu pridje jos nijedan mobilni i jednostavno kad fotografisem ocu visok kvalitet.HTC kvalitet ne sporim. Samo cena...ne verujem da ce biti ispod 600 eur-a.

Neće vjerovatno biti ni ispod 700 eura kod nas.

Ma dzabe sminkaju plastiku i pixele. Bolje im je bilo da nesto urade po pitanju pune integracije WM-a i njihovog sjajnog TouchFlo-a.
Tupavi WM mu dodje kao 2 tone sljunka u gepeku Bently-a.

kako mislis integracije WM,mogu reci da radi odlicno na HD-u cak mi se cinilo par puta da je brzi od iPhone-a

I ja sam video najzad telefon za mene, mocan, pun funkcija , veliki i sa velikom rezolucijim ekran. Kamera me apsolutno ne interesuje imam digitalac i ne moze da mu pridje jos nijedan mobilni i jednostavno kad fotografisem ocu visok kvalitet.HTC kvalitet ne sporim. Samo cena...ne verujem da ce biti ispod 600 eur-a.

Apsolotno, jos samo ako proprate sa dobrom baterijom i brzim procesorom mislim da ni jedan uredjaj ove godine nece moci da mu pridje ni miljama blizu!!

Da, sve je to lepo, ali da sačekamo cenu i krenem da vam vadim bubrege :smoke:

Poslednja izmena:
Apsolotno, jos samo ako proprate sa dobrom baterijom i brzim procesorom mislim da ni jedan uredjaj ove godine nece moci da mu pridje ni miljama blizu!!

Procesor je prema onome na GSM Areni identičan kao kod Touch Pro-a, a baterija je 1500mAh (naspram 1340 kod TP-a). Doduše, veći ekran znači i veću potrošnju, pa je i deklarisano vrijeme rada manje nego kod TP-a.

sad ide pitanje :D.
Posto ce cena da bude tu negde. Da li touch Pro 2 ili Touch HD :D

Pa...najavljen je i Touch Pro 2 i Touch HD 2, slike su na netu :d

Mislim da hardver nikad nije bio problem, vec softver.
To znaci - ako nisu dodatno unificirali GUI i ako nisu uspeli da poboljsaju slabe performanse TouchFLO-a, onda su dzabe krecili.

Ako bude ispod 1000€ kod nas, biće lepo... Taman za razliku od bubrega mogu da idem sa familijom na letovanje ;)

bitje wm 6.5 na njemu... :)

Pa u principu pro 2 i jeste kao hd samo sa 0.2 inca manjim ekranom i qwerty tastaturom. Ono sto mi se posebno je svidja ukraden izgled od iphonea :D

http://www.htc.com/www/product/touchpro2/specification.html

wm 6.1 a ne 6.5...

Veci ekran, lakse kuckanje.... al izbacishe FLASH... pa jesu li oni normalni... meni k750i cesto sluzi kao baterija... e vala NE da kupim NE da kupim :D

Meni se na prvi pogled ucinio kao extra tlf, samo kad su krenuli sa izdr****** o konferenciskim pozivima, dva tri 8 mikrofona i sto zvucnika sa prigusivanjem buke.... ma daaajjjj.... zaista ne vidim preterani napredak, a mogli su a nisu
-da ubace lepo 3.5mm prikljucak za sluske
-da stave wm 6.5
-da OSTAVE J***** FLASH NA MIRU

Bilo bi dobro da padne cena Touch Pro telefona pa da pazarim...

Da si obratio paznju na par mesta video bi da jos nije gotov proizvod u pitanju i da ima sanse da se jos neke stvari implementiraju i isprave :wave:

nie los :)

Pro 2 spreda podseca jako na jedan drugi telefon, ne mogu da se setim koji :D

Nazad
Vrh Dno