Šta je novo?

HTC Touch HD (Blackstone) Radio ROMs

Kod Trinity-a je noviji ROM doneo GPS podrsku, kao i vecu autonomiju telefona...

mada to jedino treba probati licno, pa se u to uveriti...

Ja sam svojevremeno (pre 2 meseca) promenio SVE dostupne radio romove za HD u tom trenutku.
Razlika u signalu, kvalitetu, drzanju baterije mi nije bio priritet je telefon gubio zvuk u slusalici u toku razgovora, ali sam primetio razliku u kvalitetu signala u odredjenim ROMovima. Kazem,ostalo mi niej bitno pa nisam ni testirao a in obracao paznju.

Najbolje je da pogledas one koji se najvise koriste, stavis ih i sam testiras.

Telefon koristim od pre par dana pa nemam puno iskustva sa njim i tesko mi je da uporedim. Stavio sam 1.17.25.09 / 52.69.25.37U i radi ok... valjda ... imao sam jutros problem da SMS-ovi nisu hteli da odu dok nisam promenio na hsdpa pa vratio. Mozda bi proradio sam od sebe posle par minuta ali nisam mogao da cekam. Ujedno, tokom evo drugog dana testiranja, EDGE ikona se zaglupi rekao bih. Naime, ikona bude u kvadratu, ruzna kao da je 16 boja u pitanju. Doduse ovo moze da bude problem i do ROM-a. Koristim Topix 3.1.2 WM 6.1.

Ujedno, tokom evo drugog dana testiranja, EDGE ikona se zaglupi rekao bih. Naime, ikona bude u kvadratu, ruzna kao da je 16 boja u pitanju. Doduse ovo moze da bude problem i do ROM-a. Koristim Topix 3.1.2 WM 6.1.

Isit problem sam imao i ja, ali se ne secma tacno sa kojim romom. Ceni mi se da je bio EnergyROM. Njega sam najvise koristio i bio mi je najbolji, najlepsi i najstabilniji i na Xperiji X1 i na HDu.

covek je pitao za RADIO... ne za ROMove

ma ok, nego samo da se neko ne zbuni... ne zna svako razliku...

...

ko je bre zalutao:d

Da, mislio sam prvenstveno na Radio ROM ali spominjem i ROM sa OS-om. Trenutno sam na RADIO ROM-u 1.14 sa Topix 6.1.2 koji ukljucuje Rilphone update 1.14.25.24. Prijem mi je dobar, weather update radi itd. Baterija je jedino kriticna, sa mojim prosecnim koriscenjem, ne izdrzi ni 2 dana:trust:

...

^
...sto znaci da ni ne koristis telefon, jer za prosecan smartfon je da uz wireless i drndanje u proseku izdrzi jedan dan... ;)

Ja koji god da sam ROM imao docekam noc sa baterijom i jedva jutro :)

A izmenjao sam par onih najkoriscenijih radio romova i iskreno da ti kazem nisam primetio veliku razliku niti u prijemu signala, niti u trajanju baterije, mozda je samo GPS brze hvatao fix al ni za to nisam siguran!

Nazad
Vrh Dno