Šta je novo?

HTC touch dual niki

.simeon

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core Ultra 5 250K Plus
Matična ploča
Tuf Gaming B860 Plus Wifi
RAM
32 GB 5600 Beast
GPU
Gigabyte RX 9070XT Gaming OC
Storage
Samsung 990 Evo
Zvuk
Mini fuse1
PSU
Nzxt C 850 Gold
Kućište
Asus Pro Arte
Monitor
Evnia PHILIPS 37
Miš & tastatura
Keychron k8p J1 G 502 Hero
Na ovaj telefon instalirao sam igo 8 radi sve kako treba samo kada odem da aktiviram gps ne moze ista stvar sa google mape gledam mape i sve a kad aktiviram GPS nista kao greska neka do gps ne detektuje dje sam, ima li kakav softer da se ubaci u njega

on ima gps externe jeli to,to , sta znam fala na odgovoru :bottle:

Glupo pitanje, ali jesi li probao napolju da startuješ program? Ni meni u sobi ne radi 😉

Glupo pitanje, ali jesi li probao napolju da startuješ program? Ni meni u sobi ne radi 😉

proba i proba i danas zamalo nijesam zgazio jednu zenu drug mi kaze nemoj mnogo da zijevas u tog tam, tam gledaj kuda vozis zgazices nekoga ,sto mislis zbog signala,pa onda ako me ne uvati dje sam,onda mu je isto bio ja u sobi ili 🙂
,

Pa nije isto 🙂 Koliko se ja razumem, moraš da "vidiš nebo", a neko pametniji neka me ispravi ako grešim.

Pa nije isto 🙂 Koliko se ja razumem, moraš da "vidiš nebo", a neko pametniji neka me ispravi ako grešim.

a reci mi moze li on da radi ako nema gps-a i na ovaj gps externe sto ima ,on bi radio na nekome blotoothu prikljucku koliko sam ja razumijo

izvini na ovakvim avetnim pitanjima
i pozdrav

Nazad
Vrh Dno