Šta je novo?

HTC touch dual niki

.simeon

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Amd 9 9900X Corsair Nautilus 240 Rs
Matična ploča
Asus rog strix X870 F gaming wifi
RAM
32 GB 6000 36 BEAST
GPU
XFX Mercury Amd Radeon Rx 7900 XTX MagAir Gaming 24 Gb
Storage
Samsung 990 Evo
PSU
Nzxt C1000
Kućište
Lian Li 216
Monitor
Samsung Qled 49
Miš & tastatura
Keychron k8p J1 G 502 Hero
Na ovaj telefon instalirao sam igo 8 radi sve kako treba samo kada odem da aktiviram gps ne moze ista stvar sa google mape gledam mape i sve a kad aktiviram GPS nista kao greska neka do gps ne detektuje dje sam, ima li kakav softer da se ubaci u njega

on ima gps externe jeli to,to , sta znam fala na odgovoru :bottle:

Glupo pitanje, ali jesi li probao napolju da startuješ program? Ni meni u sobi ne radi ;)

Glupo pitanje, ali jesi li probao napolju da startuješ program? Ni meni u sobi ne radi ;)

proba i proba i danas zamalo nijesam zgazio jednu zenu drug mi kaze nemoj mnogo da zijevas u tog tam, tam gledaj kuda vozis zgazices nekoga ,sto mislis zbog signala,pa onda ako me ne uvati dje sam,onda mu je isto bio ja u sobi ili :)
,

Pa nije isto :) Koliko se ja razumem, moraš da "vidiš nebo", a neko pametniji neka me ispravi ako grešim.

Pa nije isto :) Koliko se ja razumem, moraš da "vidiš nebo", a neko pametniji neka me ispravi ako grešim.

a reci mi moze li on da radi ako nema gps-a i na ovaj gps externe sto ima ,on bi radio na nekome blotoothu prikljucku koliko sam ja razumijo

izvini na ovakvim avetnim pitanjima
i pozdrav

Vrh Dno