Šta je novo?

htc tattoo

Kad promenis rom telefon ti je automatski otkljucan.... Tako da ako znas to da uradis uradi i to je to

Kad promenis rom telefon ti je automatski otkljucan.... Tako da ako znas to da uradis uradi i to je to

Ljudi zašto pričate napamet. Telefon sam rutovao, promeni rom 3 puta imam inatliran IGO isve sam probao, cak sam i golden kard pravio kako savetuju da bi se flesovao, sve uspelo i radi ali on je jos uvek na VIPovoj mrezi ne prima drugu karticu. Napokon sam dobio VIZU za int placanje pošto sa mojom redovnom nije htelo pa ću probati da naručim i taj broj za dekodiranje sa gore pomenutog sajta. Nadam se da će to da proradi posto čovek TRENJE garantuje da radi. Jedino je još moguće da je čovek od kog sam kupio fon već pokušavao nešto pa da ga je uištio.

Rekoh već da provereno radi, to nije značilo "E, ovo ne radi."

Kao što rekoh mnogi ovde tvrde nešto a nemaju pojma. E OVO NE RADI PROBAO! Provereno ne radi!!!!!!!!!!!!!!!
I izgleda da sam već drugi koji je bacio novac. Zato molim ostale da se klone ovog saveta.

Ljudi sa gore pomenutog sajta su obećali da će mi poslati SIM karticu za dekodiranje pošto je HARD dekodiran i to rekoše da će da bude besplatno. Pa ćemo videti da li to vredi i da li će da kartica stigne

Vrh Dno