Šta je novo?

HTC Sensation

Ja planiram da kupim microSD Samsung mb-mpbgb od 32gb clasa6 ali neka plus HC I serija koja ima protok do 48mb/s u kombinaciji sa Transcend card reader usb 3.0 model TS-RDF8K. Razmzmislja tako sto je cena samsung class10 od 1700 do 2000din, a cena ove od 32gb se krece od 3000-3300din. Da napomenem da je write brzina na class10 21mb/s a read 24mb.

Jesi siguran za tu write brzinu? Nekako mi deluje puno. Pusti ono sto pise u specifikacijama i prelistaj thread u podforumu memorije: sdhc kartice - iskustva

Poslednja izmena:
Na starom disare hd imao sam samsungovu od 8gb class 10 plus serija imao sam protok preko card reader-a za fajlove oko 300mb oko 20mb/s. Takodje imam pozitivno iskustvo sa kingston usb 2.0 r500 gde su maksimalno ispostovane deklarisane brzine write 20mb/s i read 30mb/s, gde isti flash vazi za jedan od najbrzih usb 2.0 flash memorija.

Poslednja izmena:
Skineš sa marketa sd card tester i vidiš koja je brzina

da li imate neki predlog za custom rom? koristim Elegancia ROM pa razmisljam da promenim ako imate neki dobar a da ima Sense ;)

Venom mislim da mi je bio ok kada sam koristio prosle godine. Tako nesto se zove :)

A da probas Miui rom, za ICS (ne JB)? Baterija drzi ceo dan sa cedjenjem telefona. Ne usporava telefon uopste. Na Viper romu baterija mi je trajala oko 5-6h, na hd 6.80 romu oko 7-8h. Definitivno za njega nije jaci sense od 3.6... Mislim radi on i na JB, i na Sensu 4.1 ali nije to to. Govorim o obicnim setovanjima
Pozzz

meni je android 4.0.4 sense 4.1 elegancija 2.3.1 i izdri mi ceo dan :) e sad hteo bih da probam nesto novije sa nekim mozda lepsim izgledom i mozda brze ilis ta vec.Nisam pratio sta se desava zato vas pitam sta je napametnije.Jel ti nije problem da mi das link za taj rom

*** sad malo smaram... :) jel ima neki rom za nas telefon a da izgleda kao za samsung note 2 ili galasy SIII

da li neko moze da mi da link za najnoviji gingerbread ruu, trazio sam ga ali neuspesno.. hvala vam puno unapred :)

Koliko se realno moze dobiti na brzini i stabilnosti ovog telefona kad se stavi neki dobar kuvani ROM?
Imam ovaj default Android 4.nesto, i poceo je uzasno sporo da radi, strasno!
Po spec ovaj telefon ima jako lepo masinu, ali ne kontam zasto tako sugavo radi?

Pa S2 i S3 rade ko zmajevi naspram ovog tel, ali ne volim Samsung zbog plastikaner izrade.

Koliko se dobija, ne znam. Pre neki dan sam sedeo sa drugarom koji ima isti ROM kao i ti. Savrseno mu radi vec godinu dana. Probaj da mu uradis factory reset. Pre toga uradi becup, kontakta,sms-ova i call logova, ako ti trebaju. Javi jel se nesto dogodilo, oko brzine, pa da idemo dalje ako treba ;-) pozzz

ja imam slicno pitanje kao marko_ns...dajte neki predlog za dobar rom ...kako se pokazao sajanogen 10?ja sam probao elegancy ili kako vec, kad ustekam slusalice on restartuje, danas ubacim viper, svidi mi se i on se rastartovao iz cista mira (za sada jednom)..onaj nesretni revolution ne moze da sastavi ni 6 sati baterije..neko je pominjao da je miui dobar?

Ja sam pisao, par postova gore. Mnogo je cudan rom. Ako uspes da se naviknes, super je. Baterija drzi najduze od svih romova koje sam probao. A celo pre podne radim refres na tviteru ;-)

Moze li neko da mi kaze kako mogu da proverim koja je revizija digitajzer.

Koliko se dobija, ne znam. Pre neki dan sam sedeo sa drugarom koji ima isti ROM kao i ti. Savrseno mu radi vec godinu dana. Probaj da mu uradis factory reset. Pre toga uradi becup, kontakta,sms-ova i call logova, ako ti trebaju. Javi jel se nesto dogodilo, oko brzine, pa da idemo dalje ako treba ;-) pozzz

Uradio i sad tel radi ok, skoro bez zastajanja. Ali nameravam probati neki od ROM-ova, pa bi bilo pozeljno da preporucite koji su najbolji za HTC.

Pa to vec ne znam. Vidi na xda. Najvise korisnika imaju elegancija, arhad i viper... Probaj sva tri. Po meni arhad (link imas gore) i Miui. :)

Zna li neko da mi kaze kako mogu da proverim koja mi je revizija touch-a tj. digitajzera.

Zna li neko da mi kaze kako mogu da proverim koja mi je revizija touch-a tj. digitajzera. Da li je neko menjao digitajzer.

Moras da rastavis telefon i vidis oznaku na fletu digitizera. Drugacije tj. doftverski ne mozes. Ako menjas ts, ne moras da brines da li je digitizer isti kao stari jer mislim da ima fix koji se flesuje da bi ti radio bilo koji digitizer na telefonu. Proveri na xda za fix.

Moras da rastavis telefon i vidis oznaku na fletu digitizera. Drugacije tj. doftverski ne mozes. Ako menjas ts, ne moras da brines da li je digitizer isti kao stari jer mislim da ima fix koji se flesuje da bi ti radio bilo koji digitizer na telefonu. Proveri na xda za fix.

Receno mi je da je najbolje da saznam reviziju i takav digitajzer da trazim jer ako se bude stavio drugi bice problema.

^ Oko 40-50e je zamena u servisima.

Nego ima li nekog ko bi prodao ovaj telefon sa polomljenim ekranom ili tačem? Moze običan Sensation, XE ili 4G. Bitno je samo da je u potpunosti ispravna ploča.

Nisam rutovao telefon, oficijalni rom je - meni sve šljaka ok, nemam nekih primedbi, malo sam gledao fotke na "Postavite-slike-sa-kamere-vaseg-mobilnog-telefona THREAD!!!", pa sam (tek sada nažalost) da su ovi imidži sa Sensationa prilično kompresovani, odnosno mogao bih se opkladiti da bi bili mnogo, mnogo bolji ako bi se mogla smanjiti kompresija, ili potpuno isključiti. Ima neka fora na oficijalnom, ili to može samo sa nekim custom rom-om.
evo neki članak (prvi na koji sam nabasao a govori o tome): http://androidandme.com/2012/03/sma...tware-mod-takes-devices-camera-to-next-level/

Nazad
Vrh Dno