Šta je novo?

HTC Sensation

Hahahaha... :D
Moglo bi se i tako reći, postao sam njegov rob ne odvajam se od njega... :D
Namestiš da kad ti stigne poruka, telefon "kaže": "slap me bejatch" :-devil-: (gledao malopre: Ronal the Barbarian :d)
P.S. Nema formiranja litijum jonske baterije...

Poslednja izmena:
Imam Sensation XE vec 2,3 meseca i uopste nisam zadovoljan kako radi sistem na njemu, imam zadnju verziju Androida koja je izasla za ovaj model.
Kilav je npr uzasno kod SMS poruka (jeste da imam 3000-4000 poruka, ne brisem nista, ali sta je to za Dual core na 1,5Ghz?), pa zna da sporo otvara dialer, play isto je nekad usporen.
Stavio sam prvog dana onaj task killer i ne vidim da on nesto posebno pomaze.

Koliko bi dobio na brzini i stabilnosti ako bi stavio neki custom ROM i koje su verzije najbolje za ovaj model.

*** kad vidim kako radi Galaxy 3 dodje mi da razbijem ovaj moj Sensation. Ali S3 je plasticna igracka, plus im je izgled sistema toliko saren da bole oci, ali da radi brzo radi.
Mislim da HTC pravi neko opasno ****** sa svojim Sense interfejsom, da to ubija svaki njihov telefon u pojam. Plus verovatno jako lose optimizuju Android.

Ma zvekni mu neki Cyanogenmod i ćao :D

Tako je. Neki AOSP ROM nadjes za njega, AOKP, CM i furas... ;)

I ja bih najpre isao na CyanogenMod 10... :)

Moze li neko u 3,4 koraka da mi objasni kako da najlakse uradim zamenu ROM-a za ovaj telefon?

Kontam da ne mogu od podataka nista da izgubim, brojevi su na gmail nalogu, SMS mogu da backupujem sa programom, slike su mi na Dropboxu vec.

E to već ne bih znao-nikad nisam imao htc :rolleyes:

Ja ti mogu samo odgovoriti da ne koristiš task manager-e, jer ovo nije Windows... Bolje da ti dugačko ne objašnjavam možeš naći na netu.

Bolje da ne mora Djilke da ti objasnjava neke stvari... :D

Džabe, samo se čovek iznervira, kad ljudi ne koriste search :)

Ček, ček šta bi to trebalo da znači? Pa zbog mene si ušao u root svet i dok ti nisam lepo objasnio da se ne bojiš i da ti telefon neće eksplodirati, ako ga root-ujes, da će sve proći lepo i eto čovek postao flashoholic :p

Da, nezahvalni sam smecar. :p

A bio sam flashiholicar, sad mi pomalo dojadilo, 4.1.1 me kupio i zadovoljan sam njime do te mere, da ne menjam nista vise... :)

sta koristis od 4.1, bruce-ov?

On je na Gnex-u :)

Sta preporucujete trenutno od romova sta je najbolje? Ima li nesto dobro od 4.1 tj JB ili ipak 4.0.3?

4.0.3 imaš i oficijalni (ja koristim, meni je ok, jedino me nervira žderanje memorije koje radi sense, ali trpim jer mi se sviđa, zbog toga sam i uzeo htc umesto SII pre godinu i nešto dana), za neke druge, pročitaj par zadnjih strana pa izvuci zaključak.

Mrzim sto na ICS i JB pola telefona nemaju podrsku za ad-hoc, zar je to toliki problem? Ni na desire obicnom, ni na one x, ni na transforemer tabletu... i sad opet jurim neki wpa_supplicant koji radi :)
Ne znam sto sam ovo rekao, cisto sumnjam da jos neko ima problem, ali ako postoje takvi bio bih zahvalan na pomoci :D

Šta će ti Ad-Hoc? Win7 može da podigne AP i šeruje bilo koji net.

Pa to i radim, imam fiksni lap sa Win 7 i tako ga koristim kao AP share-juci kablovski net, znam svi ce reci uzmi WiFi ruter, al nisam hteo da bacam pare a ovo radi pa radi, svi laptopovi vide mrezu, telefoni itd... Samo na ICS i JB bas nece da radi, tj ja imam lose iskustvo sta god sam probao od uredjaja
Izgleda ce me ovaj naterati da uzmem WiFi ruter, jer sinoc posle par sati nisam nasao resenje :)

Moram da se pohvalim da I ja od danas vlasnik ovog fantasticnog telefona. Malo sam gledao na xda romove I odlucio da probam jellybam 4.0,videcemo kako CE da se pokaze

Ja sam propustio za ovih par dana 6-7 romova, mislio se zadrzadi na paranoidu, ali ipak se odlucio za brusov KANG tj CM10. Potvrdjujem da je telefon fantastican, prezadovoljan sam kupovinom :)

Ja sam propustio za ovih par dana 6-7 romova, mislio se zadrzadi na paranoidu, ali ipak se odlucio za brusov KANG tj CM10. Potvrdjujem da je telefon fantastican, prezadovoljan sam kupovinom :)

Kakva je kamera i baterija na KANG-u? Kakav je u odnosu na klasican CM10?

Nisam stavljao klasican, a bateriju ne mogu da komentarisem, previse sam ga koristio i cesto dopunjavao tako da jos nisam imao klasicno punjenje i klasicnu dnevnu upotrebu, jer jos uvek testiram i igram se

Ja stavio danas najnoviji MIUI rom... Malo za promenu. Skinuli su od aplikacija sve sto je moglo da se skine, tako da se trenutno odvikavam od sensa :D Jedino sto jos uvek ne umem da namestim da mi izlaze imena uz broj telefona! Neka sitnica verovatno. Sporiji je od Venoma i HD 6.8.0, kada se skroluje ekran, mada nije strasno.
pozdrav

Pominjalo se verovatno vise puta :), ali ajde jos jednom :)...kako najlakse da uradim s-off...ima hboot 1.27.0000. probao sam JuopunutBear par puta ali sam svaki put dobio gresku na kraju...ima li jos neki nacin :)

Ima dve verzije JuopunutBear-a. Jedna za 2.3.7 druga za 4.0.3 ako se dobro secam. Skini pravu i zavrsavas posao iz 3-4 puta ;)
pozdrav

Moram da se pohvalim da I ja od danas vlasnik ovog fantasticnog telefona. Malo sam gledao na xda romove I odlucio da probam jellybam 4.0,videcemo kako CE da se pokaze

Надам се да си га добио или купио баш јефтино јер купити овај тел по цени коју сам видео у нашим продавницама је тотална лудост у мору бољих смартфона који су изашли икоји изашле плус је хардверски назадан и добио је само ICS.

Надам се да си га добио или купио баш јефтино јер купити овај тел по цени коју сам видео у нашим продавницама је тотална лудост у мору бољих смартфона који су изашли икоји изашле плус је хардверски назадан и добио је само ICS.

Polovan u extra stanju bez tackice na KP 180e

Uzeo bih karticu od 32gb, sta mislite isplati li se ici na class 10, ili ipak ustedeti i uzeti 4 ili 6? Cisto me zanima moze li fon iskoristiti, da li ce se osetiti razlika u radu sa karticom - snimanje, pustanje materijala, pokretanje aplikacija itd..

Ja sam sa klasom 6 snimao i pustao snimke,gledao filmpve sa nje,tako da slobodno mpzes uzeti class 6.

Uzeo bih karticu od 32gb, sta mislite isplati li se ici na class 10, ili ipak ustedeti i uzeti 4 ili 6? Cisto me zanima moze li fon iskoristiti, da li ce se osetiti razlika u radu sa karticom - snimanje, pustanje materijala, pokretanje aplikacija itd..

Ja planiram da kupim microSD Samsung mb-mpbgb od 32gb clasa6 ali neka plus HC I serija koja ima protok do 48mb/s u kombinaciji sa Transcend card reader usb 3.0 model TS-RDF8K. Razmzmislja tako sto je cena samsung class10 od 1700 do 2000din, a cena ove od 32gb se krece od 3000-3300din. Da napomenem da je write brzina na class10 21mb/s a read 24mb.

Vrh Dno